تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 81 از 218 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

رحمتي كه عالي هستش منتهي فكر نكنم اغا قلدر اجازه بدن! من در اون حد دروازبان بهتر از احمدي هم سراغ ندارم! خلاصه يكي باشه كه جمهوري
    اسلامي شيش تايي نشه تا عوامل استكبار سو استفاده نكنن خيلي بي انصافي ميشه دانيل بره و رحمتي نره!
    تازه به نظرم اگه رحمتی بیاد انگیزه اش هم بیشتره . به هر حال کی روش باید حتما توی این مسابقات تدارکاتی دروازه بان اولش رو انتخاب کنه وگرنه ادم بهش شک میکنه .

در واکنش به نمايش بسيار ضعبف برابر گينه
    داوري: فوتبال همين است

سنگربان تيم ملي کشورمان در واکنش به گل‌هايي که در بازي با گينه دريافت کرد، گفت: فوتبال همين است و هيچ‌گاه کار ساده‌اي نيست که به عنوان يک دروازه‌بان عملکرد فوق‌العاده و بي‌نقصي داشته باشي.

دنيل داوري درباره شکست 2 بر يک ايران برابر گينه اظهار داشت: نيمه اول عملکرد خوبي نداشتيم ولي در نيمه دوم بهتر کار کرديم، با اين حال متاسفانه شکست خورديم.

به نقل از تسنيم، وي درباره اينکه در اين بازي 2 گل دريافت کرده گفت: فوتبال همين است و يک سرش برد و سر ديگرش باخت است. هيچ‌گاه کار ساده‌اي نيست که به عنوان يک دروازه‌بان عملکرد فوق‌العاده و بي‌نقصي داشته باشي. من هم تمام تلاشم را انجام دادم و از اين به بعد هم به تلاشم ادامه مي‌دهم.

داوري تاکيد کرد: درست است که اين بازي دوستانه را واگذار کرديم ولي ما در مرحله آماده‌سازي براي حضور در جام جهاني 2014 هستيم. هنوز زمان داريم که به شرايط بازي در کنار يکديگر عادت کنيم و به شرايط ايده‌آلي برسيم و براي بازي‌هاي جام جهاني کاملا آماده شويم.

سنگربان 26 ساله کشورمان در خصوص آرژانتين، بوسني و نيجريه، هم‌گروهي‌هاي ايران در جام جهاني گفت: در گروه سختي قرار داريم و فکر مي‌کنم مدعي اصلي صعود از گروهمان نيستيم. آرژانتين تيم خيلي خوبي است ولي ما بايد آماده‌سازي خوبي داشته باشيم و مي‌توانيم در بازي اول برابر نيجريه پيروز شويم. بازي اول خيلي مهم است و روي آن تمرکز خواهيم کرد. پس از آن بايد منتظر بمانيم و ببينيم که چه خواهد شد.

وي در خصوص شانس صعود تيم ملي به دور دوم جام جهاني گفت: اگر چه مدعي اصلي نيستيم اما اين امکان وجود دارد و مي‌توانيم صعود کنيم. همانطور که گفتم بازي اول براي ما خيلي مهم است و اگر در آن نتيجه بگيريم شانس صعود وجود دارد. (با وجود تو تو دروازه 100% صعود میکنیم)

سنگربان 26 ساله کشورمان در پاسخ به اين پرسش که فکر مي‌کني در جام جهاني در درون دروازه تيم ملي باشي، گفت: نمي‌دانم ولي سعي مي‌کنم در تمرينات و بازي‌هاي دوستانه بهترين عملکرد را داشته باشم و در نهايت اين تصميم کارلوس کي‌روش است که چه کسي را در درون دروازه قرار دهد.

داوري در ادامه گفت‌وگو با تسنيم در خصوص وضعيت اينتراخت برانشوايگ تيم باشگاهي‌اش گفت: در حال حاضر در مکان آخر جدول رده‌بندي بوندس‌ليگا هستيم ولي اين شانس را داريم که از منطقه خطر سقوط به دسته پايين‌تر رهايي يابيم و در بوندس‌ليگا باقي بمانيم. تنها به 3 امتياز نياز داريم تا خودمان را به جايگاه امني برسانيم.

وي در مورد گل به خودي که در بازي مقابل بورسيا‌مونشن گلادباخ به ثمر رساند، گفت: فوتبال همين است و ممکن است روزي خوش‌شانس و روزي بدشانس باشي. شايد در آن بازي من کمي بدشانس بودم.

داوري در پاسخ به اين پرسش که با توجه به اينکه قراردادت در پايان فصل جاري با برانشوايگ به پايان مي‌رسد آيا فصل بعد در اين تيم خواهي ماند يا خير، گفت: هنوز چيزي مشخص نيست، شايد بمانم و شايد هم به تيم ديگري بروم. در حال حاضر مذاکرات رسمي با اين تيم يا تيم ديگري نداشته‌ام.

Last edited by Gregar; 07-03-2014 at 12:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بنظر من یکم بهتره به عقب برگردیم. وقتی که همه فکر میکردن ایران از کره میبازه و حذف میشه. همه میگفتن کیروشم مربی خیلی خاصی نیست. ولی کره رو یک صفر تو خونش بردن. حرفای رحمتی تو نود رو هم یادمون نره. تا دید یکم وضعیت تیم ملی خرابه و شاید صعود نکنیم شروع کرد به انتقاد از سرمربی که من میگم و...... کی روش شاید یه دروازبان خوبو کنار گذاشت اما نشون داد تعارف نداره و شاید ضرری که این چیزا به فوتبال ما میزنه خیلی بیشتر از کنار گذاشتن رحمتیه.
    بنظر من اشتباه کیروش اینه که داوری رو دروازبان میذاره. نمیدونم ازش چی دیده. چه تو بوندس لیگا چه تیم ملی خیلی خیلی کنده. رحمان احمدی حداقل بعضی وقتا یه سیوای خوبی داره مثل بازی کره. ولی داوری به هیچ توپی نه نمیگه.

3. 7 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید دوستان هزار بار میگیم فوتبال ایران ثبات نداره
    مگه همه ما ادعا نداریم که مدیران باشگاه هامون اکثرا فوتبالی نیستن و با یه نتیجه ضعیف به فکر تعویض سرمربی میفتن و این کار اشتباس
    بعد به خودمون که میرسه طاقتمون فقط و فقط یه واکنش ضعیف از داوری هست؟
    تا یه توپ از زیر بغلش رد شد رفت تو گل میگیم کی روش فلان داوری فلان؟

چطور تا وقتی که خودمون با نتیجه یه بازی تدارکاتی جوش میاریم و نمیتونیم از اشتباه دروازه بان تازه به تیم ملی رسیده(!) بگذریم،
    ادعامون میشه که کفاشیان باید چنان کنه و وزارت ورزش وظیفش اینه و فلان و بهمان؟

با اینکه شخصا رحمتی رو بهترین دروازه بان ایران می دونستم ولی کیه که بتونه چشماش رو ببنده و افول رحمتی رو تو این یکی دو سال اخیر نبینه؟
    بعد از اون خداحافظی اومد تو نود گفت دلیل داشتم و حتما هم دلیلم رو میگم با کی روش مشکلی ندارم ولی با اطرافیانش به مشکل خوردم
    خوب چی شد؟ چرا هیچ وقتت دلایلش رو گفت؟

مهمترین نکته ای که از نظر من باید در نظر بگیریم اینه که کی روش کارش رو انجام داده
    فوتبال ایران به جام جهانی رفت که در این شرایط چیزی در حد معجزه بود
    حالا اینکه کی روش میاد حرف از صعود میزنه از حرفه ای گریش هست میخواد به تیم روحیه بده و شور درست کنه
    وگرنه همه میدونیم ایران در مقابل هیچ کدوم از سه تیم رقیب واقعا چیزی برای گفتن نداره
    البته هیچ وقت نباید ناامید بود ولی حقیقت ها رو هم باید دید

اگه اعتقاد داریم این دژاگه و گوچی بودن که بیشترین تاثیر رو در رسوندن تیم به جام جهانی داشتن و این کی روش بود که اونا رو به تیم ملی آورد،
    اگه میدونیم تیم ملی بدون رحمتی در 3 بازی پایانی بدون گل خوردن نتیجه گرفت پس کی روش کسی هست که امتحانش رو پس داده
    اجازه بدیم کارش رو بکنه!

5. 11 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دوستان لطف کنین واسه یه بازی اینقدر یک بازیکن رو انالیز نکنید!!!
    تیم باشگاهی داوری تو تمام نقاط ضعیفه و نمیشه گفت مقصر گل های این تیم داوری بوده
    داوری سیو های خیلی خوبی هم داشته میتونید از ورزش 3 دانلود کنید سیو هاشو
    یادم میاد یک هفته هم بهترین دروازه بان بندسلیگا شد
    همه ی دروازه بان ها از این گلای بد حتی خیلی بد تر هم خوردن از بوفون بگیر تا رحمان احمدی و حتی رحمتی
    از داوری دفاع نمیکنم ولی به خاطر یک بازی دوستانه اینقدر بازیکن رو کوچیک یا بزرگ نکنید

7. 8 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

دنیل داوری روی گل اول تنها مقصر بود...
    ولی روی گل دوم خدائیش کاری نمی تونست بکنه...
    گل دومشون انصافا خیلی قشنگ بود!!!
    با این که پرسپولیسی ام، ولی دیگه همه میدونن رحمان احمدی، مکانی، لک و داوری و ... عمرا به رحمتی برسن.
    رحمتی یه سر و گردن بالاتره
    ...
    توی دروازه:
    فقط رحمتی
    توی دفاع:
    سید جلال حسینی، بیت آشور و خسرو حیدری
    توی هافبک:
    دژاگه و نکونام
    توی حمله:
    قوچان نژاد و جهانبخش.
    اینا نباشن، تیم ملی رو نگاه نمی کنم...

9. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چه هجمه ای علیه داوری راه افتاده
    من قبلا هم گفتم با چنتا از بازیکنای دورگه کاملا مخالفم چون سطحشون به نظر من از بازیکنای داخلی یا یه رگه بالاتره
    ولی داوری جزء کساییه که به نظر من باید توی دعوت شده ها به تیم ملی باشه
    بازی کردن در بوندس لیگا با اون سطح بالا از دروازبانی برای من کافیه
    اشتباه رو همه دروزبانها دارن
    بوفون کاسیاس نویر و... همگی اشتباه داشتن

به نظر من داوری و احمدی فعلا کاملترین دروازبانهای تیم ملی هستن

من پرسپولیسی هستم هر کسی هم که فکر میکنه این نظر من از روی تعصبه مشکل خودشه
    اما رحمتی دروازبان کاملی نیست
    روی سانتر از کناره ها یکی از ضعیفترین دروازبانهای ایران و شاید آسیاست تعارف که نداریم تقریبا چیزی به اسم خروج بلد نیست
    توپای بلند پشت مدافعین رو هم اصلا بیرون نمیاد که جمع کنه چیزی که مثلا احمدی خیلی توش خوبه

این دو ضعف به تنهایی با وجود مهاجمای سریع آرژانتین و یا مهاجم بلند قدی مثل ژکو کافیه که حسابی ضربه بخوریم

رحمتی نمیتونه این دو ضعفش رو تا جام جهانی از بین ببره
    اما با تمام این حرفا فکر میکنم رحمتی میتونه جزء 3 دروازبان دعوت شده به تیم ملی باشه
    به نظر من در صورت مصدوم نبودن همه دروازبانهای ایران این سه نفر میتونن توی لیست نهایی تیم ملی باشن

1- احمدی
    2- داوری
    3- رحمتی

..................

در مورد بازی تیم ملی با گینه هم باید بگم کاش با تیمهای بزرگتر بازی میکردیم و حتی چندتا باخت پرگل هم میدادیم تا تیم حسابی قبل از بازیها شلاق بخوره
    باخت توی بازی دوستانه گاهی اوقات از برد هم بهتره

11. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در اینکه تو این بازی تدارکاتی و روی گل اول داوری کاملا مقصر بود شکی نیست همچنین گلهای مشابه این رو تو بازی ملی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا بوندسلیگا کم نخورده!(و همونطور که قبلا گفتم تیم باشگاهیش خیلی موثره)اما بازم سطح لیگ و تمریناتش بالاتر از سایر دروازه بان های ماست این نقطه ضعف(واکنش سریع/شوت گیری) میتونه تا حدی برطرف بشه همونطور که مثلا رحمتی رو خروج هاش ضعف داره و این هیچ ارتباطی با کیروش نداره هر بازیکنی یه ضعفی داره و میتونه تو زمین اشتباه بکنه ... چیزی که خیلی واضحه اینه که مشخص بود با اولین نمایش ضعیف داوری هجمه ها و فشار برای بازگشت رحمتی از طرف رسانه و یا بعضی هواداران شروع میشه پس زیاد تعجب نکنید! باید ببینیم کیروش سر تصمیمیش هست یا نه تسلیم میشه و گل و شیرینی و کدخدا

بگذریم حالا دوستانی که از ضعف بازی ایران مقابل گینه فقط دروازه رو دیدن توجه بکنن که بزرگترین دروازه بان ها هم مقابل مسی به زانو در میان ! مسی وقتی ناکام بوده که خط دفاعی یا بهتر بگیم دفاع تیمی حریف فوق العاده عمل کرده!کسی چیزی از ضعف مدافعین و هافبکهای ما تو دفاع نمیگه اگه به مسی یا بازیکنان بزرگ دیگه چنان فرصت شوت زنی بدیم اونها ضربه هایی میزنن که هیچ دروازه بانی نمیتونه مهارش کنه!

ضمن اینکه از اونور بوم هم لازم نیست بیفتیم کیروش با تجربه و بزرگ و حرفه ای درست ولی چیزی که ما رو به جام جهانی برد و شبیه معجزه بود بیشتر خوش شانسی و اشتباهات حریفان و داوری بود!میگن عزیزان 3 بازی آخر گل نخوردیم پس کار کیروش درست بوده نمیگن چند تا توپ به تیر خورد چند تا موقعیت خطرناک بود و از روی خط جمع کردیم یا چند تا پنالتی برای حریفان گرفته نشد ...

خلاصه اینکه هر بازیکنی روز خوب و بد داره رحمتی تو مقدماتی خیلی بازی ها خوب بود و امتیاز گرفت برامون و یه بازی مقابل لبنان هم اون گل رو خورد!از طرفی تعارف هم نداریم تا اینجا داوری اون دروازه بان مطمئنی که میخواستیم نبوده باید فرصت داد با خط دفاع بیشتر هماهنگ بشه ...

عملکرد تیم ملی در سال 92؛ 7 پیروزی و صعود به جام جهانی و جام ملت‌های آسیا‎

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم ملی ایران در سال جاری 10 بازی رسمی انجام داد که 7 برد و یک تساوی و 2 شکست بدست آورد. تیم ملی کار خود را از روز 6 فروردین با تساوی 1-1 مقابل کویت در مقدماتی جام ملت های آسیا آغاز کرد و سپس در یک بازی دوستانه 3-1 به عمان باخت. ملی پوشان در 3 بازی بعدی مقابل قطر (1- صفر)، لبنان (4- صفر) و کره جنوبی (1- صفر) در مقدماتی جام جهانی پیروز شده و به جام جهانی صعود کردند. تیم ملی سپس کار خود در مقدماتی جام ملت های آسیا را ادامه داد و مقابل تایلند (2-1)، تایلند (3- صفر)، لبنان (4-1) و کویت (3-2) چهار برد متوالی بدست آورد و صعود خود به جام ملت های آسیا را قطعی کرد. آخرین بازی تیم ملی در سال 92 نیز یک بازی دوستانه مقابل گینه بود که با شکست 2-1 تیم ملی به پایان رسید.
    تیم ملی در سال 92 شش بازی در خارج از خانه و 4 بازی را در خانه برگزار کرد. کویت، مسقط، دوحه، اولسان، بیروت و بانکوک میزبان تیم ملی در این سال بودند. 3 بازی خانگی در آزادی و یک بازی نیز در کرج برگزار شد. رضا قوچان نژاد با 7 گل زده بهترین گلزن تیم ملی در سال 1392 لقب گرفت.

13. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگن عزیزان 3 بازی آخر گل نخوردیم پس کار کیروش درست بوده نمیگن چند تا توپ به تیر خورد
    چند تا موقعیت خطرناک بود و از روی خط جمع کردیم یا چند تا پنالتی برای حریفان گرفته نشد ...
    دقیقا این موارد از نظر من مواردی هست که هیچ ارزشی نداره
    در مورد فوتبال عقیده من اینه که چیزی که باقی میمونه و مهمه نتیجس
    5 سال دیگه یا 10 سال دیگه خوش شانسی هاو اشتباهات داوری وجود نداره همه از تیم کی روش به عنوان تیمی که به جام جهانی رسیده یاد میکنن مثل تیم برانکو و اون موقع هم همه میگن این تیمی بود که با دو رگه ها و دفاع خوب (2 گل در 8 بازی) صعود کرد نه کسی از توپ هایی که به دیرک خورده یاد میکنه و نه اصلا اهمیتی داره که یادش باشه
    اگه بخواهیم اگر و اما ها رو وارد کنیم که اگه اون توپ به تیر نمیخورد یا اون صحنه پنالتی میشد هیچ نتیجه ای از بحث در نمیاد چون هیچکس نمیتونه حدس بزنه چه نتیجه ای در نهایت به وجود میومد

15. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نمیشه گفت مشکل تیم دانیال داوریه اما نمیشه اشتباهاتشم نادیده گرفت. مقایسه کنیم میبینیم رحمان احمدی خداییش بهتر بوده. بازی با کره، توی اون بازی حساس چه سیوایی داشت! داوری بازی با لبنانم خوب نبود. شاید گذاشتن داوری به عنوان دروازبان دوم کار درستتری باشه. هممون هم میدونیم چه حمله آرژانتین چه بوسنی چه نیجریه حتما از دفاع ما عبورخواهند کرد. پس نقش دروازبان واسه ما خیلی حساسه.

17. 2 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمیشه گفت مشکل تیم دانیال داوریه اما نمیشه اشتباهاتشم نادیده گرفت. مقایسه کنیم میبینیم رحمان احمدی خداییش بهتر بوده. بازی با کره، توی اون بازی حساس چه سیوایی داشت! داوری بازی با لبنانم خوب نبود. شاید گذاشتن داوری به عنوان دروازبان دوم کار درستتری باشه. هممون هم میدونیم چه حمله آرژانتین چه بوسنی چه نیجریه حتما از دفاع ما عبورخواهند کرد. پس نقش دروازبان واسه ما خیلی حساسه.
    دوست عزیز دفاع و جلوگیری از گل زدن حریف یک کار تیمیه و تو فوتبال امروز از خط حمله و با پرس, یار و جا گیری و تاکتیکهای متفاوت دفاعی و مشارکت همه بازیکنان شکل میگیره اینکه شما تا محوطه جریمه بازیکن حریف رو آزاد بذاری بعد انتظار داشته باشی یک سوپر دروازه بان همه تک به تک ها و شوتها رو بگیره (اون هم مثلا مقابل مسی و ژکو و ...!!) فانتزی کارتون فوتبالیست هاست! بی شک داوری ضعف هایی داره و بی شک تیم باشگاهی فعلیش(ضعیف و قعر نشین) تو تشدید یا عدم رفعش موثر هست

محتوای مخفی: محتوای خفن 
    دقیقا این موارد از نظر من مواردی هست که هیچ ارزشی نداره
    در مورد فوتبال عقیده من اینه که چیزی که باقی میمونه و مهمه نتیجس
    5 سال دیگه یا 10 سال دیگه خوش شانسی هاو اشتباهات داوری وجود نداره همه از تیم کی روش به عنوان تیمی که به جام جهانی رسیده یاد میکنن مثل تیم برانکو و اون موقع هم همه میگن این تیمی بود که با دو رگه ها و دفاع خوب (2 گل در 8 بازی) صعود کرد نه کسی از توپ هایی که به دیرک خورده یاد میکنه و نه اصلا اهمیتی داره که یادش باشه
    اگه بخواهیم اگر و اما ها رو وارد کنیم که اگه اون توپ به تیر نمیخورد یا اون صحنه پنالتی میشد هیچ نتیجه ای از بحث در نمیاد چون هیچکس نمیتونه حدس بزنه چه نتیجه ای در نهایت به وجود میومد
    شما نتیجه گرا هستی پس درسته؟باخت خانگی 2-1 مقابل تیم گینه رو تسلیت میگم

حافظه تاریخی ایرانی ها خیلی خیلی خیلی ضعیفه کاملا موافقم کسی یادش نمیمونه (یا کلا هوادار تیم پیروز) ولی این دلیل بر انکار واقعیت نیست!مثلا تیم ملی مقابل ژاپن چطور بازی کرد و به جام جهانی رفت مقابل کره و ازبکستان و لبنان هم چطور بازی کرد و به جام جهانی رفت نه اتفاقا ما با اقتدار! و تیم اول گروه صعود کردیم به جام جهانی این دوره پس نسبت به تیم 98 و 06 خیلی هم این تیم بهتره ! منطق قوی داره نخیر عزیز جان بحث بازی خوب یا نتیجه گرفتن نیست!بحث اینه که شما داری کیروش و تیم فعلی رو بیش از حد بزرگ میکنی ! همونطور که 98 استرالیا 10 برابر ما موقعیت گل داشت عابدزاده درخشید و شانس هم اوردیم کسی اینا رو یادش نمیمونه آمار واقعی اما و اگر نیست اشتباهات داوری هم اما و اگر نیست از بین 98 2006 و 2014 تیم 2014 ضعیفترین تیم ماست که به جام جهانی صعود کرده موافق نیستید؟

و این فقط حرف من نیست نتایج نظرسنجی همین تاپیک نمونه آماری خوبیه من نمیگم شانس مطلق شما هم نگید برنامه و کیفیت فنی مطلق!!...

داور بازی رفت ازبکستان گلشون رو میگرفت (حداقل 2 امتیاز) بازی رفت مقابل کره رحمتی و تیر دروازه نمیدرخشیدن (حداقل 2 امتیاز) بازی با قطر تک به تک اوایل بازی گل میشد یا پنالتی شجاعی گرفته میشد (حداقل 2 امتیاز) بازی برگشت با کره مدافع کره اون اشتباه رو نمیکرد یا از اون همه موقعیت گل فقط یکیش گل میشد رحمان و تیر نمیدرخشیدن (حداقل 2 امتیاز) ایران با قاطعیت عرض میکنم با از دست دادن این امتیازات که فقط و فقط روی حوادث فوتبال و اتفاقات بازی {شانس(تیرک) اشتباه داوری(پنالتی ها و گل مردود) اشتباه حریف(مدافع کره جنوبی)}به عنوان تیم اول صعود نمیکرد که هیچ حذف هم میشد (تیم چهارم ) یا بهترین حالت میرفت پلی آف ...
    دیگه نحوه بازی کردن تیم ملی کاملا مشخص شده دوست عزیز نمیدونم چه فایده ای داره خودمون رو گول بزنیم!!عادت نکنیم به عرش و فرش واقع بین باشیم!الان هم عرض میکنم این تیم با همین شرایط فعلی 0 امتیاز و گل خورده زیاد در انتظارشه در جام جهانی مگر اینکه پیشرفت کنیم و دل به همین حوادث و اتفاقات ببندیم از نظر فنی چیز قابل بحثی نمیبینم!

در پایان بحث نتیجه و نتیجه گرایی :

پس تا اینجا کیروش آماری هم خیلی تفاوتی تو نتیجه گیری نداشته!

اتفاقا تا وقتی هدف و بحث ما حضور در جام جهانی باشه به هر قیمتی و صرف هر نتیجه ای بی هیچ جا نمیرسیم و تمام بحث ها حول این موضوع فاقد ارزش هستند!بالاخره میریم این 3 نه اصلا 4 بازی اضافی رو انجام میدیم بیشتر از اینه؟...

19. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •