یکی از مشکلات OLED کم بودن brightness بخاطر ABL)automatic brightness limiter) هستش.خودم تا حالا ندیدم ولی یکی از دوستان در همین فروم مدل EG910 رو دیده بود میگفت تو ذوقش خورده!
یکی از مشکلات OLED کم بودن brightness بخاطر ABL)automatic brightness limiter) هستش.خودم تا حالا ندیدم ولی یکی از دوستان در همین فروم مدل EG910 رو دیده بود میگفت تو ذوقش خورده!
آره تاپيك رو خوندم ولى مدل eg910 بود و اين مدل پيشرفته تر هست و آيا قابليت ديس ايبل كردن يا از كار انداختن اين آپشن در منوها وجود نداره مگه !؟
يعنى اينقدر مشهوده كه تو ذوق بخوره ؟
اولد بالاترين تكنولوژى رو داره و برترين هست
من خودم قبلاً چند ويدئو ضبط شده با فرمتها و رزولوشنهاى مختلف در فروشگاه الجى و روى اين مدل تست كرده بودم و مشكلى در پخش نديدم
یکی دیگه از مشکلات اولدها اینه که رنگ سفید رو خالص نشون نمیدن و به شیری میزنه و همین مسئله باعث میشه تو بعضی از تصاویر که زمینه سفید توش زیاده یکم تو ذوق بخوره ، خودم تقریبا 2 هفته B6 رو داشتم و کنار همین 850V همزمان تست کردم و سفید 850v در کنار B6 عالی بود ، ولی از طرفیم عمق رنگ مشکی و زاویه دید عالی B6 و همچنین عدم وجود Dirty Screen خیلی لذت بخشه .
کسی که میخواد بقول شما چاخان کنه یا مغرضانه علیه یه برند صحبت کنه باید یه منفعتی توی این کار براش باشه.
حالا من که 400 از جیبم برای تعویض برده سوخته این تلوزیون هزینه کردم یا بقیه دوستانی که چند ماه تلوزیونشون خراب شده و تبدیل شده به یه قطعه تزئینی 49 اینچی بیفایده گوشه خونه اشون چه منفعت یا سودی توی این مورد برامون هست که بقول شما بیایم چاخان کنیم؟
اشتباه امثال من اینه که اومدیم تجربه تلخ خودمون رو با بقیه به اشتراک گذاشتیم که اونا گرفتار این مشکل نشند.
امیدورام شما بخری و لذتش رو بدون هیچ دردسر و مشکلی ببری!
Last edited by masy222; 10-06-2017 at 22:43.
سلام
برد خراب رو شاید بتونم براتون بیارم اما درمورد برد سالم همونطور که خودتون هم صاحب این مدل هستید میدونید که راضی کردن شخص برای درآوردنش از توی تلوزیونش و آوردنش واقعا کار ساده ای نیست.
اما از هرکی و چندین و چندجای مختلف درمورد تعمییر برد این تلوزیون پرسیدم همه متف القول گفتند مشکل سخت افزاریه و تعمییرش فعلا امکان پذیر نیست.
داداش چند سالته؟؟یا خیلی بچه ای یا زیاد حالت خوش نیست آخه مرد مومن چه سودی داره واسه من و باقی دوستان که بیچاره شدیم و این مدل رو خریدیم که بخواهیم تبلیغ سوء بکنیم ؟؟!!اگه یه برندی رو معرفی میکردیم و میگفتیم فقط این مدل رو بخرید بازم یه چیزی شما دوست داری بخری بخر اما امیدوارم مثل ما تلویزیونت بسوزه بیای اینجا پست بزاری یکی مثل خودت پیدا شه و بگی دروغ میگی اونوقت ببینم چه حالی داری . یه ذره عقل و شعور داشتن هم واسه آدم خوبه.
سلام
٩٩ درصد ايراد نرم افزارى هست نه سخت افزارى اگه يه برد يدكى سالم كه كسى گرفته و هنوز نصب نكرده بياره ميشه از فايل فلش با پروگرامر دامپ و بك آپ گرفت و روى بردهاى معيوب تست كرد
ايراد به احتمال زياد مربوط به قسمت بوت و راه انداز دستگاه ميباشد
جالبه شركت ال جى خودش رفرش ريت واقعى مدل اروپايى رو ١٢٠ هرتز و مدل سفارش امارات و كشورهاى عربى رو ١٠٠ هرتز اعلام كرده
ولى وقتى مستقيم از خود شركت ال جى امارات در مورد ريت واقعى پرسيدم ٦٠ هرتز اعلام كرد اين مدل رو !!!
Last edited by gh_n; 15-06-2017 at 20:10.
بقول خانم تهمینه میلانی.. این دوستمون هم دنبال دشمن فرضی هست!!!.بگذریم
دوستان یه مدل ال جی هفته ی قبل برام اومد و مشکل بکلایت داشت.عکسها و براتون آپ میکنم.پنلش ال جی نبود و ساخت au بود و به نظر من و صاحب این تلویزون افت کیفیت کاملا محسوس بود(در مقایسه با w650 sony که در مغازه روشن کردم).اگر سوالی بود درخدمتم.البته به علت ضربه خوردن پنل بهم ریختگی تصویر داشت و الان هم دنبال یه تلویزون قیمت مناسب هست.پیشنهاد بنده هم h6400 سامسونگه(اگر پیدا بشه)در غیر اینصورت w800c .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این عکس شما می تونید ببینید که ال جی برد پاور این تلویزونو بصورت مشترک برای 3 مدل تولید کرده 49 اینچ با پنل ال جی ، 42 پنل ال جی و 42 پنل AU که در این مدل تیک EL38 خورده که نشون میده تلویزون 42 اینچ با پنل AU هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)