تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 103 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    فرمان قلم نوت 3 من ازکارافتاده
    کسی میدونه چه جوری باید دوباره فعال كنمش؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . این گوشی wifi router داره ؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوستان الان نوت 3 نسخه 05 بدون گارانتی با چه قیمتی میشه گیر آورد

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    بنده بارها امتحان کردم . آخرین بار جمعه ی گذشته
    رستورانهائی هست که نت وای فای مجانی دارند برای جلب مشتری و بهش وصل میشین و شروع میکنین به دور شدن
    بنده تا 300 متر هم امتحان کردم اما در هوای شرجی ( رطوبت بالای 70% )
    راحت وصل میشه .
    در هوای نسبتاً خشک هم تا 250 متر میگیره اما قدرت سیگنال خیلی متغیر هست . میاد تا 2% و میره بالا تا 15% و گاهی صفر میشه و تماس قطع میشه
    اگر گوشیهای مدرن یه همچین قدرتی نداره خیلی ناجوره

سلام دوستان
    طبق اطلاعات درج شده در سایت GSMARENA وای فایِ این گوشیها در فضای داخلی 100 متر و در فضای باز 650 متر برد داره
    این مطلب در صفحه ی مشخصات این گوشی و تمام گوشیهایی که WIFI 802.11 دارند درج شده

The range covered by a Wi-Fi access point is from 30 to 100 meters indoors while outdoors a single access point can cover about 650 meters.

رویِ کلمه ی WLAN کلیک کنین در صفحه ی زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-05-2014 at 01:08.

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

تایپیک نوت3 نئو رو پیدا نکردم

به چه دلیلی صفحه نمایش نوت 3 نئو تو بعضی از عکسایی که از صفحه ش گرفتن، این شکلیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان الان نوت 3 نسخه 05 بدون گارانتی با چه قیمتی میشه گیر آورد
    گوشی نوت 3 در دو مدلش گارانتی نداره حتی نمایندگی ساموسنگ بدون گارانتی میداد و از سایر مغازه ها 80 تومان گرون تر.اونایی که انصاف داشته باشند میگند یک گارانتی هست به نام اینترنشنال که داخل ایران کارایی نداره و فقط خارج از ایران قابل استفاده هست.تازه خود گارانتی شرکت ها اصلی هم بدرد نمیخوره که 100 تا 150 بیشتر بابتش بدی
    05 رو حدود 1670تا 1640 می تونی گیر بیاری ساخت ویتنام.شاید زیر این قیمت هم بتونی گیر بیاری.

8. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وقتی سیم اتصال به کامپیوتر رو وصل می کنم , اون گزینه ایی که برای فلش و هارد که موقع وصل شدن میاد رو نداره(همونی میگن قبل از کشیدن از اونجا Eject کنید)
    ماله باقی دوستان هم همینطوره؟حتی G2 رو هم وصل میکنم به همین منواله!مشکلی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    فرمان قلم نوت 3 من ازکارافتاده
    کسی میدونه چه جوری باید دوباره فعال كنمش؟
    برای دوباره راه اندازی میرید تو قسمت تنظیمات(setting) از اونجا برید سر برگ اول از سمت راست کلیک کنید که میشه general یا عمومی بعد پایین همین سر برگ نوشته Application Manager یا مدیریت برنامه , بالاش سر برگ داره دانلود و اس دی کارت فلان بکشیدش تا بره روی Turned Off یا خاموش شده و برنامه MyScript رو روشن کنید.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

گوشی نوت 3 در دو مدلش گارانتی نداره حتی نمایندگی ساموسنگ بدون گارانتی میداد و از سایر مغازه ها 80 تومان گرون تر.اونایی که انصاف داشته باشند میگند یک گارانتی هست به نام اینترنشنال که داخل ایران کارایی نداره و فقط خارج از ایران قابل استفاده هست.تازه خود گارانتی شرکت ها اصلی هم بدرد نمیخوره که 100 تا 150 بیشتر بابتش بدی
    05 رو حدود 1670تا 1640 می تونی گیر بیاری ساخت ویتنام.شاید زیر این قیمت هم بتونی گیر بیاری.
    سلام.

دوست عزیز نوت 3 گارانتی داره، سه مدل گارانتی هم داره که مایکروتل ،سامتل و همراه سرویس خاور میانه هست.
    و بر خلاف فرمایشاتتون اتفاقا" سامسونگ گارانتی هاش پاسخگو هستن بطور مثال سامتل روی اکثر گوشیهاش تا یکهفته اول گوشی اگر مشکل داشته باشه بدون سوال گوشی رو تعویض میکنه.(البته اگر ایراد مربوط به ساخت گوشی باشه).
    اون گارانتی اینترنشنال هم که شما اسم بردید و گفتید فقط خارج از ایران بدرد میخوره بر خلاف فرمایشتون همون گارانتی همراه سرویس خاورمیانه هست و بازم بر خلاف گفته شما توی ایران هم بدرد میخوره شما کافیه هر کدوماز گوشیهاش (سامسونگ) رو خریدید به شماره سرویس گارانتی سامسونگ توی ایران (فرقی نمیکنه که گارانتی چی باشه و از کجا بخرید) یک اس ام اس بدید تا بهتون بگه تا کی گارانتیش معتبره.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز نوت 3 گارانتی داره، سه مدل گارانتی هم داره که مایکروتل ،سامتل و همراه سرویس خاور میانه هست.
    و بر خلاف فرمایشاتتون اتفاقا" سامسونگ گارانتی هاش پاسخگو هستن بطور مثال سامتل روی اکثر گوشیهاش تا یکهفته اول گوشی اگر مشکل داشته باشه بدون سوال گوشی رو تعویض میکنه.(البته اگر ایراد مربوط به ساخت گوشی باشه).
    اون گارانتی اینترنشنال هم که شما اسم بردید و گفتید فقط خارج از ایران بدرد میخوره بر خلاف فرمایشتون همون گارانتی همراه سرویس خاورمیانه هست و بازم بر خلاف گفته شما توی ایران هم بدرد میخوره شما کافیه هر کدوماز گوشیهاش (سامسونگ) رو خریدید به شماره سرویس گارانتی سامسونگ توی ایران (فرقی نمیکنه که گارانتی چی باشه و از کجا بخرید) یک اس ام اس بدید تا بهتون بگه تا کی گارانتیش معتبره.
    خیلی ممنون بابت راهنماییتون چون کلا مغازه ها و پاساژ های مشهد رو گشتم که نزدیک 30 تا مغازه بود همه میگفتن بدون گارانتی(یکشیون میگفت 1800 که ساخت کره ولی بازم گارنتی نداشت) و حتی نمایندگی بزرگ سامسونگ که تو تقی اباد مشهد هست رفتم گفتم گارانتی نداره وقیمت 1750 میگفتند.اگر محبت کنید شماره میدونید به من بگید که زنگ بزنم بدونم تا کی گارانتی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •