با سلامنوشته شده توسط FEiZ
میشه من خودم دارم استفاده میکنم اونم یک گیگ .
موفق باشین
با سلامنوشته شده توسط FEiZ
میشه من خودم دارم استفاده میکنم اونم یک گیگ .
موفق باشین
daftarche rahnama w700
نوشته شده توسط R@R#M@N
شما با حرارت عجيبي از دبليو 810 حرف ميزني اما چند نكته را برايت ميگويم تا از گوشي ات كمي نا اميد بشوي :
1- جوستيك دبليو 810 فاجعه است !! چرا ؟چون توانائي گردش به بالا و پائين مانند كا 750 و دبليو 800 را ندارد و اين سرعت كار با گوشي را بخصوص در نوشتن مسيج و بازي پائين مياورد.
2- كيفيت السي دي دبليو 810 نه تنها بالاتر از كا 750 نيست بلكه پائين تر هم هست !! چرا چون براي برطرف نمودن ضعف پيكسلي آن Led( چراغهاي زير ال سي دي را افزايش داده اند تا نور آن بيشتر شود! اما كيفيت تصوير ؟ دو عكس يكسان را در دو گوشي قرار داده و روي آنها زوم نمائيد. روي السي دبليو 810 خطوط افقي و عمودي بسيار زننده هستند.!
3- كيفيت صداي كا 750 بالاتر است چرا ؟ شما يك هدست دبليو 800 را به آنها بزن تفاوت صدا را متوجه خواهي شد!! اگر صداي بندگوي كا 750 خرخر ميكند بخاطر اينست كه مدلهي بالاتر نظير دبليو 810 را با تفوت قيمت آنچناني به خلق الله قالب كنند.
4- كليدهاي دور گوشي دبليو 810 از جنس پلاستك شبيه ( اسباب بازي ) و بر عكس ظاهر زيباي خود گوشي بسيار زننده است .
5- كيفيت دوربين كاملا يكي بوده و شما با كا 750 با برنامه هاي ورژن بالا كاملا عكسهاي هم طراز با دبليو 810 بگيريد.
6- - صداي ولوم دبليو 810 كاملا پائين تر از كا 750 است .
7- - سري به سايت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنيد تست كيفيت كا 750 با دبليو 810 را با يكديگر مقايسه نمائيد.
در پايان خودم قصد داشتم كا 750 را با دبليو 810 عوض كنم اما با مقايسه مستقيم ايندو گوشي بخصوص در قسمت جوستيك كاملا منصرف شدم .!!!!!.............................
ممنون yasna2000 عزیز
سلام دوستان .
ميخواستم در صورت امكا ن يكسري اطلاعات درباره گوشيهاي Cid 49و هك كردن و بويژه فلش كردن اين گوشيها به من بدين
متشكرم .
سلام دوستان .
ميخواستم در صورت امكا ن يكسري اطلاعات درباره گوشيهاي Cid 49و هك كردن و بويژه فلش كردن اين گوشيها به من بدين
متشكرم .
از دوستان خواهش ميكنم منو راهنمايي كنند
فروشنده ، سي دي k750i رو موقع خريدن گوشي به من نداده و منم به فروشنده دسترسي ندارم . موقعيكه موبايل رو به كامپيوتر وصل ميكنم ويندوز ايکس پي اونو نميشناسه . از کدوم سايت ميتونم نرم افزارشو يا درايور شو پيدا کنم که ايکس پي بشناسه ؟
آقا گوشيمو مستر ريست كردم دموش پاك شد, كسي دموي w800 رو داره برام بفرسته, ممنونش ميشم.
آخه به نظرم اگه دموش نباشه انگار گوشي ديگه از اون فابريكيش در مياد.
ايميلم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by yasni; 03-11-2006 at 17:25.
بابك جان هنوز MP3 نريخدي چجوري ميخواي برات آهنگ پخش كنه ؟؟نوشته شده توسط babakpilot
بلوتوث كار نكن و برو يه رم ريدر بخر خيال خودت رو راحت كن هم سرعتت بالا ميره و بي دردسر تره
خير نميشهنوشته شده توسط hamid_3068
بلكه ميشه اونو غير فعال كرد![]()
با سلام مجدد
چگونه و در چه جایی باید کارتهای حافظه را درون گوشی قرار داد؟
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)