خیر با همون تنظیمات قدیم شما می تونید متصل بشید به شبکه
در نظر داشته باشید که راه اندازی در مرحله پایلوت هست و اختلالاتی در استفاده بروز می کنه
اینم بجنورد
همون روز اول فقط 3g ایرانسل رو پیدا کردم دیگه خبری نشد
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سوال منه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
در تهران, منطقه پونک (شمال) و کیانشهر (جنوب) هم تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار گرفتند.
بهتر بود تاپیک 3G و 4G جدا بود چون باعث تداخل مباحث این دو میشد که ارتباطی بهم ندارن
امروز، قزوین حوالی پارک ملت هم 3G نسل 3.75G یا همون +HSPA یافت شد !! .... یه تستی هم زدیم ... سرعت دانلود با دانلود منیجر مثل ADM بین 400KB/s تا 600KB/s نوسان داره ... ... در کل بد نی ...
.
.
.
Last edited by Mahdi_Moosavi; 14-08-2014 at 16:14.
دوستان تست های دیشب من و دیدین که نزدیکای 8 مگ بود در منزل ساعت 3 شب فقط یه نقطه تو خونه انتن میداد امروز اس ام اس ایرانسل اومد که طرح ازمایش راه افتاده بعدش الان بیشتر جاهای خونه دیتا دارم اما نه به سرعت دیشب تقریبا 1.5 مگ سرعت میده بنظرم یا پهنای باند و کم کردن و منطقه پوشش و زیاد کردن یعنی رو یک دکل دیگه تجیزات زدن و گوشی به دکل نزدیک که پوشش بیشتری داره اما سرعت کمتر یا اینکه بردن تو یک فرکانس پایین تر که پوشش بره بالا اما سرعت کمتره . اگر تونستم امشب هم تست میگیرم اگر سرعت بالا باشه یعنی پوشش رفته بالا و همون تجهیزات و دکل هستش اگر شب هم همین باشه یعنی تغییر فرکانس یا اضافه کردن تجهیزات.
Last edited by amirbrad; 14-08-2014 at 16:48.
بله
با سونی z تست کردم وصل نشد !!!
===============
4G کسی اطلاعی داره که تو کدوم شهر ها به صورت آزمایشی فعال شده ؟ یا فعلا از اینجا برای منطقه ما فعال شده ؟
امیر جان الان چون به صورت آزمایشی هست با یه BTS منطقه خیلی وسیعی رو پوشش دادن که با افزایش BTS ها بار شبکه اون BTS ها کم میشه و سرعت زیاد در !! در ضمن الان چون فرکانس های پایین دست صدا و سیماست و برای شبکه های آنالوگ استفاده میکنه قراره به زودی اون فرکانش رو خالی کنن تا در اختیار اپراتور های نسل 3 و 4 قرار بگیره و گوشش دهی دکل ها بهتر بشه !!!
صبر کنید دوستان !! وضعیت مسلما بهتر خواهد شد و با اومدن همراه اول قطعا تعداد زیاد یوزر هایی که اومدن سمت ایرانسل دوباره برمیگردن سر همون سیم کارت همراه اولشون
Last edited by fanoostalaei; 14-08-2014 at 17:05.
یعنی اس ام اس بیاد حله؟پس من چرا پیدا نمیکنم ؟فقط 2g پیدا میکنه
سمت یافت آباد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)