بچه ها تبریک میگم بابت این برد شیرین و مقتدرانه
واقعا تیم برتر زمین بودیم و راه آهن فقط یه موقعیت داشت که اونم گل کرد . از نظر من اگه رحمتی یه مقدار میومد جلوتر میتونست توپو بگیره چون اون بازیکن رو که صادقی پوشش داده بود و نمیتونست از اونجا شوت زاویه بسته بزنه تنها راهش پاس دادن بود و اگه رحمتی میومد جلوتر و جلوی عبدی رو میگرفت میتونستن جلوی اون حمله رو بگیرن اما فدای سرشون
عابدینی و خسرو ذوج خیلی خوبی سمت راست هستن و من 100% این ذوج رو حتی برای 90 دقیقه بهتر از ذوج منتظری و خسرو میدونم . هاشم امروز خوب واسمون کار کرد چند تا فرار عالی داشت و چند تا موقعیت خوب شوت زنی برای خودش ایجاد کرد اما توی ضربات آخر اشتباه میکرد . شوت هاشو بی دقت میزد و سانترهاش رو بی دقت میفرستاد .
نکونام امروز واقعا عالی کار کرد یکی از بهترین هافبک دفاعی های این چند ساله ی استقلال بوده روی تمام توپ ها اثر میذاره و توپ ها همه از چپ به راست بهش ختم میشن و خیلی راحت پخش میکنه . حیف که مثل مجتبی نمیتونه یکم پاس های خلاقانه رو به جلوتر بده و الا دیگه عالی میشد . پنالتیشم که مثل همیشه عالی زد .
حنیف با اینکه کم بازی کرد اما عالی کار کرد . روی 2 تا صحنه ما فقط 2 تا مدافع تو زمین داشتیم و راه آهن میومد ضد حمله بزنه اما با ضربه سرهای عالیه حنیف رو به رو میشدن . توی گل دوم هم که تاثیر مستقیم داشت .
منتظری و صادقی هم خوب کار کردن اما صادقی 2 جا داشت سوتی میداد که خودش هم هر 2 بارشو اومد جبران کرد .
ساموئل هم از بهترینا بود . توی جاهایی که بازی گوشه ی زمین گره میخورد با باهوشیه کامل توپ رو به وسط زمین هدایت میکرد . گل دوم هم که زد شاید همه فکر کنن خیلییییی گل راحتی بود و بچه 10 ساله هم دروازه خالی میتونه بزنه و ... اما کسایی که گل رو نگاه کنن متوجه میشن زدن اون گل اونقدرا هم ساده نبود نوع پرش و سر زدن ساموئل خیلی عالی و حرفه ای بود .
نظری و قاضی و نوری از نظر من امروز خوب نبودن . نظری که اصلا در جریان بازی نبود و قاضی هم امروز زیادی حاتمی بازی درآورد ! درسته گل اول رو روی پاس عالیه خسرو زد اما توی 2 3 صحنه هی میرفت توی 4 5 نفر از این حرکتا من اصلا خوشم نمیاد ! اما در کل گل امروزشو زد و عذرش موجههنوری هم واقعا داره ضعیف کار میکنه ! حالا دلیلشو من نمیدونم !
سیاوش هم اومد تو زمین خوب کار کرد . به نظر من اگه سیاوش هم مثل فرهاد نیمه ی دوم بیاد تو زمین کاربرد بیشتری داره . با دوندگیش میتونه تیم حریف رو پرس کامل کنه و روحیش هم بالاتره .
فرهاد هم که دیگه سروره ... کدوم تیمی همچین کاپیتان با غیرتی داره ؟ یعنی واقعا اصلا حضورش تو زمین دلگرمیه . همچین دنبال توپ توی کورس میفته انگار جوون 18 سالس ! همچین قیچی میزنه انگار توی تیم نوجوانان داره بازی میکنههمچین از حمله مثل جت خودشو به دفاع میرسونه انگار تیم مقابلمون بارسلوناس !! روی یه صحنه که یه پاس پشت پای عالی به قاضی داد که خرابش کرد . یه صحنه هم که کارت زرد گرفت روی اون صحنه ای که داور پنالتی نگرفت از نظر منم پنالتی نبود . کاپیتان میتونست اونجا خودش شوت بزنه کارت زرد مفتی گرفت
و در آخر هم که مثل هر بازی که میاد تو و اثرش رو میذاره اومد و یه پنالتی روی هوش و تکنیکش برامون گرفت
واقعا باید از تک تک لحظه هایی که فرهاد توی زمینه استفاده کنیم . اگه سال آخرش باشه حسرت همچین ستاره و اسطوره ای تا سالها روی دلمون میمونه !
در آخر هم تسلیت میگم به سازمان لیگ , آقای علیپور و دست اندر کاران محترم ... که هررررررر چقدرررررر دارن فشار میارن و سعی میکنن استقلال حداقل توی یه بازی ناکام بشه و خنده روی لباشون جاری شه بازیکنان با غیرت تیم حالشونو میگیرنبازیی که خیلی راحت میتونست فردا برگذار شه امروز برگذار شد و فشار مضاعف رو روی تیم ما آورد . و از همه جالبتر این که تیم ما 2 روز دیرتر از بقیه تیما بازی کرده . و دقیقا بازیهای هفته ی هفتم تیم ما زودتر از بقیه اون تیما دوباره بازی میکنه
و تیمای دیگه همچنان استراحت های یک هفته ایشون رو دارن و استقلال همچنان باید در فشردگیه کامللللللللللل بازی کنه . با اینهمههههه فشارررررر و ضربه که بهمون وارد میکنن بازم تیممون خیلییییییییی بهتر از بقیه تیمای لیگ برتری داره بازی میکنه و کلاس بازیمون نسبت به تیم های سپاهان و تراکتور و فولاد خیلی بالاتره و نسبت به بقیه تیمها هم قابل قیاس نیستیم اصلا
تا الان هم بیشترین گل زده , بیشترین برد ( همراه با فولاد ) و بیشترین تفاضل گل رو داشتیم در ضمن این بازی دقیقا پنجمین بازیه متوالیمون بود که فقط داریم میبریم که آمار فوق العاده ایه ... بارها گفتم بازم میگم به این تیم آندو و لاروه و جمشیدیان اضافه شن هیچ تیمی جلودارش نخواهد بود !!
راجع به آرش یه چیزی یادم رفت بگم واقعا حیفه رو نیمکته . جز اولین بازیکناییه که همیشه قرارداد میبنده و واقعا بدون چشم داشت و حاشیه بازی میکنه نمیدونم چرا اینقدر روی نیمکت مونده و به جاش هی نظری و قاضی فیکس میشن !! ژنرال با اینکار داره آرش رو بدجور داغون میکنه !