من به این نتیجه رسیدم که مشکل مورینیو فقط در یه صورت رفع میشه اونم اینه که یه مدت از شما مشاوره بگیرهاسکار و ویلیان از لحاظ خلاقیت و پلی میکر بودن، در مقابل ماتا هیچی نیستن. ویلیان که کلا بیشتر از کناره ها بهتر بازی میکنه و قدرت پلی میکری نداره، اسکار هم درسته تو کارهای دفاعی از ماتا بهتره ولی از لحاظ خلاقیت و هوش، از ماتا پایین تره. اصلا از وقتی ماتا رفته، اسکار هم افت کرده چون دیگه رقیبی برای خودش تو تیم نمیبینه و همین روی بازیش اثر منفی گذاشته. قبلا رقابتش با ماتا، باعث میشد همیشه بهترین بازیشو انجام بده ولی الان دیگه بی خیال شده.
این مورینیو هم که به زمین و زمان اعتراض میکنه، این ترتیب بازیها از دو ماه قبل مشخص بوده و خیلی راحت با یه برنامه ریزی خوب و استفاده از کل نفرات تیم، میشه این بازیها رو هم با موفقیت تموم کرد نه اینکه همه بازیها از یه سری بازیکن ثابت استفاده کنه و بعد بگه خستست تیم. جای آرسنال بود چی میگفت که کلی بازی سخت پشت سر هم داشتن. کاش به جای این همه اعتراض کردن، کمی هم فکر کارهای فنی تیم بود.
اینو به خاطر این میگم که تا حالا من ندیدم منتقدی یا کلا کسی از یه مربی این همه انتقاد کنه و دائم ازش بد بگه!
من برای شما و کلا هر کاربری که هر جای این تاپیک پست میده احترام قائلم ولی وقتی شما دائما مورینیو رو اینجوری خطاب می کنی : این مورینیو دیگه تا آخر قصه مشخصه که چیه...
بازم میگم کلا همه جا نظرات هر کسی محترمه و هیچ کی با انتقاد شنیدن مشکل نداره ولی وقتی این نظرات و انتقادات به سمت منفی و قصد و قرض میرن دیگه مطمئنا همه می فهمن و کسی از این نوع دیدگاه که بیشتر حالت حاشیه ای داره خوشش نمیاد
خب فعلا نیمه اول بازی با فولام بدون گل تموم شدش
امیدوارم حتما این سه امتیاز مهم رو بگیریم
بازی دربی هم هست ولی بیشتر برای تداوم صدرنشینی مهمه