دوستان کمک! من مازندران زندگی میکنم و اینجا هم که میدونید، اکثر اوقات بارونیه و بارون هم نویز زیادی رو اینترنت من میندازه به طوری که عملا اینترنت رو قطع میکنه.
حالا سوال من اینه که اصلا راهی وجود داره این مشکل حل بشه؟ چون با یک بارش نمنم هم دیگه اینترنتی برای من نمیمونه.
Last edited by [WaRhEaD]; 12-09-2013 at 02:52.
اگه مشکل از سیم کشی منزل باشه خب می تونید سیمهارو عایق و یا حتی تعویض کنید اما اگه کابلهای مخابرات مشکل پیداکنن بخاطر رطوبت متاسفانه کاری از دست شما برنمیاد
ممنون از پاسخ شما. پس با این حساب تغییر ISP هم نمیتونه چاره ساز باشه، درسته؟ آخه من الان از مخابرات سرویس میگیرم و گفتم شاید شرکتهای دیگه همچین مشکلی نداشته باشن.
شرکتهای دیگه که کابل کشی خصوصی ندارن ، از همین کابلهای شرکت مخابرات و تجهیزاتش استفاده می کنن در واقع اجاره می کنن
البته یه مساله هم میتونه باشه ، ممکنه پورتی که در مخابرات به خط شما اختصاص دادن مشکل پیدا کرده و هیچ ربطی به بارون نداشته باشه
چون اگه دلیلش بارون باشه اونوقت کل استان موقع بارندگی اینترنتش تعطیل میشه !!!
نوسان شدید دارم تو سرعت دانلود بازی آنلان هم میکنم همه چیز میپره هر 2 ثانیه پینگ میگیرم هم تایم اوت زیاده اگه حجمه
پاکتو هم بیشتر کنم کلا تایم اوت میشه همش لطفا کمک کنید
Downstream Upstream SNR Margin :29.1 27.3 db Line Attenuation :30.4 16.3 db Data Rate :2079 276 kbps Max Rate :19248 1250 kbps POWER :15.1 11.3 dbm CRC :3 8
خط خیلی بدی نداری
لینک میره؟
نه زیاد اما هفته ای 5 6 بار قطع میشه به رفیقم که توی isp شرکت من کار میکنه گفتم وگفت مشکل از خط هست یا سرعتت با یوزر دیگه هم تست میکنم همونجوریه.
راستی یه توضیح درباره این اینترنت های وایرلیس که آنتنیه بدی ممنون میشم.
سیم کشی خونه مشکلی نداره؟!
دوستان downstream snr من همیشه بالا 15 بود معمولا 20 بود
اما الان چند روزه که بعضی ساعات روز میار زیر 10
و هی لینک مودم میپره چند ثانیه بعد وصل میشه
میدونید مشکلش چیه؟
اینم یه عکس از snr همیشگیم:
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)