دقیقا این موارد از نظر من مواردی هست که هیچ ارزشی نداره
در مورد فوتبال عقیده من اینه که چیزی که باقی میمونه و مهمه نتیجس
5 سال دیگه یا 10 سال دیگه خوش شانسی هاو اشتباهات داوری وجود نداره همه از تیم کی روش به عنوان تیمی که به جام جهانی رسیده یاد میکنن مثل تیم برانکو و اون موقع هم همه میگن این تیمی بود که با دو رگه ها و دفاع خوب (2 گل در 8 بازی) صعود کرد نه کسی از توپ هایی که به دیرک خورده یاد میکنه و نه اصلا اهمیتی داره که یادش باشه
اگه بخواهیم اگر و اما ها رو وارد کنیم که اگه اون توپ به تیر نمیخورد یا اون صحنه پنالتی میشد هیچ نتیجه ای از بحث در نمیاد چون هیچکس نمیتونه حدس بزنه چه نتیجه ای در نهایت به وجود میومد
شما نتیجه گرا هستی پس درسته؟باخت خانگی 2-1 مقابل تیم گینه رو تسلیت میگم
حافظه تاریخی ایرانی ها خیلی خیلی خیلی ضعیفه کاملا موافقم کسی یادش نمیمونه (یا کلا هوادار تیم پیروز) ولی این دلیل بر انکار واقعیت نیست!مثلا تیم ملی مقابل ژاپن چطور بازی کرد و به جام جهانی رفت مقابل کره و ازبکستان و لبنان هم چطور بازی کرد و به جام جهانی رفت نه اتفاقا ما با اقتدار! و تیم اول گروه صعود کردیم به جام جهانی این دوره پس نسبت به تیم 98 و 06 خیلی هم این تیم بهتره ! منطق قوی داره
.gif)
نخیر عزیز جان بحث بازی خوب یا نتیجه گرفتن نیست!بحث اینه که شما داری کیروش و تیم فعلی رو بیش از حد بزرگ میکنی ! همونطور که 98 استرالیا 10 برابر ما موقعیت گل داشت عابدزاده درخشید و شانس هم اوردیم کسی اینا رو یادش نمیمونه آمار واقعی اما و اگر نیست اشتباهات داوری هم اما و اگر نیست از بین 98 2006 و 2014 تیم 2014 ضعیفترین تیم ماست که به جام جهانی صعود کرده موافق نیستید؟
و این فقط حرف من نیست نتایج نظرسنجی همین تاپیک نمونه آماری خوبیه من نمیگم شانس مطلق شما هم نگید برنامه و کیفیت فنی مطلق!!...
داور بازی رفت ازبکستان گلشون رو میگرفت (حداقل 2 امتیاز) بازی رفت مقابل کره رحمتی و تیر دروازه نمیدرخشیدن (حداقل 2 امتیاز) بازی با قطر تک به تک اوایل بازی گل میشد یا پنالتی شجاعی گرفته میشد (حداقل 2 امتیاز) بازی برگشت با کره مدافع کره اون اشتباه رو نمیکرد یا از اون همه موقعیت گل فقط یکیش گل میشد رحمان و تیر نمیدرخشیدن (حداقل 2 امتیاز) ایران با قاطعیت عرض میکنم با از دست دادن این امتیازات که فقط و فقط روی حوادث فوتبال و اتفاقات بازی {شانس(تیرک) اشتباه داوری(پنالتی ها و گل مردود) اشتباه حریف(مدافع کره جنوبی)}به عنوان تیم اول صعود نمیکرد که هیچ حذف هم میشد (تیم چهارم ) یا بهترین حالت میرفت پلی آف ...
دیگه نحوه بازی کردن تیم ملی کاملا مشخص شده دوست عزیز نمیدونم چه فایده ای داره خودمون رو گول بزنیم!!
عادت نکنیم به عرش و فرش واقع بین باشیم!الان هم عرض میکنم
این تیم با همین شرایط فعلی 0 امتیاز و گل خورده زیاد در انتظارشه در جام جهانی مگر اینکه پیشرفت کنیم و دل به همین حوادث و اتفاقات ببندیم از نظر فنی چیز قابل بحثی نمیبینم!
در پایان بحث نتیجه و نتیجه گرایی :
پس تا اینجا کیروش آماری هم خیلی تفاوتی تو نتیجه گیری نداشته!
اتفاقا تا وقتی هدف و بحث ما
حضور در جام جهانی باشه به هر قیمتی و صرف هر نتیجه ای بی هیچ جا نمیرسیم و تمام بحث ها حول این موضوع فاقد ارزش هستند!بالاخره میریم این 3 نه اصلا 4 بازی اضافی رو انجام میدیم بیشتر از اینه؟...