من ميخوام smackdown vs raw 2009 رو با سرعت مناسب اجرا كنم. كسي تنظيمات مناسب رو ميدونه؟
من ميخوام smackdown vs raw 2009 رو با سرعت مناسب اجرا كنم. كسي تنظيمات مناسب رو ميدونه؟
ممنون كلنگ جان ولي من كلياتش رو ميدونم. ميخوام از جزئياتش آگاه شم. مثلا اينكه گزينه هاي advanced هركدوم چيكار ميكنن
من بازيهاي gran tourismo 4,Burn out,clock toer 3,god hand,star wars,tekken 5 رو گرفتم ولي هيچكدوم اجرا نميشن. لطفا راهنمايي كنيد
مثل اينكه اين تاپيك مرده. خدا بيامرزدش!
سلام
یه دیسک هست که وقتی میزارمش داخل دستگاه اینو مینویسه:
please enter play staition or play stition2 format disk
مشکاش چیه؟؟؟
منم تا حالا با دو تا از بازی هام این مشکلو داشتم
اون دو بازی dvd هاش خیلی نازک بود و برای خودمم سواله که چرا این پیغامو میده یکی جواب ما رو بده ممنونش می شیم
شایدم مشکل از dvd بوده.با بقیه ی dvd ها که تا حالا مشکلی نداشتم
باا سلام به دوستان
من به عنوان یه کاربری که میخواد بازی های پلستیشن 2 رو رویه لپ تاپ اجرا کنه راهنمایی میخوام از دوستانم
1- چطوری باید برنامه رو اجرا یا نصب کرد
2- مثل اینکه شنیدم باید اول برنامه اجرای بای رو نصب کنم و بعد بازی پلستیشن ایا درسته؟
3- برنامه اجرای بازی های پلستیشن چیه که تویه ویستا (البته الان ویندوز 7 نصبه رویه لپ تاپم) نصب و اجرا کنه.
اگر میشه بیشتر برام توضیح بدید که من به درستی بازی ها رو نصب و اجرا کنم که مشکلی برام پیش نیاد
خوب عزیز من شماداری بازی که برای ps2 نیست رو میزاری و یا اینکه بازیت hdvd هست نازکه؟
عزیز من این بازیها hdvd هست البته من نمیدونم شما داری با pc کار میکنی برای pcsx2 یا با خود ps2 که البته فرقی نداره شما باید دستگاه hdvd خور داشته باشی![]()
البته دقیق نفهمیدم چی نوشتی ولی خوب . در تمامی WIN ها قابل اجراست شما باید برای برنامه به خود سایت
بری یعنیاینحا گزینه اخر PCSX2 9.5 رو دان کن وقتی دان کردی بیا بقیشو بگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز
ممنون
سوال من اینه که
من تا حالا بازی های پلستیشن 2 رو رویه کامپیوتر نصب و بازی نکردم
از شما راهنمایی میخوام به عنوان کسی که اولین بارش هست راهنمایی کنید که چیکار باید انجام بدم
چه برنامه ای لازمه وال باید چیکار انجام بدم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)