تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 130 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام.مانیتور من acer x203h هست وقتی با اینترنت اکسپلورر کار میکنم کلمات در هم میشه .مثلا نصف جمله هست نصف دیگه از صفحه زده بیرون .مانیتور تو بازی و کارای دیگه خوبه .کارت هم 4650 1گیگ هست.ممنون.وقتی تو گوگل سرچ میکنم نتایج سمت چپ تصویر میاد واسه همین در هم میشه.ie 8 استفاده میکنم ایا تنظیمی داره؟
    Last edited by ghadami2005; 23-05-2009 at 18:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان راهی نیست که مانیتور رو یه تنظیمات کارخانه برگرداند اخه تنظیمات صحفه نمایش بهم ریخته هر کاری میکنم درست نمیشه

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

سلام مانیتور من T220P سامسونگ هست و با نرم افزار Magic Tune اون مشکل دارم ، وقتی بازش میکنم قسمت ساپورت اون باز میشه و بقیه قسمتها غیر فعالند ، آیا باید این نرم افزار فعال بشه یا اینکه ورژن اون با مانیتور سازگار نیست .

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

یه سوال دیگه ، شما چیزی در مورد منوهای مخفی مانیتورهای سامسونگ شنیدید ، من این مطلبو جستم ولی چیز

زیادی ازش نفهمیدم و نمیدون چطور این کارو باید انجام بدیم و آیا روی T220P هم جواب میده یا نه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت koosha_17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کمک

سلام به همگی
    یه سوال فنی داشتم.مانیتور LG 2261v دارم.تصویر رو از پورت DVI میگیرم. رزولوشن رو روی 1680*1050 روی 60Hz گذاشتم. کنتراست و روشنایی رو هم خیلی کم کردم. اما وقتی بیشتر از نیم ساعت پای مانیتور می شینم چشمم شروع میکنه به سوزش و هی شدیدتر میشه. تمام تنظیمات رو هم یکی یکی تغییر دادم اما توفیری نکرده. از عزیزانی که در این زمینه تجربه ای دارند درخواست راهنمایی دارم چون واقعا نمیدونم چکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام L1755s دارم امروز وقتی اومدم کامپیوتر را خاموش کنم یهو دیدم که نصف مانیتور هاله اومده که انگار مثلا یک مانیتور 100 پیکسلی شده و نقاط سیاه سفیدش را راحت میشه شمرد مشکل از کجاست سخت افزاریه یا ویروسی شده اصلا میشه کاریش کرد؟
    ممنون

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    یه سوال از اساتید محترم داشتم:
    مانیتور من مدل LG L1960TR و 19 اینچ هستش و حدود 3 سالی میشه که خریدمش تازگی ها یه مشکل تو نمایش تصویرش بوجود اومده طوری که و می لرزه و این تو رنگ یفید بیشترین اثر رو داره!؟!
    کارت درایوش رو هم وصل کردم, کابلش رو هم عوض کردم! حالا میشه کمک کنید مشکل از چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رنگ مانیتور به هم ریخته مدلش:hansol 510p
    مشکل:مثل اینکه یک سطل رنگ نارنجی ریخته باشی روی صفحه کامل نارنجی نیست خطخطی و نوشته ها قابل خوندن نیست .بع از اینکه ده دقیقه سیستم را روشن بکنم اینطوری میشه؟حالا چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مانیتور Flatron F700P دارم ابتدا مشکلش با تغییر رنگ شروع شد (مثل بالا ولی نه به این شدت) یعنی یه کمی طیف رنگها شیفت پیدا کرد کلا قرمز رو خیلی خوب نشون نمیداد و کمی به سمت تیره میزد البته همه رنگها کماکان قابل تشخیص بودن بعضی وقتها هم برمیگشت به نظر میرسید هرچه بیشتر کار میکرد این اتفاق واسه ش بیشتر می افتاد تا اینکه کم کم بیماریش حادتر شد و الان بعد از ۶-۷ ماه ۹۰ درصد اوقات رنگش کمی به سمت تیره میزنه (بیشتر هم با قرمز مشکل داره) ماجرا به اینم ختم نشده
    حالا بعد از مدتی تصویرش تقریبا فریز میشه یعنی اغلب عرض تصویر یه ۳۰-۴۰ درصدی کم میشه و بر میگرده به نظر شما مشکلش جدیه؟
    میخوام بدونم اول اینکه مشکلش چیه؟ و دوم اینکه میصرفه خرج تعمیرشو بدم؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در اولین فرصت ماینتور به یه تعمیرگاه (مجاز )‌ میبرم و نتیجه شو سعی میکنم اینجا بذارم هرچند این تایپک هم به نظر میاد خیلی سوت و کور شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •