برادر تاینی سرورش آسیاتکه و داخلی . اون مشکل مقطعی بوده احتمالا .
برادر تاینی سرورش آسیاتکه و داخلی . اون مشکل مقطعی بوده احتمالا .
اره الان چندتا تست کردم و منتقل شد
ولی چندتای دیگه الان بالای یک ساعته منتظرشم که منتقل بشه ولی نشده
بیشتر از دو گیگ که نیستن ؟!
سرور هاي خارجي معلوم نيست چجوريه بعضي هاش منتقل ميشه بعضي هاش نه
شانسيه
سلام دوستان
من برای استفاده از سرویس شاتل لند قصد مهاجرت به شاتل رو دارم - چند سوال برام مطرحه که ممنون میشم اگر دوستان پاسخ بدند:
- آیا برای استفاده از این سرویس حتما باید پلن خاصی از اینترنت شاتل رو انتخاب کرد یا روی تمام پلن های خریداری شده قابل استفاده است؟
- زمان دانلود از سرور شاتل لند محدوده؟ مثلا ساعات خاصی از شبانه روز اجازه دانلود رایگان داده میشه یا هر ساعتی میشه دانلود کرد؟
- سرعت دانلود چقدره؟
- محدودیت دانلود چقدره؟
- سرعت آپلود از گوگل درایو چقدره؟
- سرعت آپلود از سرور افرانت چقدره؟
ممنون از راهنمایی شما
سلام
ببخشید شما با ای پی چه کشوری و از کدوم دیتا سنتر خارجی سرور مجازی داری که تونستی منتقل کنی ؟
مثلا برنامه vshare از خود سايتش لينك دادم فك كنم چين بود انجام شد
بعد يه دقيقه بعدش يه اهنگ لينك دادم از سرور روسيه اپلود نشد
اگه اپلود سنترهم منظورتون هست بذاريد شب چندتا خارجي تست ميكنم ببينم كدومش جواب ميده
ممنون. منظورم انتقال از vps یا سرور مجازی و اختصاصی به سرور شاتلند بود . میخواستم بدونم با ای پی این سرورها از کشور های مختلف و یا دیتا سنتر های مختلف، کدوم ها مشکل داره و یا کلا مشکل نداره ؟
چون میخوام سرور مجازی بگیریم بدونم یک وقت با ای پی یا دیتا سنتر کشوری مشکل داره از جای دیگه ای تهیه کنم که مشکل نداشته باشه
1. روی همه پلن های حجمی جواب میده (فقط روی پلن های نامحدود یا همون ART جواب نمیده)
2. خیر در کلیه ساعات شبانه روز میتوانید استفاده کنید فقط اگر سرویس داری شبانه رایگان داشته باشید و در ساعات شبانه از شاتل لند دانلود کنید، از بسته شاتل لند استفاده نمیشه و دانلود در تایم شبانه حساب میشه که در صورت دانلود زیاد در تایم شبانه، سرعت تایم شبانه محدود میشه
3. با حداکثر سرعتی که خط میکشه
4. 5000 گیگابایت در ماه
5. از گوگل درایو چون سرور خارجی هست به احتمال زیاد آپلود نمیشه، باید ابتدا فایلتون رو آپلود کنید داخل یه آپلوسنتر داخلی که منتقل بشه روی سرورهای داخلی و بعد از اونجا منتقل کنید شاتل لند
6. اگر سرورهاش داخلی باشن معمولا با سرعت خوبی آپلود میشه( فایل 1 گیگ حدودا 5 دقیقه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)