تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 300 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

آقا مقصر خودت هستی قبل از انجام اینجور عملیات ها باید اول از تمام حهات اطمینان حاصل کنی

خوده من 2 بار گیفت 10$ خریدم خیلی راحت هم تو بازی استفاده کردم اصلا مشکلی نبوده .

این بار دوم که میگید پول رفته اما خرید انجام نشده باید با Support تماس بگیری از طریق ایمیل و موضوع رو بگی که برات پیگیری کنن .

ربطی به بازی کـرک شده و JailBreak نداره.
    ممنون سعید جان. اون ایمیل که تو پوفایلتون نوشتم همون ایمیل رو فرستادم براشون ببینیم چی میشه

دقیقا همون
    Last edited by javad34; 17-11-2014 at 10:54.

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان من میخوام اسمم رو توی بازی عوض کنم ... خیلی مهمه ... راهنمایی میکنید چطور ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک مشکل بد در مورد سیو کردن بازی دارم:

من یک جیمیل داشتم روش کلش کاملا سیو میشد و لول آپ هارو نشون میداد گوگل پلاس هم سبز و کانکت میشد، بعد از مدتی گوگل احمق همینجوری الکی زد جیمیل مارو لاک کرد. من هم نامه نگاری کردم که آقا چرا لاک کردی اونا هم عذرخواهی که اشتباه از ما بوده جیمیل مارو برگردوندن!
    حالا گوگل پلی اندروید اصلا این جیمیل رو قبول نمیکنه و synce نمیشه، منم دوباره هزارتا تابحال جیمیل ساختم و کامل هم synce کردم ولی بازی کلش توی تنظیمات گوگل پلاس دیسکانکت نشون میده هرچی روش میزنم کانکت نمیشه ولی بهرحال ولکام اون بالا میاد با لول یک و همیشه روی این لول باقیست و دکمه گوگل پلاس هم همیشه قرمز و دیسکانکته!

راهی هست که من بفهمم بازیم سیو میشه یا نه؟ (رو هر اکانتی)
    اصلا سیو بازی کجا نوشته میشه؟
    Last edited by Dr.Hate; 17-11-2014 at 13:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان من میخوام اسمم رو توی بازی عوض کنم ... خیلی مهمه ... راهنمایی میکنید چطور ؟
    رای تغییر دادن اسم خود در بازی کلش آف کلنز clash of clans ، تنها راه وارد شدن به قسمتHelp & Support بازی است . در آن قسمت باید روی Report an issue کلیک کنید. سپسOther Problem را انتخاب نمایید. بلافاصله صفحه ای باز میشود که در آن از شما میخواهد متنتان را برای این ایمیل بفرستید :
    clashofclans.feedback@supercell.net
    دقت کنید در انتهای متن نوشته Do Not Delete آن قسمت را به هیچ عنوان پاک نکنید . چرا که اطلاعات بازی و دستگاه و سابقه بازی شما در این قسمت وارد شده است.متنی بنویسید در این رابطه که میخواهید اسم بازی خود را عوض کنید. میتوانید از این متن استفاده نمایید :
    ?Hi I Need To Change The Name Of My Village . Can U Help Me Please
    منتظر جواب ایمیل بمانید . طی 24 ساعت ایمیلی دریافت خواهید کرد که به شما میگوید این کار تنها یکبار قابل انجام است و تنها در صورتی که اسم دهکده شما نام و فامیل باشد که میخواهید کسی آن را نداند یا نامیست که ممکن است بقیه شما را مسخره دست خود قرار دهند میتوانید آن را تعویض نمایید یا به عبارتی درخواست تعویض دهید.
    در جواب این نامه اگر نام دهکده شما اسم و فامیلی است یا فامیلی است میتوانید بنویسید:
    Yes it’s a Family Name And i Want To Change it To Mostafa
    به جای Mostafa اسمی که میخواهید روی دهکده تان بگذارید را بنویسید. یا هر دلیل دیگری بیاورید که از این اسم نمیتوانید استفاده کنید.
    پس از مدت کوتاهی اولین ایمیل را از شرکت سوپرسل که یک ایمیل اتوماتیک است و حاوی متن زیر بوده را دریافت میکنید :
    ##- Please type your reply above this line -##
    Request received: Clash of Clans Report Problem
    Your request (#*******) has been received and is being reviewed by our support staff.
    We are receiving an unusually high number of tickets at the moment, so please be patient and kindly avoid sending additional help requests. One of our agents will reply to you as soon as they are available.
    Don’t forget to check our easy-to-use Game Support page for a faster resolution at
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که معنی کلی آن اینست که به دلیل حجم بسیار بالای تیکتها و درخواستهای کاربران باید منتظر بررسی اکانت خود توسط سوپرسل و پاسخ آنها باشید.
    باید منتظر بمانید تا پاسخ بعدی سوپرسل را دریافت کنید.
    ظرف 48 تا 72 ساعت مشاهده میکنید که اگر درخواست شما منطقی باشید و بتوانید قانعشان کنید، اسم شما در بازی تغییر کرده است .
    این روش تست شده و به خوبی جواب داده است.

منبع :
    http://cocsell.ir/page/change

5. این کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی دوست عزیز امکان این هست که انتقال از ایمیلی به ایمیل دیگه انجام بشه؟! و اگر هست میشه راحش رو بگید
    چون من هرچی ایمیل جدید رو وارد میکنم اون گزینه کانکت قرمز هست و وقتی که ایمیل قبلی رو میدم سبز میشه!!
    اوه این پست رو تازه دیدم
    پس من کلا دیگه هیچوقت نمیتونم بازی رو سیو کنم چون جیمیل اولم خراب شده
    گوشیمو باید تا آخر عمر نگه دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

Hi , I would like to change my name from " Kiss of Death " to " TR4NC3 " because i live in Iran And my Username " Kiss of Death " Has the Word " Kiss " Which is Bloocked on my country's internet and it cause me filtering problem.

من اینو نوشتم
    امیدوارم عوضش کنن

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Xmod درست کار میکرد ولی جدیدن تا لحظه اخر لودینگ میره کلش و بعدش میپره بیرون
    Last edited by Dr.Hate; 18-11-2014 at 01:50.

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

Xmod درست کار میکرد ولی جدیدن تا لحظه اخر لودینگ میره کلش و بعدش میپره بیرون
    کلش جدیدا یک آپدیت داده که نصبش ضروری نیست ( فکر کنم این المان های هالویین رو حذف میکنه )؛ شما تو xmod ، مد مربوط به اون ورژن رو نصب می کنید، به خاطر همین کرش میشه بعد لودینگ.
    شما xmod رو باز کن برو داخل صفحه clash اون پایین کناره Update Mod یک گزینه به نام History هست، از اونجا مد ورژن 1.0.7 رو نصب کن.

10. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان این Xmod چطوریاس ؟ بن نمیشید ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کلش جدیدا یک آپدیت داده که نصبش ضروری نیست ( فکر کنم این المان های هالویین رو حذف میکنه )؛ شما تو xmod ، مد مربوط به اون ورژن رو نصب می کنید، به خاطر همین کرش میشه بعد لودینگ.
    شما xmod رو باز کن برو داخل صفحه clash اون پایین کناره Update Mod یک گزینه به نام History هست، از اونجا مد ورژن 1.0.7 رو نصب کن.

آره دیشب با این روش درست شد...
    ولی نمیدونم چرا از امروز هر کاری میکنم اون X توی بازی نمیاد! و کلا انگار مود نصب نیست
    حذف کامل کردم دوباره xmod رو از سایتش گرفتم نصب کردم نشد clear data و force stop هم کردم
    آنروت کردم با farma root روت کردم باز هم نشد
    وقتی xmod اجرا میشه تمام دسترسی ها رو هم داره مود هم نصب میکنه ولی تو بازی اثری از مود نیست
    واقعا سیستم عامل بی ثباتیه این اندروید, کلافم کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •