گارانتي اش چيه
وي جي اي اون چيه
سي پي يوش دقيقا چيه
گارانتي اش چيه
وي جي اي اون چيه
سي پي يوش دقيقا چيه
سلام حامد هستم
دوست عزیز قیمت ها چون یکم زود به زود تغییر میکنه این چند وقته فعلا از ارائه قیمت خود داری کردیم ولی شما اگه قیمت قطعه خاصی رو در نظر دارید و به اون احتیاج دارید نام و مدل اون قطعه رو بنویسید اگه بنده و سایر دوستان از قیمتش اطلاع داشته باشم حتما کمکتون میکنیم.
پیروز و موفق باشید![]()
با سلام قیمت هایی که بنده ازشون اطلاع دارم رو خدمتتون ارائه میکنم :
9600GSO 384M این مدل رو بنده از قیمتش اطلاعی ندارم و نمیدونم چنده دقیقا
8600GTS 256MB GDDR3 با برد ASUS تو بازار گیر میاد که قیمتش حدود 153 هزار تومان هستش
8600GT 256MB GDDR3 با برد مورد نظر شما و حافظه 256 سخت گیر میاد ولی 512 مگابایتی با برد GIGA موجوده که قیمت حدودی آن 117 هزار تومان میباشد.مدل 256 اون هم به نظر خودم حدودا 12 الی 15 هزار تومان فرق قیمت دارد.
HD2600XT 512MB DDR3 با برد CLUB تو بازار گیر میاد قیمت حدودی هم 126 هزار تومان
در مورد سایت هم باید بگم اگه من اینجا بنویسم یکوقت باعث تبلیغ نشه فقط به خاطر اینکه شما درخواست دادید مینویسم, سایت های زیادی هستند که قیمت های دقیقی میزنند مثل Lioncomputer.ir و انجمن های اون که قیمت ها رو بصورت روزانه و بسیار دقیق بر طبق درخواست شما اعلام میکنند.
پیروز و موفق باشید![]()
قیمت مدل های 4 گیگ رو بنده دقیق نمیدونم شاید سایر دوستان اطلاع داشته باشند من مدل های 1 GB رو چند وقت پیش خریدیم 6 هزار تومان و 2GB هم موجود بود13 هزار تومان ولی قیمت امروز رو نمیدونم
با سلام خدمت آقا حامد.
یه سوال داشتم.به نظر شما خرید از سایت های فروش اینترنتی سخت افزار(مثل همین lioncomputer که خود شما معرفی کردین) به صرفه هست یا نه؟ منظورم اینه که چه قدر به قیمت اصلی قطعه اضافه میکنن.با توجه به این که من شیراز زندگی میکنم و اینجا خیلی از قطعات و لوازم جانبی با کیفیت کامپیوتر وجود نداره و اگه باشه هم ما به چند مدل محدود میشیم که اون ها هم قیمتشون واقعی نیست.مثلا موس و کیبوردهای لاجیتک که اصلا وجود نداره و کارتهای گرافیکی روز هم به سختی و با قیمت بالا وجود داره.
با تشکر.
Last edited by azorbet; 21-06-2008 at 23:24. دليل: اشتباه تایپی و سوتی!
خوشبختم آقا حامد. راستش قطعه خاص که چه عرض کنم یه سیستم کامله اگه اجازه بدید قطعات اصلیشو میگم:
Motherboard: Asus P5B
CPU: 3C4 intel Dual
Monitor: LG 17 Flat
VGA: Gforce 8500 1GB
RAM : 1GB Kingston
H.D.D: Seagate 500GB
اگه زحمتی نیست قیمت این قطعات رو می خواستم. اگه غلط املایی داره رو حساب بی سوادیه ماست. CPU اینتل 3 گیگا هرتز 4 مگ کش هست اگه درست نوشته باشم. ممنون
سلام و دورد
من هم از آشنایی با شما خوشبختم
قیمت حدودی قطعات رو در بازار تهران به اطلاع شما میرسونم:
قیمت مادربرد حدود 95 هزار تومان میباشد
قیمت سی پی یو حدود 82 هزار تومان میباشد.
مانیتور Flat میخواهید LG - 17" SMART FLAT - T720FB هستش که قیمتش حدود 90 هزار تومان میباشد.
کارت گرافیک 8500 مدل 1 گیگابایتی رو بنده ندیدم و اگر هم باشد اطلاعی از قیمت اون ندارم مدل XFX- GeForce 8600 GT - 1GB قیمتی حدود 112 هزار تومان دارد و مدل XFX- GeForce 8500 GT - 512MB قیمتی حدود 78 هزار تومان دارد.
قیمت KINGSTON - 1GB - 667 حدود 21 هزار تومان میباشد.
قیمت هارد دیسک Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer حدود 90 هزار تومان میباشد.
=====
توصیه هایی در مورد این سیستم میکنم:
اگر هدف فقط اطلاع از قیمت این قطعات بود که موردی نداره ولی اگر قصد خری دارید حتما دقت کنید و تو انتخاب قطعات سلیقه بهتری و با هیمن مقدار هزینه به خرج بدهید بعضی از قطعات انتخابی شما امروزه تقریبا در حال خارج شدن از گردونه رقابت با سایر قطعات هستند به طور مثال :
در مورد CPU پیشنهاد میکنم اصلا سراغ این مدل نروید اگر با این مبلغ یک Intel Dual-Core E2200 - 2.2GHz تهیه
کنید خیلی بهتر و قوی تر عمل میکنه.
کارت گرافیک رو اگر با صرف اندکی هزینه بیشتر مدل DDR3 رو انتخاب کنید خیلی بهتره.
RAM انتخابی شما بسیار ضعیفه و شما بهتره از رم های با باس 800 که این مادربرد ساپورت میکند استفاده کنید چون مادربرد P5-B رم های با باس 800 رو نیز ساپورت میکند.
مانیتور رو با صرف اندکی هزینه میتونید Flatron انتخاب کنید حدود 20 هزار تومان گرونتره.
هارد دیسک شما خیلی خوب و مناسبه و انتخاب خوبی هستش.
=====
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم
با تقدیم احترام
دوستدار شما و تمام اعضا Ship Storm (حامد)![]()
در مورد خرید اینترنتی از این سایت ها و این سایتی که من بر طبق درخواست شما معرفی کردم باید خدمت شما عرض کنم که قیمت های
این سایت ها که در لیستشون موجوده با قیمت فروش فرق داره مثلا فلان قطعه رو زده 95 هزار تومان ولی شما وقتی تماس میگیرید و تقاضای خرید میدهید این قطعه بر طبق قیمت روز به شما تحویل داده میشه
به طور مثال میگن امروز این قطعه 86 هزار تومان هستش و در این میان فقط یک هزینه پست قطعه به شما تعلق میگیره .
پیروز و موفق باشید![]()
قیمت این کارت گرافیک ها چنده ؟
Geforce 9800
Geforce 8800
ب اسلام
قیمت حدودی قطعات به شرح زیر خدمت شما اعلام میشه:
CLUB - NVIDIA GeForce 9800 GTX - 512MB قیمت حدود 395 هزار تومان
CLUB - NVIDIA GeForce 9800 GX2 - 1GB قیمت حدود 630 هزار تومان
PNY - NVIDIA GeForce 9800 GX2 - 1GB قیمت حدود 640 هزار تومان
PNY - NVIDIA GeForce 9800 GTX - 512MB قیمت حدود 380 هزار تومان
===
XFX - GeForce 8800 GTX ULTRA قیمت حدود760 هزار تومان
ASUS - EN8800GT TOP - 512MB قیمت حدود 290 هزار تومان
ASUS - EN8800GTX قیمت حدود 500 هزار تومان
ASUS - EN8800GTS - 640MB قیمت حدود 400 هزار تومان
XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX قیمت حدود 270 هزار تومان
XFX - GeForce 8800 GTS - 640MB قیمت حدود 430 هزار تومان
XFX - GeForce 8800 GTS - 512MB قیمت حدود 415 هزار تومان
CLUB - NVIDIA GeForce 8800 GTS قیمت حدود 380 هزار تومان
CLUB - NVIDIA GeForce 8800 GTS - 512MB قیمت حدود 305 هزار تومان
==========
پیروز و موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)