مهدي عزيز خودمم راحت اميجش را گرفتم اما من مي خوام نرم افزارهاي داخل سي دي را كپي كنم
اما فكر كنم از يك جايي يك چيزي رو لود مي كنه كه اگه بود نرم افزار را اجرا مي منه اما اگه نبود ارور
مي ده.
مهدي عزيز خودمم راحت اميجش را گرفتم اما من مي خوام نرم افزارهاي داخل سي دي را كپي كنم
اما فكر كنم از يك جايي يك چيزي رو لود مي كنه كه اگه بود نرم افزار را اجرا مي منه اما اگه نبود ارور
مي ده.
سلام البته من اکثر این پستها رو دیدم ولی سوالم اینه که یه چند تا نرم افزار خوب که بشه باهاش قفل گذاشت و قفلش هم زرتی شکسته نشه معرفی کنین
آقا احسان ! خوب شما با درايو مجازي ازش استفاده كن . مثلا من الكل را پيشنهاد مي كنم . چه كاري بريزي روي هارد .
از خير المائده 1 بگذر ، اگه كسي درباره المائده 2 چيزي ميدونه ، شروع كنه .
با سلامي دگر بار
چي شد هيچ كس خبري از نرم افزار هاي ساخت كرك نداره
يه لينكي چيزي بديد
فعلا باي باي
من توضيحي هم درباره سوال اون دوست عزيز كه درباره قفل گذاري پرسيده بودند ، بدم .
شما براي قفل گذاري نمي توانيد از يك نرم افزار استفاده كنيد و تازه امنيت نرم افزاري هم بخواهيد . شكستن چنين قفل هايي آسان تر است . چون اين نرم افزار حالت عمومي دارد و حتي در دسترس قفل شكن هم هست . با پي بردن به طريقه شكستن ، تمامي سي دي هايي كه به وسيله اين نرم افزار قفل گذاري شده اند ، شكسته مي شود . نمونه بارز اين مثال همان چيزي است كه ما مثلا در الكل انتخاب مي كنيد كه قفل laser lock هست يا cd-cops و يا با نرم افزاري مي فهميم قفل اين سي دي چه نوعي هست . فكر كنم ديگه كاملا فهميده باشيد كه استفاده از نرم افزاري خاص براي قفل گذاري اشتباه محض است . و ديگر نبايد انتظار داشت كه نرم افزار شما رايت هم نشود !
پس تكليف ما چيست ؟
به عبارت خيلي خلاصه اين نكته را از من داشته باش : (( قفل گذاري يك تكنيك است )) و (( شكستن قفل هاي خوب نياز به تكنيك دارد )) . پس فهميديم كه ما بايد براي قفل ، روش خاصي را پيدا كنيم كه سي دي ما متمايز از سي دي هاي ديگر باشد . مثلا مي توانيم از تركيب چند نوع قفل استفاده كنيم . يا حتي خودمان قفل بسازيم . امروزه بيشتر قفل ها از نوع فعال سازي هستند كه البته امنيت بالايي دارند و از گزند افراد معمولي به دور است ، اما اين نوع قفل ها هم به وسيله كركرها باز مي شود . اگر سي دي كه شما مي خواهيد قفل گذاري كنيد و امنيت بالا هم مي خواهيد بايد شما برنامه نويس باشيد . به عبارت ديگر قفل را خودتان بسازيد . با اين كه ساختن اين نوع قفل آسان نمي باشد و هميشه احتمال شكستن آن وجود دارد ، اما تقريبا بهترين راه هست .
من مي خواستم به شما بگويم كه اگر دنبال قفل قوي هستي ، پيدا نمي كني . (( گشتم نبود ، نگرد نيست ))
با سلام
آقا يكي يه محلي به ما بذاره وجواب مارا بده
اون فايل Dll را كه شما كرك كرديد جايگزين كردم ولي كار نداد
ميخواستم بدونم يه راهي هست كه بشه فايل اصلي قفل را كه حجم 1.15 گيگابايته (negglp.lck ) را طوري
روي هارد كپي كرد كه برنامه كار بده
من اين فايل را با همان حجم 1.15 گيگا بايت روي هارد كپي كردم واونو تبديل به اميج كردم و برنامه كار داد
ولي حجم اميج زياده و نمي شود اونرو روي سي دي رايت كرد
من با تستهايي كه انجام دادم به اين نتيجه رسيدم كه اميجي كه از اين نوع قفل گرفتم فقط تو درايوهاي مجازي و
درايوهايي كه يه كمي قويتر از بقيه درايوها هستند كار ميده و تنها راه شكستن اين قفل اينه كه يه جوري فايل اصلي
اين قفل را كه داراي حجم 1.15 گيگابايته را روي هارد با حجم اصلي خودش كپي كرد كه برنامه كار بده يا يه جوري
اونو كرك كرد
اقا مهدي 7070حرف شما درسته من فقط از روي كنجكاوي مي خوام كه قفلش را بشكنم همين
آقا احسان ! البته کنجکاوی شما هم خوب هست . اما فکر کنم اگه روی المائده 2 کار بکنیم بهتره . نظرت چیه ؟ اگر به نتیجه ای رسیدی به من هم بگو چون من وقت زیاد ندارم روی اون موضوع المائده 1 کار کنم .
چي بگم من المائده 2 را ندارم اما اگه مي توني عكس اطلاعات جامعي بده تا كمكت كنيم
و با هم قفلش را بشكنيم
با سلام
آقا احسان شما لينكي چيزي براي دانلود نرم افزار هاي ساخت كرك نداريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)