اگه قسمت 3 درکار نباشه و بخواین تو همین یه قسمت تکلیف همه چی رو روشن کنن به نظرم حتما مسخره تموم میشه.......
اگه قسمت 3 درکار نباشه و بخواین تو همین یه قسمت تکلیف همه چی رو روشن کنن به نظرم حتما مسخره تموم میشه.......
دوست عزیز وقتی شما گوشیتون رو در حال مکالمه روی گوشتون و کلا در حالت حرف زدن قرار میدید ، نورش خاموش میشه!! من نمیدونم از چه گوشی استفاده میکنید اما اینو میدونم که حتی یه گوشی 400 تمنی آندرویدی این امکان رو داره
.من میدونستم سینکه حتی خودم هر روز یک سینک می گیریم تو هاردم![]()
شما واقعا از ایمیلت تو هاردت سینک میگیری؟! یعنی حتی خدای سینک کردن اپل هم توی هارد سینک نمیکنه که شما میکنی....
حاجی، اکانت ایمیل رو با کلاینتش توی سیستم عامل سینک میکنن که تو این فیلم سینکش با اوتلوک بودش... نه با هاردش...!!
--------------------
به نظرم اونقدر پیچیده کردن داستان رو که یا باید یه فصل دیگه ببرنش جلو، یا اینکه باید گند بزنن بهش...!
حدس شخصیم اینه که دار و دستهی کامران رو میگیرن، ولی کلیت سازمان در میره و فصول بعدی دنبال شهاب و کلیت سازمانشون میگردن!:|
(اون یارو باشگاه بدنسازیه وقتی بهش گفتن زن حبیب رو کشتن، براش مهم نبود و یه تیکه هم به خود حبیب انداخت! واسه همین فکر میکنم که دیگه اینا اینجوری میرن و خود سازمان میمونه!)....
---------------------
بیخیال بابا! روزنامه ها رو شما خودت هم میدونی چی به چیه توشون!!...سال 2006 بود. من تازه پیش دانشگاهی بودم و کلم هم بوی قرمه سبزی می داد! همش دنبال سوژه توی روزنامه ها بودم. هیچ وقت یادم نمیره... برای اولین بار وقتی مساله ه.ک. سایت های اسرائیلی مطرح شد، نام تیم امنیتی آشیانه به عنوان بخشی از ارتش مجازی در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار برده شد. که ازون به بعد شرکتای خارجی شروع کردن به بلاک کردن آدرسهای این گروه و شرکت های هاست هم عذرشون رو خواستن!
عرض کردم، its a movie not a document!در مورد توانمندی ایرانی هم هیچ جای شک نیست! شما می گی اگه خوردن از جانب انسان خوردن، درست؛ استفاده از ابزاری که می تونه به هر نحوی اطلاعات ازش نشت کنه توسط آدم هم می تونه جزو این اشتباهات باشه. بحث اینه اگر قراره با کل دنیا سر ستیز داشته باشیم، ارگان های امنیتی حق ندارن از تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری غیر ایرانی استفاده کنن؛ چون حتی اگه خدای امنیت هم که باشن بازم راه برای نشت اطلاعات وجود داره. حتی اگه لینوکس باشه! ما که به کل شمای نرم افزاری یا سخت افزاری وسایل واقف نیستیم. همیشه راه های مخفی زیادی وجود داره. در غیر این صورت باید با همه کنار بیایم مثل زمان پیش از انقلاب که همه تجهیزات از اون طرف بود و کشور هم بدون مشکل اداره میشد.
و شما خودت رشته ات اینه، میدونی که نمیشه یه پلتفرم از 0 نوشت و استفاده کرد!!کلی مسئلهی مختلف دخیلن که نیاز به کلی تجربهی برنامه نویسی داره... همینجوری که میبینی، هیچکس حاضر نیست مجدد سرمایه گذاری بکنه و از 0 سیستم عامل بنویسه!! ویندوز از نسخهی 9x داره از ویروس نیوفولدر میخوره تا ویندوز 8 اش هنوز داره از ویروس NewFolder میخوره!!...
داشتن این توقع از ایران هم اشتباهه...
در خصوص هزینههای صورت گرفته توسط رفقای شریف هم کاملا مشخصه که یه پروژهی اسمی دیگه بوده و بس.... یعنی کسی که کار رو خواسته نمیدونسته چی میخواد و فقط خواسته که اسم ایرانی داشته باشه و کلی پول هم حاضر بوده بده و یه عده دانشجو هم بهترین فرصت رو داشتن که حسابی تیغ بزنن!!...
مقابله مثل هم بله! شاهدش عینی و رسمی اش هم جنگ نامتقارن هستش که دکترین و سیاست اصلی نظامی و سیاسی کشور هستش و به خوبی هم داره صادر میشه حتی! :|
هوش سیاه 3 صد در صد!![]()
چه جالب تموم شد
من که خیلی حال کردم برای اولین بار همه چه مشخص شد در پایا ن فیلم های ایرانی
کلاً سر کار بودیمولی شک خوبی بود فکر می کردم تموم میشه.
و...
هوش سیاه 3 هم کلید خورد
این آقای هوش سیاه هم خوب بچه ها رو تو فیس بوق پیچوند فکر کردیم می میره
و...
راستی دختر پسر سرگرد همچنان باید بلرزن
Last edited by وین رونی; 01-07-2013 at 21:00.
بسیار مسخره به پایان رسید...
بی سر و ته!
واقعا سکانس های اخر مضخرف
حیف این همه هزینه که کردن ولی اخر شو اینجوری ماس مالی کردن
یارو با ار پی جی زد همه رو ترکوند 3ش کجا بود
یعنی به نظرت اینقدر ابلهانه بود اخرش ؟؟؟ اونی که زدن یه قایق دیگه بود احتمالا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)