سلام سلام
دیروز عصری بازی رو گرفتم.. باید بگم که واقعا بازی خوب هستش.
گرافیک بازی حرف نداره اما عالی تر از اون صدا گذاری بازیه... واقعا محو صدای بازی میشین... توی جنگل که راه میری انگار احساس میکنی زیر پات یه چیزایی دارن میشکنن و صدا باید و تکون خودن گیاها و صدای جانورای جنگل و موزیک های زیبایی که پایان هر قسمت پخش میشه همگی عالی عالی هستن!
همیشه باید دنبال نور باشین وقتی کلی موجود محاصرتون کردن فقط باید دنبال چراغ ها باشین تا در امان بمونین.
داستان بازی هم روایت خیلی خوبی داره... هر قسمت که تموم میشه بعد که خلاصه هم اول قسمت بعدی میگه.
خوب هر کسی نظر خودشو داره که محترمه , به نظر من بازی یکی از بهترین جلوه های بصریو داره اما گیم پلی بازی یه جورایی Run & Gun میزنه به نظرم بعد از 5 سال کار کردن روی بازی باید یکم به این موضوع بیشتر توجه میکردن.
نه با این موافق نیستم.. چون آلن اصلا یه قهرمان بازیهای اکشن مثه مارکوس فینیکس نیست...Gears اینطوریه ولی آلن ویک رو نمیشه همچین چیزی براش تصور کرد چون بازی شوتر نیست و اکشنه
برای کسیکه همچین بیماری ای داره این فضای تاریک و کابوس های اینچنین با ماهیت اکشن خیلی ایده جالبی هستش.
1 – دیگه زیادی تخیلیه . اینکه موجودات عجیب و غریب داره خب قابل هزمه و خیلی از بازیها از این چیزا دارن ولی مثلا اول بازی یه جایی هست که نور میاد و پله های خراب شده رو روی هم میچینه که این قسمتش خیلی به مزاج من خوش نیومد .
با اینم موافق نیستم.. دلیلش رو نمیشه گفت شاید بعضیا می خوان بازی براشون کاملا تازه باشه... و گرنه این تخیلی بودن بازی کاملا منطقیه و نمیشه بهش ایراد گرفت.
ولی من موندم این 7 که یورو گیمر داده بر چه اساس بوده؟!؟!؟؟