تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 98 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

آقا.. سر انتقال دخه آ، یونایتد به هیچ وجه نباید کوتاه بیاد که اگر این کار رو بکنه سوای ضرر مالی، یه جورایی به باشگاه بی احترامی میشه. سر الکس سر همین موضوع انتقال رونالدو رو یک فصل به تعویق انداخت که باعث شد که رئال پول بیشتری پرداخت کنه.
    به نظرم اگه قرار باشه بین مفت فروختن داوید و بازیکن آزاد شدنش یکی انتخاب بشه، بهتری دومی انتخاب بشه مگر اینکه رئال حداقل 40 میلیون پوند پرداخت کنه براش.
    ضمن اینکه باز هم من امیدوارم راموس نیاد. اصلا و ابدا ازش خوشم نمیاد (البته از لحاظ فنی یکی از مدافعان برتر دنیاست) ولی به هیچ وجه دوست ندارم تو لباس یونایتد ببینمش.
    .
    نکته ای که هست اینه که الان برای رئال ایده آل ترین گزینه دربازه بانی دخه آ هستش. هم از لحاظ ملیت، هم سن، هم شهرت و سابقه خوبش در دو فصل اخیر در یونایتد و هم زمان باقیمانده از قرار داد. در این بین، من فکر میکنم برای ما موضوع آزار دهنده به پایان رسیدن قرار داد دخه آ نیست. موضوع اینه که هیچ تیمی داخل یا خارج از جزیره به غیر از رئال به دخه آ پیشنهاد نداده. این موضوع باعث شده که یه جورایی باشگاه منتظر واکنش رئال باشن. شاید اگه یک تیم دیگه پیشنهاد جدی ای به دخه ا بده، مادرید این ضریب اطمینانشون از بین بره و شرایط مساعد تر در بحث ترنسفر شدن شماره یکمون بچربه به سمت یونایتد. یا سران باشگاه با رایزنی میتونستند پیشنهاد معاوضه دربازه بان رو فرضا با اتلتیکو مادرید مطرح کنند (با اوبلاک) که پرز و رفقا یه مقدار احساس خطر کنن راجع به بحث دربازه بان.
    ولی متاسفانه ما خیلی در موضع قدرت نیستیم و کلا یه جورایی چراغ خاموش میریم در صورتی که رئالی ها خیلی راحت میان میگن که دخه آ نشد میریم دربازه بان لورکوزن رو میگیریم.
    من به قول شاغلام ایمان دارم وودوارد و مدیران اجرایی باشگاه سعی کنن انتقال دخه آ رو به همین شکل فعلی مختومه نگه دارن، تا پیش از تمام شدن فصل نقل و انتقالات رئال دست به نقد میاد برای بردن دخه آ.

2. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دقیقا ...
    حاضرم دخیا یه فصل رو نیمکت بشینه و آزاد بدیم بره ولی با این قیمت ندیمش ... یادمون نرفته تو سال های اول و دومش هر کرنری میشد تن و بدنمون میلرزید
    امیدوارم حداقل در ازاش راموس بگیریم

4. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

مطمئناً هیچ طرفداری دوس نداره دخیا با این قیمتی که رئال میخواد، از تیم جدا بشه؛ رئال هم داره بطور کامل از وضعیت موجود سوء استفاده میکنه

خوشم نمیاد راموس منچستر بیاد؛ اوتامندی رو بیشتر میپسندم ولی از اینکه منچستر داره مثل خود رئال به موضوع عکس العمل نشون میده، راضیم !

از اینکه راموس داره از اسم منچستر استفاده میکنه شکی نیست ولی امیدوارم منچستر بازنده نقل و انتقلات تابستانی نباشه

یه حرکتی، چیزی ؛ تا 40 روز دیگه فصل 2015/16 شروع میشه

6. 11 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مثل اینکه بحث توافق با اشنایدرلین خیلی جدی هست و احتمال قرارداد باهاش زیاده.برای هافبک دفاعی گزینه بسیار خوبی هست.کلا سه تا گزینه خوب در این پست در شایعات داشتیم:گوندوغان،اشنایدرلی و شواین اشتایگر.

با اینکه شواینی رو شخصا خوشم میاد ازش و تجربه بسیار بیشتری نسبت به دو گزینه دیگه داره اما به لحاظ سن و سال و ارزش سرمایه گذاری به گزینه آخر تبدیل میشه.گوندوغان که تمدید کرد و بعیده باشگاه به سمتش بره چون حالا قیمتش فضایی میشه.اشنایدرلین هم که خیلی باشگاههای بزرگ بدنبالش بودند و اگه خبرهای اخیر که جدی بنظر میرسند درست باشه یک خرید خوب داشته ایم.البته طبق همون خبرها گفته شده فن خال،اشنایدرلین و شواینی رو با هم میخواد که بعیده با توجه به داشتن کریک،فلینی،بلیند،هر دو خرید انجام بشه و بجای تمرکز روی دفاع و حمله،تعداد هافبکها روز به روز افزایش پیدا کنه.

برای دفاع راست هم حالا نام کلمن مدافع اورتون در خبرها هست که میتونه جایگزین خوبی برای رافائل باشه.

8. 11 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

10. 11 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من به قول شاغلام ایمان دارم وودوارد و مدیران اجرایی باشگاه سعی کنن انتقال دخه آ رو به همین شکل فعلی مختومه نگه دارن، تا پیش از تمام شدن فصل نقل و انتقالات رئال دست به نقد میاد برای بردن دخه آ.
    یاد شاغلام بخیر واقعا، اگه یه نفر تویه این مملکت بازیکن سازی می کرد همین شاغلام بود !

البته حسین جان اینکه انتقال دخیا به روزهای آخر بیافته به ضرر خودمون هست؛ تکلیف خودمون رو نمی دونم و این احتمال هست که در نهایت فصل بعد رو با والدس به عنوان دروازه بان اول سر کنیم. هر چند دروازه بان با تجربه ای هست ولی ریسک بزرگیه، اونم در فصلی که دیگه زمان آزمون و خطا نیست.
    فن خال هم مصاحبه کرده و گفته از دخیا بخاطر این شرایط عصبانی هست.

کلا این چند روز خبرهای خوب و جالب زیاد داشتیم و همچنان هم ادامه داره (علاقه شوانی برای انتقال به منچستر، ورود احتمالی منچستر سیتی به انتقال راموس، ادامه تلاش منچستر برای انتقال راموس، مشخص شدن آینده فن پرسی و ... )

اما در مورد هدف جدید منچستر یعنی Coleman، بازیکن اورتون. هدف اول ما برای پست دفاع راست Clyne بود که به لیورپول رفت. بعضی ها معتقدن که Coleman بهتر از Clyne هست، به نظر می رسه که درست هم می گن !
    در مقام مقایسه از نظر فیزیک بدنی قد Coleman بلند تر هست (178 در مقابل 175) و البته 2 سال سنش بیشتره(26 در مقابل 24). در مواردی مثل درصد پاس های موفق، آمار گلزنی، نبردهای هوایی و پاس گل هم آمار بهتری نسبت به Clyne داره. در کل بازیکنی هست که در کارهای تهاجمی هم بیشتر و بهتر از Clyne شرکت می کنه.
    امیدوارم از جمله بازیکنانی باشه که در آینده جذب میشه چون پستی هست که قطعا به جذب بازیکن نیاز داریم.

12. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کولمن خیلی از کلاین بهتره اگه فقط در حد شایعه و حرف نباشه گزینه ایده الیه برا دفاع راست

اورتون بازیکنای خیلی خوبی داره کولمن - لیتون بینز - براکلی - جان استونز

از لیتون بینز خیلی خوشم میومد خیلی دوست داشتم در لباس یونایتد ببینمش
    Last edited by clau; 29-06-2015 at 10:04.

14. 9 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

یه عکس از کولمن با پیرهن منچستر پخش شده بود در بچگی ! به نظرم کولمن هم علاقه داره برای اومدن.

گزینه خوبی هست تجربه بازی تو لیگ رو هم داره.

16. 6 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

به نظرم وقتی از 5-6 سالگی طرفدار یه تیم هستید ، کسایی تو اون باشگاه بودن و بازی می کردن که ممکنه شما اون ها رو دوست نداشته باشید و علاقه ای بهشون نداشته باشید و این مساله هم موردی هست که ممکنه بین هواداران مورد اختلاف باشه.

Roy Keane یکی از اون بازیکن هایی بود که خب سبک بازیش شاید خیلی عامه پسند بود و خیلی ها هم از نوع بازیش خوششون میومد ، اما من همون سال ها متاسفانه علاقه ای به این بازیکن عجیب و غریب نداشتم و حالا هم که یه اظهار نظر عجیب داشته که : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی که چند سال کاپیتان تیم بوده ، فکر می کنم با این نوع اظهار نظر فقط شخصیت خودش رو پایین میاره ( البته اگه بین هواداران و تو دل های اون ها جایی داشته یا داره ) .

یه نفر دیگه که واسه من همیشه یه بازیکن خنثی بود و هیچوقت از بازی کردنش خوشحال نمی شدم و نوع بازیش به نظر من چشم گیر نبود گری نویل بودش ! ، کسی که تنها چیزی که من تو ذهنم ازش ثبت شده مصدومیت ! هستش و به علاوه اظهار نظر های تند و حرکات افراطیش در برابر پیتر اشمایکل بزرگ زمانی که اشمایکل تو یه بازی به عنوان کاپیتان منچستر سیتی وارد زمین می شد ، به گرمی با نویل خوش و بش کرد که این بازیکن رفتار خیلی زشتی داشت و دست اشمایکل بزرگ رو پس زد ! ، در نظر من اشمایکل اسطوره ی باشگاه هست تا گری نویل که تنها یه عضو ! از باشگاه بود ، تازه به نظر شخصی من برادرش فیلیپ بازیکن به مراتب بهتری هم بود.

این 2 نکته ی بالا که خدمتتون عرض کردم نظر " شخصی " من بوده و خب همونجور که گفتم 100 البته هستن کسایی که شاید این 2 بازیکن رو اسطوره هم بدونن منتها من هرگز نتونستم با این 2 بازیکنی که اسم بردم ارتباط برقرار کنم . مثلا تو ذهن من بازیکنی مثل فورچون Quinton Fortune و یا کسی مثل Keleberson ، من این 2 نفر رو با این که در مجموع 100 تا بازی هم انجام ندادن از اون 2 نفر بیشتر دوست دارم و اون بازی های تک و توکشون هم تو ذهنم ثبت شده. یا خوان سباستیان ورون ، لورن بلان ، یاپ استام ، کارل پوبورسکی و ... این ها تو ذهن من جاودانه شدن تا اون 2 نفر .

علت این مساله رو نمی دونم ، اما فکر می کنم آدم ها با حرف ها و حرکاتی که می کنن ممکنه خودشون رو از دل هوادار ها بیرون کنن. که به جرات می تونم بگم وقتی گری نویل خودش رو که اصلا و ابدا به بزرگی اشمایکل نبوده در برابر ایشون قرار داد ، نابود کرد. ( حداقل تو ذهن من ) ، منچستر اگه منچستر بود و شد و هست و خواهد بود ، این نه به خاطر " فقط " وجود بازیکن های انگلیسی و بریتانیایی ، بلکه به خاطر تلاش تک تک اعضای این باشگاه در طول این سالیان سال هستش که خب تو این 2-3 دهه ی اخیر هم نفوذ غیر انگلیسی ها هم بیشتر شده ، هرچند امثال اندی کول ، بکام و ریو فردیناند بزرگ فراموش نمی شن ، در کل منچستر تیمی فرا انگلیسی شده
    Last edited by Hamid Hamid; 29-06-2015 at 22:27.

18. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پیرامون انتقال راموس خبرهای رسمی خیلی کمی منتشر شده و خود راموس هم هیچ اظهار نظری نکرده، هر چند خبرهای زیادی بود که خودش گفته می خواد به منچستر بیاد ولی رسمی نبودن. در نهایت امروز مادر راموس در مصاحبه ای کوتاه عنوان کرده بود که راموس در رئال می مونه و جدا نمیشه.

دلیل تعلل منچستر برای خریدن اشنایدرلین و حتی کولمن رو متوجه نمیشم ! کار رو یکسره کنید بره تا این دو تا رو هم از دست ندادیم.

از طرفی در خط حمله هم لاکازته با قیمت حدودی 20 میلیون پوند از همیشه در دسترس تر هست و حتی به آرسنال و لیورپول هم لینک شده؛ ولی ما هنوز هیچ اقدام مفیدی برای جذب مهاجم انجام ندادیم.

20. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •