P30WORLD راهنمائی کرده:
برای استفاده از کرک برنامه Origin باید نصب باشد و حتما در حالت آفلاین باشد ...
P30WORLD راهنمائی کرده:
برای استفاده از کرک برنامه Origin باید نصب باشد و حتما در حالت آفلاین باشد ...
برنامه اورجین نصبه و در حالت آفلاین هست . دقیقا باید چیکار کرد؟؟ دوتا فایل داره به نام فیفا15 و ORIGIN.DLL
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
آیا واقعا کرک کار میکنه ؟؟؟؟ کسی امتحان نکرده ؟؟؟ مارو راهنمایی کنه چجوری نصب کنیم !؟؟؟؟؟؟؟ بازی به این مهمی
فیک حتما
اگر کرکی که کار میکرد منتشر شده بود تا حالا همه سایت ها و به خصوص تورنت پر بود .
داداش رو 60 لاک اما هیچ تغییری احساس نمیکنم دوربین جا میمونه بیشتر موقعه ها
گاهی وقتا یه بازیکن که عضلاتاش میگیره یا مصدوم میشه دوربین یه لحظه جا میمونه.
سلام به همگی کسانی که مشکل دفاع کردن دارن تو قسمت controller گزینه اخر Defending رو از Tactical Defending به Legacy Defending تغییر بدن مشکل دفاع کردن حل میشه و مثل قبل با ضربدر میتونن دفاع کنن و یا همزمان ضربدر و مربع رو هم میتونن بگیرین که با دوبازیکن بتونن دفاع کنن.من از این طریق مشکل خاصی برای دفاع کردن و توپ گیری ندارم.
کسی از دوستان بلده نسخه دمو رو برای ps4 چطوری میشه با کامپیوتر دانلود کرد و روی کنسول ریخت ؟
سلام
چه طور میشه نسخه دموی PC رو بدون برنامه Origin اجرا کرد؟
آقا این کرک فیکه. یعنی الکیه دانلود نکنید. من با ارجینم نتونستم بیارمش . الکیه شک نکنید.
تنها تیمی که می تونه این بازیو کرک کنه فقط اسکیدرویه. ما غول تر از تیمه اسکیدرو تیمه دیگه ای نداریم . اونا هنوز نتونستن کرکش کنن اونوقت اینو از کجا آووردین؟؟؟؟؟؟ بزارم اسکیدرو همون لحظه کارکاسبیشونو جمع میکنن میرن خونشون .
در کل الکیه من تستش کردم حتی با ارجین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)