تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 121 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

بنظر من يكى از بهترينهاست در رنج قيمت خودش اگه بتونم تلويزيونم رو بفروشم حتماً اينو ميخرم
    یکی از مشکلات OLED کم بودن brightness بخاطر ABL)automatic brightness limiter) هستش.خودم تا حالا ندیدم ولی یکی از دوستان در همین فروم مدل EG910 رو دیده بود میگفت تو ذوقش خورده!

2. این کاربر از reza1348_rezareza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آره تاپيك رو خوندم ولى مدل eg910 بود و اين مدل پيشرفته تر هست و آيا قابليت ديس ايبل كردن يا از كار انداختن اين آپشن در منوها وجود نداره مگه !؟
    يعنى اينقدر مشهوده كه تو ذوق بخوره ؟
    اولد بالاترين تكنولوژى رو داره و برترين هست
    من خودم قبلاً چند ويدئو ضبط شده با فرمتها و رزولوشنهاى مختلف در فروشگاه الجى و روى اين مدل تست كرده بودم و مشكلى در پخش نديدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یکی دیگه از مشکلات اولدها اینه که رنگ سفید رو خالص نشون نمیدن و به شیری میزنه و همین مسئله باعث میشه تو بعضی از تصاویر که زمینه سفید توش زیاده یکم تو ذوق بخوره ، خودم تقریبا 2 هفته B6 رو داشتم و کنار همین 850V همزمان تست کردم و سفید 850v در کنار B6 عالی بود ، ولی از طرفیم عمق رنگ مشکی و زاویه دید عالی B6 و همچنین عدم وجود Dirty Screen خیلی لذت بخشه .

5. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من همه پست هارو خوندم ، خیلی جالب بود برام که یه دو نفر هستن که شدیدا دارن القا میکنن که این تلوزیونو نخره کسی . به نظرم مفرضانه دارن این کارو میکنن ، وجالبه که هر چی ازشون در خواست عکس یا فیلمی از مشکلشون میشه ولی اینکارو

نمیکنن ، و تقریبا تو همه صفحات هم اومدن تکرار کردن ، حرفهاشونو ، حالا از این حرف ها بگذریم ،

بعضی ها هم هی میگن مال من سوخته و هی تکرار میکنن ، به نظر من چاخان میکنن ، حالا گیریم راست هم بگن ، خوب ناسا هم موشک هوا میکنه دو متر نرفته میترکه ، حالا باید بگیم ناسا اینجور و اونجوره ،

جالبه که بدونین یکی از مدل های پر فروش هم هست این مدل .

کسی که میخواد بقول شما چاخان کنه یا مغرضانه علیه یه برند صحبت کنه باید یه منفعتی توی این کار براش باشه.
    حالا من که 400 از جیبم برای تعویض برده سوخته این تلوزیون هزینه کردم یا بقیه دوستانی که چند ماه تلوزیونشون خراب شده و تبدیل شده به یه قطعه تزئینی 49 اینچی بیفایده گوشه خونه اشون چه منفعت یا سودی توی این مورد برامون هست که بقول شما بیایم چاخان کنیم؟
    اشتباه امثال من اینه که اومدیم تجربه تلخ خودمون رو با بقیه به اشتراک گذاشتیم که اونا گرفتار این مشکل نشند.
    امیدورام شما بخری و لذتش رو بدون هیچ دردسر و مشکلی ببری!
    Last edited by masy222; 10-06-2017 at 22:43.

7. این کاربر از masy222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    اون تعداد دوستانى كه تلويزيونشون در اثر استفاده از ماهواره از كار افتاده و بوت نميشه اگه يه برد سالم بيارييد ميتونم از فايل فلشش براتون بكاپ بگيرم و فلش تلويزيونهاى معيوب رو ريپوروگرام كنم اينطورى لازم نيست كه هر كدوم جداگانه هزينه براى برد بكنيد
    اگر مايل بوديد در خدمتم
    سلام
    برد خراب رو شاید بتونم براتون بیارم اما درمورد برد سالم همونطور که خودتون هم صاحب این مدل هستید میدونید که راضی کردن شخص برای درآوردنش از توی تلوزیونش و آوردنش واقعا کار ساده ای نیست.
    اما از هرکی و چندین و چندجای مختلف درمورد تعمییر برد این تلوزیون پرسیدم همه متف القول گفتند مشکل سخت افزاریه و تعمییرش فعلا امکان پذیر نیست.

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام
    من همه پست هارو خوندم ، خیلی جالب بود برام که یه دو نفر هستن که شدیدا دارن القا میکنن که این تلوزیونو نخره کسی . به نظرم مفرضانه دارن این کارو میکنن ، وجالبه که هر چی ازشون در خواست عکس یا فیلمی از مشکلشون میشه ولی اینکارو

نمیکنن ، و تقریبا تو همه صفحات هم اومدن تکرار کردن ، حرفهاشونو ، حالا از این حرف ها بگذریم ،

دوستان من چند روزه تمام سایت ها و مدل ها رو بررسی کامل کردم و به این نتیجه رسیدم که همینو بخرم ان شاءالله ، دلیلم هم خیلی واضحه ، هیچ کدوم از مدل ها با این قیمت به گرد این هم نمیرسن ، بله اگه پول بیشتر داشتم خوب بهتراز اینم هست ،

اونارو میخریدم ، تمام مدل ها یه معایبی دارن یه محاسنی هم دارن ، ولی این مدل با این قیمت بهترین گذینه هست به نظر من ، بعضی ها میگن ما تصویر مهمه برامون ، بسیار خوب پس یه مدل بهتر از این به ما نشون بدن که همین قیمتو داشته باشه ، من

که ندیدم چیزی ، بله گفتم که اگه پول بیشتر داشتم خوب میتونستم چیز دیگه ای بخرم ، مهمترین چیز هم ، همین پوله که ما نداریم ، پس تو این رنج قیمت بهترین گذینه هست.

مشکلات نشت نوری هم که بعضی ها میگن داره ، اینو بگم تو اکثر مدل ها این هست ، باتوجه به مطالبی که تو این چند روز خوندم اینو متوجه شدم .

بعضی ها مثل من میخوان دو زار بدن ولی جم یله هم براشون برقصه ، این که نمیشه

بعضی ها هم هی میگن مال من سوخته و هی تکرار میکنن ، به نظر من چاخان میکنن ، حالا گیریم راست هم بگن ، خوب ناسا هم موشک هوا میکنه دو متر نرفته میترکه ، حالا باید بگیم ناسا اینجور و اونجوره ،

جالبه که بدونین یکی از مدل های پر فروش هم هست این مدل .

داداش چند سالته؟؟یا خیلی بچه ای یا زیاد حالت خوش نیست آخه مرد مومن چه سودی داره واسه من و باقی دوستان که بیچاره شدیم و این مدل رو خریدیم که بخواهیم تبلیغ سوء بکنیم ؟؟!!اگه یه برندی رو معرفی میکردیم و میگفتیم فقط این مدل رو بخرید بازم یه چیزی شما دوست داری بخری بخر اما امیدوارم مثل ما تلویزیونت بسوزه بیای اینجا پست بزاری یکی مثل خودت پیدا شه و بگی دروغ میگی اونوقت ببینم چه حالی داری . یه ذره عقل و شعور داشتن هم واسه آدم خوبه.

10. 2 کاربر از shahram t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    برد خراب رو شاید بتونم براتون بیارم اما درمورد برد سالم همونطور که خودتون هم صاحب این مدل هستید میدونید که راضی کردن شخص برای درآوردنش از توی تلوزیونش و آوردنش واقعا کار ساده ای نیست.
    اما از هرکی و چندین و چندجای مختلف درمورد تعمییر برد این تلوزیون پرسیدم همه متف القول گفتند مشکل سخت افزاریه و تعمییرش فعلا امکان پذیر نیست.
    سلام
    ٩٩ درصد ايراد نرم افزارى هست نه سخت افزارى اگه يه برد يدكى سالم كه كسى گرفته و هنوز نصب نكرده بياره ميشه از فايل فلش با پروگرامر دامپ و بك آپ گرفت و روى بردهاى معيوب تست كرد
    ايراد به احتمال زياد مربوط به قسمت بوت و راه انداز دستگاه ميباشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

جالبه شركت ال جى خودش رفرش ريت واقعى مدل اروپايى رو ١٢٠ هرتز و مدل سفارش امارات و كشورهاى عربى رو ١٠٠ هرتز اعلام كرده
    ولى وقتى مستقيم از خود شركت ال جى امارات در مورد ريت واقعى پرسيدم ٦٠ هرتز اعلام كرد اين مدل رو !!!
    Last edited by gh_n; 15-06-2017 at 20:10.

13. این کاربر از gh_n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

بقول خانم تهمینه میلانی.. این دوستمون هم دنبال دشمن فرضی هست!!!.بگذریم
    دوستان یه مدل ال جی هفته ی قبل برام اومد و مشکل بکلایت داشت.عکسها و براتون آپ میکنم.پنلش ال جی نبود و ساخت au بود و به نظر من و صاحب این تلویزون افت کیفیت کاملا محسوس بود(در مقایسه با w650 sony که در مغازه روشن کردم).اگر سوالی بود درخدمتم.البته به علت ضربه خوردن پنل بهم ریختگی تصویر داشت و الان هم دنبال یه تلویزون قیمت مناسب هست.پیشنهاد بنده هم h6400 سامسونگه(اگر پیدا بشه)در غیر اینصورت w800c .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

از این عکس شما می تونید ببینید که ال جی برد پاور این تلویزونو بصورت مشترک برای 3 مدل تولید کرده 49 اینچ با پنل ال جی ، 42 پنل ال جی و 42 پنل AU که در این مدل تیک EL38 خورده که نشون میده تلویزون 42 اینچ با پنل AU هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •