تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 105 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1046

نام تاپيک: فوری : مشاوره برای خرید بهترین تلویزیون 4K بدون گارانتی

داره خودمونی میشه skyeagle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز راهنمایی کنید ممنون میشم بنده الان چند ماه درگیر خرید تی وی هستم منتها به جمع بندی نرسیدم
    چند روز پیش رفیقم تلگرام بهم زد که رفته کویت از اونجا میتونه برام بیار تا الان بهم گفته الجی یک مدل oled هست که قیمت 5800 و یک مدل 4k الجی که قیمت 3200 البته مدلش رو دقیق بمن نگفته هر دو مدل 55
    و اینکه میگه برای چین هستش
    حالا من میخوام بدونم ارزش داره من oled بخرم چون خمیده بودن اصلا برام مهم نیست ولی اگر بدونم قابلیتهاش مخصوصا کیفیت تصویرش متفاوت هست مشکلی ندارم هزینه کنم ولی به صرف اینکه خمیده هست و گرون تر به نظر من توجیه اقتصادی نداره
    مورد بعد چین بودنش هست که من تو تحقیاتم از بانه اونا بهم میگفتن تو بانه کره هستش الان برام جای شک داره چطوری تو کویت چین تو بانه کره
    و در اخر اینکه قیمت کویت دقیقا تا 3 تومن زیر قیمت تهران هستش
    راهنمایی کنید ممنون میشم
    با سلام
    دوست عزیز حتما مدلهاشو بپرس چون اینجوری نمیشه نظر داد
    در ضمن در مورد چین بودن شاید بشه با سریال نامبر چک کرد
    و اینکه در بانه بالاخره یه برگه گارانتی همینجوری هم بهت میدن با 100 تومن اما از اونجا اگر بگیری همونو هم نداری هرچند قیمت اصلی تی وی پنلش هست که اونهم شامل گارانتی نمیشه اما بالاخره یه جور دلگرمیه
    در ضمن از کویت بصورت قاچاق میاره؟ یا گمرکی بهش میخوره؟یعنی با اون قیمتها دست شما میرسه؟
    Last edited by skyeagle; 31-07-2016 at 23:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز حتما مدلهاشو بپرس چون اینجوری نمیشه نظر داد
    در ضمن در مورد چین بودن شاید بشه با سریال نامبر چک کرد
    و اینکه در بانه بالاخره یه برگه گارانتی همینجوری هم بهت میدن با 100 تومن اما از اونجا اگر بگیری همونو هم نداری هرچند قیمت اصلی تی وی پنلش هست که اونهم شامل گارانتی نمیشه اما بالاخره یه جور دلگرمیه
    در ضمن از کویت بصورت قاچاق میاره؟ یا گمرکی بهش میخوره؟یعنی با اون قیمتها دست شما میرسه؟

دوست عزیز بهش گفتم کامل مدلش رو بگه قیمت همونجا بمن میده و اینکه بهم میگه پنل کره هستش مونتاژ چین هستش
    دوست عزی من الان میخوام بدونم ارزش داره 5900 برای oled بدم و اگر نداره رو همون 4k هزینه اینم بماند که همین 5900 اینجا 8 تومن هستش منتها من میخوام بدونم اگر فقط سر خمیده بودن این مبلغ رفته روش نگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان بین sony 43w800c وphilips 4k 43 puk4900 کدام کیفیت تصویر بهتری دارد وتا قیمت 2500 چه پشنهادی دارید برام کیفیت تصویر مهمه ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز بهش گفتم کامل مدلش رو بگه قیمت همونجا بمن میده و اینکه بهم میگه پنل کره هستش مونتاژ چین هستش
    دوست عزی من الان میخوام بدونم ارزش داره 5900 برای oled بدم و اگر نداره رو همون 4k هزینه اینم بماند که همین 5900 اینجا 8 تومن هستش منتها من میخوام بدونم اگر فقط سر خمیده بودن این مبلغ رفته روش نگیرم
    بحث Oled ها کاملا جداست الان بهترین کیفیت تصویر از نظر تئوری و عملی در دست Oled هاست و بحث خمیده بودن یا نبودن ربطی به این تکنولوژی نداره
    اتفاقا خمیده های ال جی خیلی انحنای کمی دارن و زیاد اذیت نمیکنه منظورم اینه که زاویه دید رو محدود نمیکنه
    اما بابت کیفیتش شک نکنید الان در سایتهای جهانی بعضی مدلهای ال جی از همین سری ها در رده اول هستند برای همین گفتم مدلش رو حما بپرسید
    نمیدونم این مدل Oled هایی که در ایران دارن عرضه میشن هم در ایران تولید میشن یا نه مثل سایر مدلها که در ایران تولید میشند
    شما با 5900 از بانه هم شاید نتونی بگیری چه برسه به با گارانتی گلدایران

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان بین sony 43w800c وphilips 4k 43 puk4900 کدام کیفیت تصویر بهتری دارد وتا قیمت 2500 چه پشنهادی دارید برام کیفیت تصویر مهمه ممنون.
    با سلام
    دوست عزیز من فقط تونستم مشخصات سونی رو ببینم بد نیست فقط 3 بعدی اکتیو هست که برای دیدن فیلم 3 بعدی جالب نیست
    با این بودجه انتخاب عقلایی فول اچ دی هست
    بیشتر برای چه کاری میخواهید؟ فیلم؟ بازی؟ تی وی ؟
    3 بعدی هم باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون فقط تی وی کیفیت تصویر برام مهمه با افزایش هزینه چی پیشنهاد دارید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون فقط تی وی کیفیت تصویر برام مهمه با افزایش هزینه چی پیشنهاد دارید
    دوست عزیز احتیاجی به افزایش هزینه ندارید مگه اینکه بخواهید سایز بالاتر بگیرید ( شدیدا پیشنهاد میکنم 49 اینچ به بالا بگیرید اگر فضای مناسب دارید )
    چون تی وی اصولا کیفیتی نداره حتی با م ا ه و ا ر ه هم که بخواهید تصاویر رو ببینید نهایتا اچ دی یا در آینده فول اچ دی تصویر خواهید داشت پس هزینه بیخودی هست
    راستی با گارانتی میخواهید یا بدون گارانتی رسمی و از بانه میخواهید خرید کنید ؟
    پارسال برای این مورد فقط شارپ 8300 رو پیشنهاد میکردم که عالی بود اما فکر نمیکنم دیگه پیدا بشه
    الان شارپ میتونید ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از بانه بگیرید
    اون سونی که خودتون هم گفته بودید خوبه
    لینکی که دادم الزامی برای خرید از این سایت نیست فقط چون امکان سرچ بهتری داره وگرنه سایتهایی از این دست زیاد هستند میتونید سرچ کنید و خودتون انتخاب کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون از شما بیشتر برای من برنامه های ورزشی مثل فوتبال مد نظر است انتختب اول من سونی بود ولی حالا اونایی که خریدند مشکل تنظم تصاویر و سیاهی بیش از اندازه را دارند که کمی مردود شدم که مدل های بهتری است واینکه می خوام از بانه بگیرم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از شما بیشتر برای من برنامه های ورزشی مثل فوتبال مد نظر است انتختب اول من سونی بود ولی حالا اونایی که خریدند مشکل تنظم تصاویر و سیاهی بیش از اندازه را دارند که کمی مردود شدم که مدل های بهتری است واینکه می خوام از بانه بگیرم
    دوست عزیز کی گفته مشکل تنظیم تصاویر و سیاهی داره؟ اگر آشنای خودتونه هیچی وگگرنه به نظرات توی سایتها اصلا توجه نکنید چون هیچ اعتباری نداره
    همچین اشکال بزرگی از سونی اصلا با عقل جور در نمیاد
    اون تی وی رفرش ریتش 240 هرتز هست و میبایست تصویر خوب و استیبلی داشته باشه
    در ضمن برندهایی مثل سونی و ال جی وسامسونگ از نظر قطعات در بازار معمولا با مشکل کمتری مواجه میشند و ساپورت بهتری دارن
    در ضمن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید فکر کنید تنها نقطه ضعفش 100 هرتز بودن هست که من با تی وی خودم مشکلی ندارم
    Last edited by skyeagle; 02-08-2016 at 11:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم تلویزیون lg u770 از لحاظ کیفیت تصویر چطوره کسی استفاده کرده ؟آیا در رنج قیمت اون چیز بهتری هست ؟ کیفیت تصویر و صدا و همچنین طراحی برام مهمه سه بعدی هم نمی خوام باشه ولی 4k باشه که چه بهتر ، اندازه هم 48 تا 50 اینچ ، البته بیشتر بدون گارانتی مد نظرمه و حداکثر تا 2700-2800 می خوام هزینه کنم
    ممنونم
    Last edited by akhevi; 03-08-2016 at 12:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •