آقا اگه میشه بگید اون برنامه رو Kdsl or Knet رو چطوری نصب کنم !!!
یا به این سوالم پاسخ بدین :
![]()
آقا اگه میشه بگید اون برنامه رو Kdsl or Knet رو چطوری نصب کنم !!!
یا به این سوالم پاسخ بدین :
![]()
فقط بگید تو هر کدوم از اینها چی باید قرار بدم !!! خواهشا توضیح جامع تر بدید من تازه کارم !
سلام
با كمك دوستان تونستم مودم رو توي فدورا 9 نصب كنم.
لطفا من رو در مورد ساختن كانكشن راهنمايي كنيد. چون وقتي ميرم توي network بعد از سرچ باز ميگه مودم به pc وصل نيست!
راهنمايي هاي تاپيك اول هم كه انگار براي فدورا نيست.
با تشكر
من درهمه جاش به مشكل برخوردم وجايي مناسب ترازاين جا براي پيداكردن جواب سوالم سراغ ندارم
لطف كنيد راهنماييم كنيد البته زيرديپلم
يك جايي خوندم كه فدورا اصلا با winmodem ها حال نميكنه و بايد برن سمت اوبونتو. حالا اگر واقعا اينطوري و كسي نيست كه من رو تو ساختن كانكشن در فدورا راهنمايي كنه لطفا بگيد زودتر برم براي خريد دي وي دي !
متشكر
کلا لینوکس با winmodem حال نمیکنه!! ولی اوبونتو باز بهتره. من خودم فقط رو اوبونتو مودممو راه انداختم.
ولی اگه تو مودم رو راه انداختی ساخت کانکشن که دیگه کاری نداره!(اصلش شناساندن مودمه).
دوستان بهتر میتونن کمکت کنن(rootnt بیاد کارت راه میافته)
خدا از دهنت بشنوه. ممنون.
البته دوستان خيلي كمك كردند تا همينجا كه مودم رو شناسوندم. مخصوصا حسين آقا كه اينقدر اذيتش كردم كه ديگه انگار جواب ما رو نميدند.
تشكر از دوستان
حسین جان چنین آدمی نیست! خیلی باحاله! من خودم پدر rootnt رو دراوردم!!
با pppconfig مشکلت حل نشده؟ gnomeppp چی؟
نه آقا ! این چه حرفیه !! من عذر می خوام به دلیل اینکه مشکلاتی برام بوجود اومده که کمتر میتونم بیام نت ...
در مورد ساختن کانکشن باید با یکی از همون برنامه های که دوستان گفتند ( kppp , gnomeppp , ... ) بتونید به اینترنت وصل بشید.
در کل فدورا برای افراد تازه کار زیاد مناسب نیست ... اگر خواستی بری سراغ اوبونتو از توزیع linux Mint استفاده کن چون بر اساس اوبونتو درست شده و تنظیمات کمتری نیاز داره و همچنین پایدارتر هست ... از تمام دستورات و راهنماهای اوبونتو هم میتونی توی mint استفاده کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما لطف داريد در ضمن جواب دادن شما لطفي كه مي كنيد و اگر هم نكنيد ما غلط ميكنيم حرف بزنيم. انشاء الله درگير كارها خير باشيد هميشه.
اين Kppp و gnomeppp رو سرچ ميكنم چيزي پيا نميكنم تو كنسول هم كه كار نميكنه. جاي خاصي داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)