تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 108 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

مجید ان دوستان توضیحات رو دادن... اگر بخوای....گرگ باشی و سرزبون دار و اهل قمار مطمئن باش با 20 میلیون هم چند ساله میلیاردر میشه نمونش تو شهر ما هست که قبلن تو کار مواد بود الان مثلا مومن شده ولی با ساختمون سازی از هیچ مالی به همه چیز مالی رسید که کار من و شما نیست

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقایون کسی اینجا میخواست ازدواج کنه؟
    الان یه بحثی شد بعد حساب کردیم دیدیم یه چیزی حدود ۸۶۰ ملیون باید خرج کرد کسی که باباش پولدار نباشه با حقوق میگیم ماهی ۲ میل میشه چیزی حدود ۱۸ سال کار کردن بدون خرج کردن پولشون

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

الان یه بحثی شد بعد حساب کردیم دیدیم یه چیزی حدود ۸۶۰ ملیون باید خرج کرد کسی که باباش پولدار نباشه با حقوق میگیم ماهی ۲ میل میشه چیزی حدود ۱۸ سال کار کردن بدون خرج کردن پولشون
    یه فکر بهتر دارم .

ترجیها مثل اسب ! درس بخونیم یا پارتی حرفه ای داشته باشیم شرکت نفت یا یا جای معتبر کار گیرمون بیاد . اونوقت خونه سازمانی بگیریم کل خرج شب عروسی هم میشه 20 میلیون جهاز هم که خانوم میاره

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه فکر بهتر دارم .

ترجیها مثل اسب ! درس بخونیم یا پارتی حرفه ای داشته باشیم شرکت نفت یا یا جای معتبر کار گیرمون بیاد . اونوقت خونه سازمانی بگیریم کل خرج شب عروسی هم میشه 20 میلیون جهاز هم که خانوم میاره
    من یه فکر بهتر دارم
    اصلا چه کاریه ازدواج نکنیم
    والا دوست دختر پیدا میکنیم مخش رو میزنیم با یه تیر ۳-۴ تا نشون میزنیم والا به خدا

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

برادر چجوری حساب کردی انقدر شد؟

6. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برادر چجوری حساب کردی انقدر شد؟
    اقا یه خونه جایی از شهر که هم چین بدم نباشه اصفهان در میاد یه ۵۰۰ میلون
    یه ماشین ۱۰۰
    لوازم خونه و اینا هم همش رو که دختره نمیاره یه ۵۰ تومان هم اون
    یه عروسی حدود ۲۰
    یه ماه عسلم که بگیم حالا به یک هفته هم راضی بشه ۲۰ ملیونی میشه خارج از ایران
    نمیدونم دیگه کادو های عروس و اینا هم حساب کنیم یه ۳۰
    یه ۱۰ هم که لابد حلقه ها میشه
    بعد دختره که این قدر پولکی هست شیر بها و نمیدونم اینا هم حساب کنیم یه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا سکه هم میگن برای اون خوب دیدیم که خیلی هم راحت شد حالا بماند که بعدم کج خلقی در میاره و طلاق میخواهد کسی که این قدر باید خرجش کرد و مهریه هم که به ۱۰۰ تا ۱۰ تااینا راضی نمیشن یه چیزی حدود ۱۳۰۰ تا سکه هم اونجا خوب ورشکست شدیم ۲ ملیارد با خرج بعد از ازدواج
    خوب این یه مرد ایدعال از نظر دختر ها هست
    بپرس همینو میگن بگو مرد ایدعال رو تعریف کن باید چی داشته باشه

والا به خدا از دخترا بپرس اگر یه پسری بیاد اول از همه انتظار چی داری ازش بگو فرض کن که پولش یه جوری جور میشه همه اینا رپ میگه من امتحان کردم گفتن به شما هم میگن حالا در عمل به چقدر تموم میشه رو دیگه خدا میدونه

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

یه ماشین ۱۰۰
    یه عروسی حدود ۲۰
    بعد دختره که این قدر پولکی هست شیر بها و نمیدونم اینا هم حساب کنیم یه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا سکه هم میگن برای اون خوب دیدیم که خیلی هم راحت شد حالا بماند که بعدم کج خلقی در میاره و طلاق میخواهد کسی که این قدر باید خرجش کرد و مهریه هم که به ۱۰۰ تا ۱۰ تااینا راضی نمیشن یه چیزی حدود ۱۳۰۰ تا سکه هم اونجا خوب ورشکست شدیم ۲ ملیارد با خرج بعد از ازدواج

والا به خدا از دخترا بپرس اگر یه پسری بیاد اول از همه انتظار چی داری ازش بگو فرض کن که پولش یه جوری جور میشه همه اینا رپ میگه من امتحان کردم گفتن به شما هم میگن حالا در عمل به چقدر تموم میشه رو دیگه خدا میدونه
    اقا شما اگر انقدر پول داشتی اگر تونستی وام بده تا 10 / 20 نفر دیگه بتونن باهاش ازدواج کنند

البته که خیلی ها خرج انچنانی میکنند برای ازدواج ولی همه مثل هم نیستند ... پسر و دخترم نداره ... این نوع طرز تفکری که میگی بیشتر تو سن های پایین تر هست ....

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

یه ماشین ۱۰۰
    یه عروسی حدود ۲۰

عزیز همه که خونه نمیخرن میشه با خیلی کمتر خونه رهن کرد
    ماشین صد میلیونی
    البته بحثی نداریم اینجا و قبول دارم ازدواج های ایران (مهریه و شیر بها و ... ) زن رو به کالا تبدیل کرده ولی میانگین خیلی پایین تر از اینهاس

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خونه ی پونصد میلیونی ... منم با نظر برادر صد دلاری موافقم این جور تفکر مال سنین پایین تره .

زندگی دو چیزه : پول قرض بگیری قرضاتو پرداخت کنی ! اگر قرضاتم پرداخت کردی دوباره قرض کن تا دوباره پرداخت کنی !! اصلا زندگی بدون قرض معنا نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب اره نمیشه در عمل ولی خوب دختر ایده عال از نظر دخترا اینه
    بابا خونه ۵۰۰ ملیونی خیلی هم عجیب نیستا تو اصفهان یه خونه معمولی تو یه جای متوسط شهر ۵۰۰ ملیونه
    یه مدت میخواستیم خونه بگیریم بردنمون یه جا یه خونه بود تو خیابون خاقانی اصفهان بعد مال ۲۰ سال پیش بود ولی هنوز سالم سالم بود هیچ چیز تجملاتی هم نداشت مساحتش هم ۹۰ متر بود نه استخر نه هیچ چیز دیگه ای یه خونه کاملا معمولی تنها چیزی که بیشتر داشت یه سالن اجتماعات مشترک بین همه واحدا بود قیمت ۴۰۰ ملیون بیشتر از متری ۴ ملیون
    حالا عباس اباد و مرداویج و ایناش رو ول کنیم که به متری ۸-۹ ملیون و ۱۰ ملیون اینا هم میرسه و واقعا خیابون قشنگیه ساختمون ها هم معمولا خیلی شیک و حسابی و امکانات لوکس
    ماشین ۱۰۰ ملیونی هم میشه یه مزدا ۳ یا یه مگان خیلی هم عجیب نیست فکر کنم هست؟
    البته گفتم از نظر دخترا پسر ایده عال این مشخصات رو داره و اون جمع همشون تایید کردن اگر اینا رو داره قیافه و اینا به درک همچین سنا شون پایین هم نبودا ۲۵-۲۲ این حدود بودن
    رهن هم که میگید الان یه پول پیش ازتون میخواهن تو یه دخمه ۷۰ ملیون والا تو اصفهان میخواهن مگر این که برید اون کنج شهر زندگی کنید والا یه خونه دیگه تو قسمت متوسط رو به پایین شهر بود اون جا مساحتش فکر کنم ۱۰۰ بود نه اسانسور نه هیچ چیزی طبقه ۳ با پله های زیاد و غیر استاندارد و خرابیو اینا فکر کنم ۲۵۰ بود قیمتش
    دوباره تاکید میکنم این دختر ایدعال از نظر دخترا بود واقعیت کم تره بعد جالب بود ازشون پرسیدم شما به چه حقی این همه انتظار دارید از یه نفر گفتن ما هم کار خونه باید بکنیمو نمیدونم حق طلاق نداریمو این حرفا شرو ور تحویل دادن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •