روی علامت آنتن یه خط آبی هست؟میخواستم بدونم همونه؟ اگر وصله تنظیمات k750 رو بدین صفحه 2 یا 3 بود مال سونی اریکسون فرق داشت با گوشی من اگر کسی با k750 وصله تنظیماتشو به من یاد ممنون میشم
روی علامت آنتن یه خط آبی هست؟میخواستم بدونم همونه؟ اگر وصله تنظیمات k750 رو بدین صفحه 2 یا 3 بود مال سونی اریکسون فرق داشت با گوشی من اگر کسی با k750 وصله تنظیماتشو به من یاد ممنون میشم
سلام دوست عزیز
جواب سوالای شما
1- برای مشاهده آخرین لیست از مناطق تحت پوشش به این آدرس مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بله فعلا تعرفههای ایرانسل بر حسب دقیقه هستش!! ینی حتی اگه یه زنگ بزنی طرف گوشی را برداره بگی سلام.. خداحافظ (مدت مکالمه 5 ثانیه) هزینه معادل 1 دقیقه براتون میافته!!
اما یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که از امروز قراره که تعرفه به صورت ثانیهای محاسبه بشه!!
3- هیچ فرقی باهم ندارند!! منظورم از نظر امکانات و نوع خدمات!!
تنها تفاوت انها این است که هزینههای خدمات سیم کارتهای اعتباری بیشتره
مثلا هزینه دقیقه ای تماس با دائمی برابر 499 ریال و در سیم کارتهای اعتباری معادل 620 ریال می باشد
هزینه هر اس ام اس در دائمی برابر 130 ریال و در اعتباری معادل 160 ریال هستش!!
تنها تفاوتش اینه!!!
موفق و پیروز سربلند باشید
سال نو را هم پیشاپیش تبریک میگویم!
دوستان ببینید که چی براتون پیدا کردم.......
قابل توجه کلیه ایرانسلیها و کسانی که مشکل دانلود دارن..
برین اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما را هم در جمع خود شریک بدانید
اخیرا تونستم MMS گوشیم رو تنظیم کنم
یه چند تا هم برای tatu_mail فرستادم
Last edited by CD-RW; 14-03-2007 at 12:54.
ظاهرا با ثانيه اي كردنش ميخوان تعرفه ها رو به شدت زياد كنند(دقيقه اي 76 تومان)
اينكه به ضرر ما ميشه !!!!
آقا نخواستيم !!![]()
+ اینکه سیمکارتهای اعتباری رومینگ بین المللی ندارند
من هم سال نو رو به همه بروبچ فروم تبریک و شادباش عرض می نمایم!![]()
نخواستیم بابا
نه اینترنت مجانی نه Mms
این ایرانسل فقط از حربه های تبلیغاتی داره استفاده میکنه و به نوعی سر مردم رو شیره میماله
بچه ها يكي ميشه به من بگه اين يعني چي؟
Unknown USSD operation code
چه براي فعال كردن اينترنت و يا هركدوم از خدمات كدي رو مي زنم، اين رو نشون ميده، بعد هم كه دكمه EXIT رو مي زنم، مي زنه DONE !!
شما ها مي دونين اين يعني چي؟
ممنونبله به دستم رسید ولی فکر کنم شمارتونو Save نکردم یه چیزی بفرسید داشته باشم شمترتون با اسم ممنون
سلامیعنی این کد هنوز فهال نشده در شبکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)