مطمئن نباش ! ولی تو علائدین به تعداد زیاد پیدا میشه تقریبا یکی در میون داشتن ! ولی قیمتای پرتو پلا 300 330 350 سیتادل 295 طبقه 5 واحد 515 285 !
مطمئن نباش ! ولی تو علائدین به تعداد زیاد پیدا میشه تقریبا یکی در میون داشتن ! ولی قیمتای پرتو پلا 300 330 350 سیتادل 295 طبقه 5 واحد 515 285 !
بالاخره آپدیت کردمش واقعا صداش بلند شده ، پیشناد میکنم هرکی آپدیت نکرده بره آپدیت کنه گوشیشو
سرعتش بهتر شده از قبل
آخه چرا همه آپدیت کردن و من نکردمفردا حتما دیگه باید آپدیتش کنم
رفتم کافی نت همه چیز داشت یو اس بی هم داشت یعنی یوس بی اش وصل بود اومدم دانلود کنم وسطای برنامه رفت که چند بار ارور داد و گفت که دانلود این برنامه برای کامپیوتر خطرناکه اعصابم خراب شد رفتم به کافی نت بغلی
توی اونجا گرفتم دانلودش کردم دمش گرم چه سرعتی داشت 40 کیلوبایت در ثانیهوقتی که دانلود شد و اومدم کابل رو وصل کنم اون یارو گفتش که یو اس بی مان وصل نیست
خدا وکیلی میخواستم یارو رو بزنمش خداوکیلی میگما ولی خودم رو کنترل کردم
---------
یکی از بچه ها گفتش که زیمکا یعنی چی ؟
الان بهش میگم اسم من کاظم هستش کاظم یعنی کسی که جلوی عصبانیت خودش رو میگیره ولی من زود داغ میکردم و صبح تا شب دعواالبته توی جوونی هام
به خاطر همین اسمم رو برعکس کردن
مزکا زیاد قشنگ نبود به خاطر همین جابه جاش کردن و شده زیمکا.البته زیاد سعی کردن که اسمم رو قشنگ کنن و در نهایت به زیمکا رسیدنداز اونجا من اومدم توی این کلوپ که از شما بپرسم خوب هستین به سلامتی کامل به سر می برین هو؟
![]()
عجب ماجرائي داشته اين نام كاربريت-منم برام جاي سوال بود كه معنيش چي ميشه نه فارسيش معني داشت نه انگليسيش نه فرانسويش حداقل توي زبونهائي كه بلد بودم معني ازش نداشتم و حالا كه توضيح دادي انگشت به دهن موندم ....به حق چيزهاي نديده و نشنيده
برادران یه سوال اگه گوشی را آپدیت کنیم.....بعد یه روزی اونو فلش کنیم ایا اپدیت از بین میره؟؟
آقا منو فارسی میخوای چه کار.....مهم داشتن فونت فارسیه که تو صفحات قبلی دوستان قرار دادن....منو فارسی ام کجا بود؟؟
اصلا حیف این گوشی نیست که با فونت فارسی به نوعی بی کلاس بودنش رو به رخ بکشیم.
من تا به حال هر جا این گوشی رو در آوردم همه با دهنی باز نگاه کردن
خوب فونت فارسی که لازمه برای دیدن sms های فارسی و دیدن صفحات اینترنتی فارسی ولی منوهای فارسی دیگه لازم نیست
خوب معلومه عزیز دل . با فلش هر گوشی ای تمام اطلاعات داخل حافظه پاک میشه.
مثل تعویض سیستم عامل . تعویض سخت افزار نیست که ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)