سلام دوستان
فرمان قلم نوت 3 من ازکارافتاده
کسی میدونه چه جوری باید دوباره فعال كنمش؟
سلام دوستان
فرمان قلم نوت 3 من ازکارافتاده
کسی میدونه چه جوری باید دوباره فعال كنمش؟
سلام . این گوشی wifi router داره ؟
سلام دوستان الان نوت 3 نسخه 05 بدون گارانتی با چه قیمتی میشه گیر آورد![]()
سلام دوستان
طبق اطلاعات درج شده در سایت GSMARENA وای فایِ این گوشیها در فضای داخلی 100 متر و در فضای باز 650 متر برد داره
این مطلب در صفحه ی مشخصات این گوشی و تمام گوشیهایی که WIFI 802.11 دارند درج شده
The range covered by a Wi-Fi access point is from 30 to 100 meters indoors while outdoors a single access point can cover about 650 meters.
رویِ کلمه ی WLAN کلیک کنین در صفحه ی زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-05-2014 at 01:08.
تایپیک نوت3 نئو رو پیدا نکردم
به چه دلیلی صفحه نمایش نوت 3 نئو تو بعضی از عکسایی که از صفحه ش گرفتن، این شکلیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی نوت 3 در دو مدلش گارانتی نداره حتی نمایندگی ساموسنگ بدون گارانتی میداد و از سایر مغازه ها 80 تومان گرون تر.اونایی که انصاف داشته باشند میگند یک گارانتی هست به نام اینترنشنال که داخل ایران کارایی نداره و فقط خارج از ایران قابل استفاده هست.تازه خود گارانتی شرکت ها اصلی هم بدرد نمیخوره که 100 تا 150 بیشتر بابتش بدی
05 رو حدود 1670تا 1640 می تونی گیر بیاری ساخت ویتنام.شاید زیر این قیمت هم بتونی گیر بیاری.
وقتی سیم اتصال به کامپیوتر رو وصل می کنم , اون گزینه ایی که برای فلش و هارد که موقع وصل شدن میاد رو نداره(همونی میگن قبل از کشیدن از اونجا Eject کنید)
ماله باقی دوستان هم همینطوره؟حتی G2 رو هم وصل میکنم به همین منواله!مشکلی نداره ؟
برای دوباره راه اندازی میرید تو قسمت تنظیمات(setting) از اونجا برید سر برگ اول از سمت راست کلیک کنید که میشه general یا عمومی بعد پایین همین سر برگ نوشته Application Manager یا مدیریت برنامه , بالاش سر برگ داره دانلود و اس دی کارت فلان بکشیدش تا بره روی Turned Off یا خاموش شده و برنامه MyScript رو روشن کنید.
سلام.
دوست عزیز نوت 3 گارانتی داره، سه مدل گارانتی هم داره که مایکروتل ،سامتل و همراه سرویس خاور میانه هست.
و بر خلاف فرمایشاتتون اتفاقا" سامسونگ گارانتی هاش پاسخگو هستن بطور مثال سامتل روی اکثر گوشیهاش تا یکهفته اول گوشی اگر مشکل داشته باشه بدون سوال گوشی رو تعویض میکنه.(البته اگر ایراد مربوط به ساخت گوشی باشه).
اون گارانتی اینترنشنال هم که شما اسم بردید و گفتید فقط خارج از ایران بدرد میخوره بر خلاف فرمایشتون همون گارانتی همراه سرویس خاورمیانه هست و بازم بر خلاف گفته شما توی ایران هم بدرد میخوره شما کافیه هر کدوماز گوشیهاش (سامسونگ) رو خریدید به شماره سرویس گارانتی سامسونگ توی ایران (فرقی نمیکنه که گارانتی چی باشه و از کجا بخرید) یک اس ام اس بدید تا بهتون بگه تا کی گارانتیش معتبره.![]()
خیلی ممنون بابت راهنماییتون چون کلا مغازه ها و پاساژ های مشهد رو گشتم که نزدیک 30 تا مغازه بود همه میگفتن بدون گارانتی(یکشیون میگفت 1800 که ساخت کره ولی بازم گارنتی نداشت) و حتی نمایندگی بزرگ سامسونگ که تو تقی اباد مشهد هست رفتم گفتم گارانتی نداره وقیمت 1750 میگفتند.اگر محبت کنید شماره میدونید به من بگید که زنگ بزنم بدونم تا کی گارانتی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)