من فقط تیکه ی اول رو میتونم باز کنم و ببینم
.gif)
اگه فایلهات فرمتشون avi هستش و نتونی اونا رو جدا جدا نگاه کنی یعنی خراب هستن سعی و تلاشت متاسفانه بیهوده هستش .
هادی جان نمیدونم لینک اون فایلها رو از کجا بدست آوردی ولی هروقت خواستی از رپید دانلود کنی سعی کن از سایتهای معروف برای پیدا کردن لینک استفاده کنی معمولا فایلهایی که تو اینجور سایتها معرفی میشن مثل سایتهای خصوصی تورنت یه قسمت برای اعلام نظر افراد ( کامنت ) دارن میتونی به اونها توجه کنی این یکی از سایتها عالی در این ضمینه هستش :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه موردی رو لازم دونستم اینجا گوشزد کنم چون اکثر افراد با بعضی فایلهای تصویری دانلود شده مشکل دارن البته این نکته ها قبلا بارها توسط اساتید و دوستان خوب ذکر شده ولی متاسفانه خیلی ها اونا رو در نظر نمیگیرن ؛ یه نکته مهم اینکه برا تماشای فرمتهای مختلف تصویری سعی کنید K-Lite Mega Codec Pack و VLC media player هردوشون رو سیستمتون نصب شده باشه تا اونجا که من تجربه کردم با نصب این 2 تا 98 درصد فایلها رو میتونید بدون نیاز به برنامه اضافی ببینید مگه اینکه فایلهاتون با فرمت خاصی فشرده شده باشند که اگه تو دانلودهاتون دقت کنید فیلمهای با کیفیت خوب و افراد معروفی که اونا رو آپلود میکنند تقریبا صفر در صد از این فرمتهای عجغ وجغ استفاده میکنند واکثر فیلمهای خوب با فرمتهای divx , xvid , h-264 آپلود میشن سعی کنید زیاد دور و بر فرمتهای دیگه نرید البته فرمت mkv و rmvb هم هستن که کیفیتشون بد نیست ولی فعلا نمیشه زیاد روشون حساب باز کرد برای بار 10000000000 یاد آور میشم به کامنت افراد توجه کنید اگه دیدید مورد تائید هستند میتونید دانلودشون کنید وگرنه عجله نکنید مخصوصا در مورد تورنتهای جدید که آپلود میشن در مورد تورنتهای جدید که آپلود شدن دو تا مسدله ممکنه وجود داشته باشه 1 - فیک باشن ؛ 2- بخاطر کم بودن تعداد سید و پیر سرعتتون ممکنه کم باشه بزارید یکی 2 روز از تارخ آپلود بگذزه بعد ببنید نظر بقیه چی هستش اگه مشکلی نداشت دانلود کنید من خودم شخصا" دو فرمت divx و xvid رو به بقیه فرمتها ترجیح میدم چون اونها رو میشه مستقیما کپی کرد رو cd یا dvd و اگه دستگاه dvd player شما اونا رو پشتیبانی کنه که معمولا اکثر پلیرهای این 2 سال اخیر این دو فرمت رو ساپورت میکنند روی دستگاه پلیر و تلوزیون تماشا کرد ولی بقیه فرمتها دردسر های خودشونو دارند .