آقا.. سر انتقال دخه آ، یونایتد به هیچ وجه نباید کوتاه بیاد که اگر این کار رو بکنه سوای ضرر مالی، یه جورایی به باشگاه بی احترامی میشه. سر الکس سر همین موضوع انتقال رونالدو رو یک فصل به تعویق انداخت که باعث شد که رئال پول بیشتری پرداخت کنه.
به نظرم اگه قرار باشه بین مفت فروختن داوید و بازیکن آزاد شدنش یکی انتخاب بشه، بهتری دومی انتخاب بشه مگر اینکه رئال حداقل 40 میلیون پوند پرداخت کنه براش.
ضمن اینکه باز هم من امیدوارم راموس نیاد. اصلا و ابدا ازش خوشم نمیاد (البته از لحاظ فنی یکی از مدافعان برتر دنیاست) ولی به هیچ وجه دوست ندارم تو لباس یونایتد ببینمش.
.
نکته ای که هست اینه که الان برای رئال ایده آل ترین گزینه دربازه بانی دخه آ هستش. هم از لحاظ ملیت، هم سن، هم شهرت و سابقه خوبش در دو فصل اخیر در یونایتد و هم زمان باقیمانده از قرار داد. در این بین، من فکر میکنم برای ما موضوع آزار دهنده به پایان رسیدن قرار داد دخه آ نیست. موضوع اینه که هیچ تیمی داخل یا خارج از جزیره به غیر از رئال به دخه آ پیشنهاد نداده. این موضوع باعث شده که یه جورایی باشگاه منتظر واکنش رئال باشن. شاید اگه یک تیم دیگه پیشنهاد جدی ای به دخه ا بده، مادرید این ضریب اطمینانشون از بین بره و شرایط مساعد تر در بحث ترنسفر شدن شماره یکمون بچربه به سمت یونایتد. یا سران باشگاه با رایزنی میتونستند پیشنهاد معاوضه دربازه بان رو فرضا با اتلتیکو مادرید مطرح کنند (با اوبلاک) که پرز و رفقا یه مقدار احساس خطر کنن راجع به بحث دربازه بان.
ولی متاسفانه ما خیلی در موضع قدرت نیستیم و کلا یه جورایی چراغ خاموش میریم در صورتی که رئالی ها خیلی راحت میان میگن که دخه آ نشد میریم دربازه بان لورکوزن رو میگیریم.
من به قول شاغلام ایمان دارم وودوارد و مدیران اجرایی باشگاه سعی کنن انتقال دخه آ رو به همین شکل فعلی مختومه نگه دارن، تا پیش از تمام شدن فصل نقل و انتقالات رئال دست به نقد میاد برای بردن دخه آ.