تــــــــــــبریک عرض میکنم ...![]()
خیلی خوب بود.
تبریک می گم. بیشتر از برد استقلال خوشحالم از این که قلعه نوعی به پرسپولیس باخت.
منم راجع به عالیشاه باهاتون موافقم اما خب مهم این بود رکورد مسخره قلعه نوعی شکسته شد![]()
خیلی خیلی چشسبید
مبارک همه پرسپولیسی های عزیز باشه![]()
اصلا کل فوتبال ایران و اروپا وجهان یه طرف این پرسپولیس استقلالو میبره یه طرف
ولی سوای شوخی این برد میتونه شروعی دوباره باشه واسه پرسپولیسی که از خودی وغیر خودی انقدر ضربه خورده بود که
نایی براش نمونده بود و اکه این بازیو می باخت دیگه معلوم نبود چه بلایی سرش می اومد
فردا چه شود تو کلاس...
امروز مبحث اندازه گیری طول را داشتم آموزش میدادم به بچه ها بعد از کلی زمینه سازی گفتم قدیما ابزار نداشتن برای اندازه گیری اینجوری که من میگم شما هم بگید می فهمید چطور اندازه گیری می کنن.گفتم بعد از هر عددی که من میگم شما بگید "تایی" از یک شروع کردم و بعد هر عدد بلند می گفتن "تایی" تا رسیدیم به 6 که همه بلند گفتن 6 تایی گفتم بازم اینو تکرار کنید یکی دو بار تکرار کردن تا بعضیا فهمیدن گفتن نگید نگید آقا سرکارمون گذاشته البته استقلالیا بودن
فردا کلی کری بخونم براشون...
اول از همه جا داره یه تبریک بگم به همه ی پرسپولیسی های عزیز!
از بازی هر دو تیم تو نیمه اول زیاد خوشم نیومد. هیچکدوم قشنگ بازی نکردن. ( البته استقلال تقریبا بهتر از ما بود )
ولی تو نیمه دوم تیم برتر زمین بودیم بدون شک!
بازی از زمانی قشنگ شد که طارمی وارد زمین شد!
عجیب ترین نکته ترکیب پرسپولیس که کلی اعصاب منو بهم ریخت نیمه اول، تو ترکیب نبودن طارمی بود.
کلی جای شکر داره که بازی صفر - صفر نشد ولی چه بهتر که بردیم.
بازم خدا رو هزار مرتبه شکر که بردیم.![]()
تبریک میگم.../
برد خوبی بود ولی من انتظار دو گل بیشتر رو داشتم که خودتون اگه دیده باشید بازی رو دو تا موقعیت خراب کردیم که فکر کنم یکیش رو باید داور پنالتی میگرفت
اون حرکت زشت حنیف هم که اومد و کیف پزشک رو انداخت از زمین بیرون خیلی حرکت زشتی بود...واقعا.... جایه ...چی بگم خیلی بد بود
بنگر هم یکم زیادی خطا میکرد.../
نوری هم واقعا خیلی خوب بازی کرد...فکر کنم بهترین بازیکن زمین.../
نیلسون هم باید جلوی اون ضربه رو میگرفت ... حالا دیگه نمیدونم چرا سرجاش وایساد البته شانسش برای گرفتن توپ هم خیلی کم بود ولی من انتظار یه جهشی یه پرشی...رو داشتم... /
به هر حال مهم اینکه بردیم و این از هر چیزی ارزش بالا تری داره...بازم تبریک میگم... /.
...حسین/.
دقت کردین نصف فصل تموم شد، بالاخره چشممون به جمال دغاغله هم روشن شد؟
+
انصافا تو نیمه اول، بدترین زمان ممکن گل خوردیم، نیمه دوم استقلال می خواست دفاع مطلق رو پیاده کنه و نتیجه بگیره که نشون دادیم 45 دقیقه شدنی نیست!
+
داور تو نیمه اول خیلی رو اعصاب بود، توی هر صحنه سریع سوت میزد و بازی رو از جریان انداخته بود!
+
بنگر با کارتی که گرفت، بازی هفته 16 ام (برابر نفت تهران) رو از دست داد.
عالیشاه هم که بعد از گل برتری، بدجوری جو گرفتش!( اگه گل تساوی رو میخوردیم ...
)
+
فکر کنم حقیقی مصدوم شد که احتمالا تا نیم فصل دوم میرسه.
+
اون صحنه خطای روی طارمی، قطعا پنالتی بود!
داور پیش خودش گفت: حالا که اینا بردن، پس به این پنالتی هم زیاد اعتراض نمیکنن!
Last edited by Sh-Meteor; 23-11-2014 at 21:50.
خوردبین وقتی عالیشاه اخراج شد چی گفت؟
فکر کنم گفت این چه خریه دیگه
مرتیکه 5 دقیقه قبل اخطار گرفت اومده لخت میشه:|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)