تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 376 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من فقط تیکه ی اول رو میتونم باز کنم و ببینم
    اگه فایلهات فرمتشون avi هستش و نتونی اونا رو جدا جدا نگاه کنی یعنی خراب هستن سعی و تلاشت متاسفانه بیهوده هستش .

هادی جان نمیدونم لینک اون فایلها رو از کجا بدست آوردی ولی هروقت خواستی از رپید دانلود کنی سعی کن از سایتهای معروف برای پیدا کردن لینک استفاده کنی معمولا فایلهایی که تو اینجور سایتها معرفی میشن مثل سایتهای خصوصی تورنت یه قسمت برای اعلام نظر افراد ( کامنت ) دارن میتونی به اونها توجه کنی این یکی از سایتها عالی در این ضمینه هستش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه موردی رو لازم دونستم اینجا گوشزد کنم چون اکثر افراد با بعضی فایلهای تصویری دانلود شده مشکل دارن البته این نکته ها قبلا بارها توسط اساتید و دوستان خوب ذکر شده ولی متاسفانه خیلی ها اونا رو در نظر نمیگیرن ؛ یه نکته مهم اینکه برا تماشای فرمتهای مختلف تصویری سعی کنید K-Lite Mega Codec Pack و VLC media player هردوشون رو سیستمتون نصب شده باشه تا اونجا که من تجربه کردم با نصب این 2 تا 98 درصد فایلها رو میتونید بدون نیاز به برنامه اضافی ببینید مگه اینکه فایلهاتون با فرمت خاصی فشرده شده باشند که اگه تو دانلودهاتون دقت کنید فیلمهای با کیفیت خوب و افراد معروفی که اونا رو آپلود میکنند تقریبا صفر در صد از این فرمتهای عجغ وجغ استفاده میکنند واکثر فیلمهای خوب با فرمتهای divx , xvid , h-264 آپلود میشن سعی کنید زیاد دور و بر فرمتهای دیگه نرید البته فرمت mkv و rmvb هم هستن که کیفیتشون بد نیست ولی فعلا نمیشه زیاد روشون حساب باز کرد برای بار 10000000000 یاد آور میشم به کامنت افراد توجه کنید اگه دیدید مورد تائید هستند میتونید دانلودشون کنید وگرنه عجله نکنید مخصوصا در مورد تورنتهای جدید که آپلود میشن در مورد تورنتهای جدید که آپلود شدن دو تا مسدله ممکنه وجود داشته باشه 1 - فیک باشن ؛ 2- بخاطر کم بودن تعداد سید و پیر سرعتتون ممکنه کم باشه بزارید یکی 2 روز از تارخ آپلود بگذزه بعد ببنید نظر بقیه چی هستش اگه مشکلی نداشت دانلود کنید من خودم شخصا" دو فرمت divx و xvid رو به بقیه فرمتها ترجیح میدم چون اونها رو میشه مستقیما کپی کرد رو cd یا dvd و اگه دستگاه dvd player شما اونا رو پشتیبانی کنه که معمولا اکثر پلیرهای این 2 سال اخیر این دو فرمت رو ساپورت میکنند روی دستگاه پلیر و تلوزیون تماشا کرد ولی بقیه فرمتها دردسر های خودشونو دارند .
    Last edited by xdvbxkaomx; 24-09-2007 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

s_a_m4000 عزیز ممنون از راهنماییت

آیا با دستکاری توو تنظیمات برنامه میشه تعدادی رو که ما بهش کانکت میشیم بیشتر کنیم ( اعداد بیرون پرانتز)

و با اینکار سرعت بالا میره ؟
    تنها راه اینکار فعال کردن DHT تو تنظیمات برنامه هستش که باعث میشه کسایی که به ترکر متصل نیستن هم با تو در ارتباط باشند ولی اینکار با توجه به اینکه اونها به ترکر متصل نیستند و سرعتشون پایینه بیشتر باعث میشه اونها ازت دانلود کنن تا تو از اونها و کلا باعث افت سرعت میشه مگه اینکه بتونی اونایی رو که ازت دانلود میکنن رو بلوک کنی و نذاری ازت دانلود کنن و اونهایی که فایل رو بصورت کامل دارن و حتی به ترکر هم متصل نیستند بهت سید بشن که اینکار ها یخورده دقت میخواد بیشتر کسایی که از تورنت دانلود میکنن نمیتونن پورتهاشونو درست فوروارد کنن و از جمله این افرادی میشن که با فعال کردن DHT میتونی بهشون متصل بشی ولی اگه از قبل این مورد تو برنامه تو انتخاب شده هیچ راهی برای افزایش افراد متصل شده به تو وجود نداره اون اعداد داخا پرانتز بیان کننده این هست که مثلا 1500 نفر کلا دانلود کردند و از این تعداد در حال حاضر 10 نفر در حال سید هستند که این 10 همون عدد بیرون پرانتزه که دوستان قبلا هم توضیح دادند

سلام
    ببخشید کسی میدونه اون اعدادی که داخل پرانتز بعد از سید وستون بعدیشه چی هستند مثلا (1245)5
    این یعنی1245 چی . سوال دیگه یک فیلم را دانلود کردم 30 فایل رر شده چطور باید اونو نگاه کنم هر کدوم که اکسترک میکنم فقط چند دقیقه اولشه. فیلم دیگه دانلود کردم که پسوندش avi است اما نشون نمیده با نرم افزارهایی که باشون همین پسوندو نگاه میکردم؟ اون ععدی که زیر علامت # چیه
    عدد زیر # ترتیب فایلهای در حال دانلود هستش مثلا اگه تو تنظیمات برنامه انتخاب کنی که 2 تا فایل بصورت همزمان دانلود بشن و تو تولیست دانلودیت 6 تا فایل داشته باشی اول فیلهایی که اعداد 1 و 2 جلوی اونها و زیر # هست دانلود میشن بعد بترتیب 3و 4و 5و6 ؛ موقع پخش اون فایل avi برنامه چه پیغامی میده و پخش نمیکنه ؟ پست شماره 802 رو بخون شاید مشکلت حل شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

14 فوق العاده .... فوق العاده

آيا شما هم با سايت Demonoid مشكل داريد ؟؟؟؟
    هر كار ميكنم وصل نميشه

البته از امروز صبح

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آيا شما هم با سايت Demonoid مشكل داريد ؟؟؟؟
    هر كار ميكنم وصل نميشه

البته از امروز صبح
    بعضي از مواقع در روز سايت براي آپديت ديتا بيسش مي خوابه البته خوده سايت هاا شما در اين مواقع مي تونيد دانلود كنيد اما به سايت دسترسي نداريد

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

5 demonoid خوابيده

بعضي از مواقع در روز سايت براي آپديت ديتا بيسش مي خوابه البته خوده سايت هاا شما در اين مواقع مي تونيد دانلود كنيد اما به سايت دسترسي نداريد
    با تشكر از شما
    ولي امروز حتي يك بايت هم نتونستم ازش دانلود كنم و در ستون tracker sttuse پيغام زير رو ميده(نرم افزار azureus استفاده ميكنم):

Tracker Status : Connection Error (ConnectException:Connection refused: connect

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

ولي امروز حتي يك بايت هم نتونستم ازش دانلود كنم و در ستون tracker sttuse پيغام زير رو ميده(نرم افزار azureus استفاده ميكنم):

Tracker Status : Connection Error (ConnectException:Connection refused: connect
    سایت و ترکر هردو مشکل پیدا کردن و تا چند وقت دیګه هم اینجوری خوهد بود مثل اینکه
    واسه همه اینجوری شده
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله،
    اینم شانس گند ماست

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

هادی جان ناراحت نباش تو هم که مثل من شانست از یه جا خراب نیست ناراحتش باشی ماها اونقدر مشکل داریم که دیگه من فرصت ناراحت شدن برا اینیکی رو ندارم تو اینجور مواقع خودتو بزن به بیخیالی

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون که داری بهم کمک میکنی
    نسخه جدیدو آپگرید کردم ولی تغییری حاصل نشد

دوباره پورت جدید دادم و هم به فایروال ویندوز اضافه کردم و هم در Router
    اینهم تصاویرش
    اولی اضافه کردن پورت به NAT در Router

و اینم اضافه کردنش به فایروال ویندوز
    سلام خدمت دوست عزیز م محمد حسین گل ؛ راستش من مشکلم حل شده و این بخاطر اون بود که محل اد کردن پورت تو تنظیمات روتر یادم رفته بود این پست تو رو هم از چشم انداخته بودم تا اونجا که من فهمیدم همه برنامه های فایروال وآنتی ویروس موقعی که اولین بار میخوای با موتورنت یا آزروس یا هر برنامه دیگه ای که میخواد با اینترنت ارتباط برقرار کنه اگه فایروال یا آنتی ویروسی روی سیستمت نصب شده باشه یه پیغام میده که فلان برنامه میخواد با اینترنت ارتباط برقرار کنه آیا میتونه اینکار رو بکنه یا نه ؟ که تو باید شرط ارتباط برنامه با اینترنت رو قبول کنی و این سئوال هم معمولا" فقط یکدفعه پرسیده میشه و اگه اشتباها" بهش مجوز ارتباط ندی دیگه نمیتونه با اینترنت ارتباط برقرار کنه و بعضی وقتها هم هست که فایروالت طوری تنظیم میشه که اصلا سئوال نکنه و خودش تصمیم بگیره تو باید برنامه فایروال یا آنتی ویروست رو بررسی کنی و ببینی که چطور تنظیم شده ؛ تنظیمات مربوط به اد کردن پورت تو فایروال ویندوز و کانکشنت هم درسته و همچنین تو تنظیمات روتر هم فکر نکنم مشکلی باشه سعی کن خصوصیت DHCP رو توی روترت روشن بزاری و خودت به کانکشن شبکت ip ندی و یه بار کانکشن شبکت رو یه بار دیسیبل و بار دیگر اینیبل کن تا بصورت اتوماتیک ip بگیری بعدروی آیکون چشمک زن شبکه که کنار ساعت هست کلیک راست کن و روی status کلیک کن و بعد برو روی support اونجا باید بترتیب از بالا به پایین ببینی که خاصیت DHCP فعال هست بعد ip خودت بعد subnetmask و بعد ip روتر خودتو ببینی اگه همه چیز درست بود برو تو تنظیمات روتر و یه بار اونو ریست کن بعد اول از همه برو به قسمت تنظیمات یوزر نیم و پسورد و احیانا تنظیماتی که برای وصل شدن به isp لازم داری تغییر بدی رو عوض کن بعد برو قسمت nat>virtual servers و پورت برنامه رو دوباره اد کن این قضیه ریست کامل روتر رو حتما" انجام بده چون من خودم یه جای دیگه رو دستکاری کرده بودم و هرچی پورت اد میکردم جواب نمیگرفتم تو که اینهمه تلاش کردی اینا رو هم یه بار تست کن ایشالله جواب بگیری .
    یا حق

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان

برا من یه سوالی پیش اوومده بوود ممنون میشم کمکم کنید :

دیتا بیس برنامه ی Azerus با utorrent و بقیه یکی نیست ؟

برا درخواست دعوتنامه ی demonoid تاپیک هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •