ما برد میخوایم مجبوریم هجومی بازی کنیم
ما برد میخوایم مجبوریم هجومی بازی کنیم
به چه قیمتی ؟ با دفاع کردن هم میشه گل زد و پیروز شد .
هوادارا حرفه ای شدن. همون زمانی هم که تیم نتیجه نمیگرفت تا پایان بازی صبر میکردن و بازم بازیکنا رو تشویق میکردن. الان هنوز بازی شروع نشده اعتراض میکنیم ؟ ما حتی اگه این بازی رو ببازیم بازم احتمال داره بریم مرحله بعد. اینجوری نیست ؟ پس خوش بین باشید.
سلام.من جسارت نکردم،می گم که اون یکمی امید هم که داریم با این ترکیب داره به باد میره.
مطمئنا حملات امروزشون بیشتر از سمت فرشاد هست و ربیع خواه و ماهینی امروز باید حواس جمع و رو فرم باشن.
شاید شما درست می فرمایید و من و امثال من هنوز یه هوادار حرفه ای نیستیم.![]()
واقعا امیدوارم این بازی رو بتونیم ببریم...
متاسفانه از همون بازی ابتدایی که ما بازی یک صفر برده رو یک یک کردیم، و همه خوشحال بودن و برانکو پست مخصوصی بابت تبریک اون مساوی و شروع خوب تیم توی لیگ قهرمانان گذاشت، ما قافیه رو باختیم...
ترکیب پرسپولیس تغییر کرد / انصاری به بازی الهلال رسید
بر همین اساس پرسپولیس امروز با ترکیب علیرضا بیرانوند، محسن ربیع خواه، حسین ماهینی، محمد انصاری، صادق محرمی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، علی علیپور، مهدی طارمی و وحید امیری به مصاف الهلال خواهد رفت.
دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال از ساعت ١٩:٣٠ در ورزشگاه سلطان قابوس آغاز خواهد شد.
به گزارش"ورزش سه"، رامون دیاز سرمربی تیم الهلال عربستان ترکیب تیمش برای دیدار با پرسپولیس تهران را اعلام کرد. بر این اساس:
عبدالله معیوف، محمد البریک، اسامه هوساوی، عبدالله حافظ، محمد جحفلی، سلمان الفرج، عبدالملک خیبی، کارلوس ادواردو، نیکولاس میلسی، نواف عابد و عمرالخریبین در ترکیب اصلی الهلال حضور دارند.
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 24-04-2017 at 17:48.
بیچاره نریمان جهان
با این وضعیتی که برای نفرات پیش اومده بود، خیلی خوب بازی کردیم و حیف که باز هم قدر موقعیت هامون رو ندونستیم (داوری به کنار).
جالب اینکه تا دقیقه 65 الوحده 3-1 از الریان جلو هست ! اگه یه کم شانس باهامون یار باشه و الریان ببازه، کاملا امیدوارم می مونیم. اینطوری اختلاف ما با الریان فقط 1 امتیاز خواهد بود و با الهلال هم که 3 امتیاز. اگه بازی آخر الهلال ببره و ما بتونیم الوحده رو ببریم به عنوان تیم دوم صعود خواهیم کرد. اگه اون بازی مساوی بشه و ما بتونیم ببریم باز هم به عنوان تیم دوم صعود می کنیم. در شرایطی که الریان الهلال رو ببره به تفاضل گل نیاز خواهیم داشت (بازی های رو در رو مساوی شدن). نیم ساعت دیگه باید صبر کنیم ببینیم وضعیت جدول چطوری میشه.
===
دقیقه 75، 4-1 شد !بریم برای بازی هفته آخر در جهنم آزادی
![]()
Last edited by Mohammad; 24-04-2017 at 20:40.
الهلال صعود کرده! بازی رفت 1 بر 1 مساوی شده و الهلال گل زده در خانه پیروزی داره هر چند بازی در زمین بی طرف بود!
الریان هم به احتمال زیاد بازی بعدی الهلال رو میبره چون دیگه الهلال انگیزه ای نداره مگر اینکه معجزه ای رخ بده.
فکر کنم اشتباه گفتی
اگه الریان الهلال رو بزنه و ما الوحده رو، امتیاز ما با الهلال یکی میشه که بازی رودررو ملاک خواهد بود که در اون صورت الهلال صعود میکنه
ما فقط اگه الوحده رو ببریم و بازی الریان و الهلال مساوی یا با برد الهلال تموم بشه ما صعود میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)