تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 98 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقایسه لنزها
    در حالت واید

2. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در 50 میلیمتر

4. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در 85 میلیمتر

6. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

دوست من این الویت بندی رو شما کردید نه من. تنها پیشنهادم 85-15 بود که قیمتش بالاتر از رنج مورد نظر شماست و اینکه از 270-18 تامرون صرف نظر کنید.
    اوکی، ممنون ...
    با این تفاسیر باید فعلا بیخیال لنز جدید شم تا بودجمو به 15-85 برسونم ...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوکی، ممنون ...
    با این تفاسیر باید فعلا بیخیال لنز جدید شم تا بودجمو به 15-85 برسونم ...
    مشکل کلی این سری لنزها اینه که عملکرد پیچیده ای دارن و در نهایت زوم یعنی چیزی که به خاطرش پول می دید تصاویر سافتی ایجاد می کنن. مثلا سیگما 250-18 تو دیاف 5.6 تا 11 و در فاصله کانونیه 50-28 به ویژه در لبه ها تصاویرش سافت هست و تقریبا در دیاف 8 به طور کلی عملکرد بهتری داره اگر همه جا بشه از این دیاف استفاده کرد!

9. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

مشکل کلی این سری لنزها اینه که عملکرد پیچیده ای دارن و در نهایت زوم یعنی چیزی که به خاطرش پول می دید تصاویر سافتی ایجاد می کنن. مثلا سیگما 250-18 تو دیاف 5.6 تا 11 و در فاصله کانونیه 50-28 به ویژه در لبه ها تصاویرش سافت هست و تقریبا در دیاف 8 به طور کلی عملکرد بهتری داره اگر همه جا بشه از این دیاف استفاده کرد!
    و این یعنی همون چیزی که اول بهم گفتین: همه کاره و هیچ کاره!
    واسه زوم بالا هزینه میکنم ولی نه تصویر خوبی در نهایت زوم دارم و نه عکاسی پرتره جالبی خواهم داشت واسه داشتن چندتا عکس خوب هم همش محدودیت دیاف خواهم داشت

کاش 85-15 ارزون تر بود

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و این یعنی همون چیزی که اول بهم گفتین: همه کاره و هیچ کاره!
    واسه زوم بالا هزینه میکنم ولی نه تصویر خوبی در نهایت زوم دارم و نه عکاسی پرتره جالبی خواهم داشت واسه داشتن چندتا عکس خوب هم همش محدودیت دیاف خواهم داشت

کاش 85-15 ارزون تر بود
    همین طوره. اگر بخشی از عکس رو با کراپ کردن بتونید حذف کنید می تونه کمک بزرگی باشه اینجاست که دوربینهای 24 مگاپیکسلی نیکون بیشتر به کار می یان. البته اینو بگم نگاه و سلیقه افراد هم فرق می کنه شاید من وسواس زیادی به خرج می دم ولی یقین بدونید شارپنسی که در فاصله کانونی پایین دارید در انتهای زوم ندارید . دقت کنید که لنزهای زوم بالای کانن و برندهای دیگه بی خود گرون قیمت نیستن.
    یه لنزم از سیگما هست که به درد ماکرو گرافی هم می خوره Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM قیمتشم کمی ارزونتره 1700 .می تونید این لنز رو هم مد نظر داشته باشید به ویژه که لنز سریعتری هم هست و بوخه خوبی رو ایجاد می کنه
    عکساش و رویو شو توی سایتها مختلف می تونید پیدا کنید یکی شو براتون گذاشتم

12. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

دوربینی می خوام واسه استفاده جمع های خانوادگی ؛ یعنی دو جا بیشتر استفاده میکنم

اول طبیعت

دوم شب ها داخل خونه با نور لامپ و مهتابی، والبته بعضا" فضای محدود و کوچیکه خونه

بخش سوم و چهارمی هم داره که عکس های پرتره هست و عکاسی از ماه و ستاره ها تو شب که دوس دارم

می خوام DSLR بخرم، دوربین دیجیتال کامپکت داریم کلا" خیلی جالب نیس

رو canon خیلی تحقیق نکرده ام چون ذهنیتم خیلی بهش خوب نیس، اما رو رنج قیمتی حداکثر دو تومن Nikon رو بررسیدم

مدل های مد نظر خودم 3300 و 5300 هستن
    Nikon D3300 Kit 18-55 VR II
    Nikon D5300 kit 18-55 VR II

از آشناها یکی سونی آلفا 200 داره که عکس هاش رضایته منو جلب میکنه، البته اون یه لنز تله هم داره که نمی دونم چی چیه

1- البته میدونم این دو مدل نیکون خیلی جدیدتر و بهتر هستن، فقط نمی دونم گرمای رنگ عکس هاشون مثه سونی هست یا نه؟

2- اختلاف قیمت تقریبا" 300 هزارتومنی بین 3300 و 5300 می ارزه که 5300 بخرم، یا اون سیصدهزار تومنو بزارم رو یه لنزه یا فیلتر دیگه؟ البته جمع و جور بودن 3300 به خاطر لنزش و وزن کمترش خودش خیلی خوبه

3- اینکه چه لنزی به چه دوربینی می خوره رو از کجا باید بدونم؟ لنز کنن به نیکون می خوره مثلا"؟

4- این دو تا همون لنزی که رو خود دوربین هست کارمو راه میندازه؟

5- لنز مجزا چی بخرم که به کاری که من می خوام بیاد، البته چون اطلاعی ندارم، نمی دونم اصلا" چقدر باید واسه لنز هزینه کرد، کدوم نوع لنز:

6- فیلتر چی؟ واسه عکسای شبها داخله خونه، اینم چون اطلاع ندارم چی به چیه، هزینه کردش هم نمی دونم

7- رم چی میخوره بهشون، چی خوبه (ظزفیت پایین)؟

8- کلا" طوری باشه که آدم چند سال دیگه که عکس ها رو میبینه(منظور همون عکس ها خونه و طبیعت)، نویز و پیکسل ها و هاله زرد (چیزایی که تو دوربین های کامپکت دیدمشون) نزنه تو ذوق ---- به عنوان مثال همین صفحه گوشی ها که میگن تراکم بالای 400 رو چشم تشخیص نمیده ----- توی دوربین ها هم همچی چیزی هست که مثلا" چشم توی عکس تا چه وضوحی رو تشخیص میده؟ حداکثر همون وضوحه رو بخواهیم چی چیا باید بخریم؟

------------------------
    پ ن: دوستان اگر دوربین خاصی مدنظر دارند هم پیشنهاد بکنند، canon nikon sony
    Last edited by fishdilo; 02-02-2015 at 13:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان بنده قصد خرید دوربین دارم الان یه کاپکت با ۳ایکس زو دارم هم زومش اذیت می کنه هم بقیه چیزاش ۲۰۰۶خریدم اون موقع چیزه خفی بود اما الان ۹ساله داره کار می ده پاناسونیک الان هنوز از بهترین موبالها هم بهتره
    حالا قصد خرید دارم تا ۱تومن
    فلاش اکستنرنال بخوره
    فیلم برداری ش عالی باشه
    کیفیت عکش هم عالی
    ترجیحا تنظیمات منوال زیاد داشته باشه

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

دوربینی می خوام واسه استفاده جمع های خانوادگی ؛ یعنی دو جا بیشتر استفاده میکنم

اول طبیعت

دوم شب ها داخل خونه با نور لامپ و مهتابی، والبته بعضا" فضای محدود و کوچیکه خونه

بخش سوم و چهارمی هم داره که عکس های پرتره هست و عکاسی از ماه و ستاره ها تو شب که دوس دارم

می خوام DSLR بخرم، دوربین دیجیتال کامپکت داریم کلا" خیلی جالب نیس

رو canon خیلی تحقیق نکرده ام چون ذهنیتم خیلی بهش خوب نیس، اما رو رنج قیمتی حداکثر دو تومن Nikon رو بررسیدم

مدل های مد نظر خودم 3300 و 5300 هستن
    Nikon D3300 Kit 18-55 VR II
    Nikon D5300 kit 18-55 VR II

از آشناها یکی سونی آلفا 200 داره که عکس هاش رضایته منو جلب میکنه، البته اون یه لنز تله هم داره که نمی دونم چی چیه

1- البته میدونم این دو مدل نیکون خیلی جدیدتر و بهتر هستن، فقط نمی دونم گرمای رنگ عکس هاشون مثه سونی هست یا نه؟

2- اختلاف قیمت تقریبا" 300 هزارتومنی بین 3300 و 5300 می ارزه که 5300 بخرم، یا اون سیصدهزار تومنو بزارم رو یه لنزه یا فیلتر دیگه؟ البته جمع و جور بودن 3300 به خاطر لنزش و وزن کمترش خودش خیلی خوبه

3- اینکه چه لنزی به چه دوربینی می خوره رو از کجا باید بدونم؟ لنز کنن به نیکون می خوره مثلا"؟

4- این دو تا همون لنزی که رو خود دوربین هست کارمو راه میندازه؟

5- لنز مجزا چی بخرم که به کاری که من می خوام بیاد، البته چون اطلاعی ندارم، نمی دونم اصلا" چقدر باید واسه لنز هزینه کرد، کدوم نوع لنز:

6- فیلتر چی؟ واسه عکسای شبها داخله خونه، اینم چون اطلاع ندارم چی به چیه، هزینه کردش هم نمی دونم

7- رم چی میخوره بهشون، چی خوبه (ظزفیت پایین)؟

8- کلا" طوری باشه که آدم چند سال دیگه که عکس ها رو میبینه(منظور همون عکس ها خونه و طبیعت)، نویز و پیکسل ها و هاله زرد (چیزایی که تو دوربین های کامپکت دیدمشون) نزنه تو ذوق ---- به عنوان مثال همین صفحه گوشی ها که میگن تراکم بالای 400 رو چشم تشخیص نمیده ----- توی دوربین ها هم همچی چیزی هست که مثلا" چشم توی عکس تا چه وضوحی رو تشخیص میده؟ حداکثر همون وضوحه رو بخواهیم چی چیا باید بخریم؟

------------------------
    پ ن: دوستان اگر دوربین خاصی مدنظر دارند هم پیشنهاد بکنند، canon nikon sony
    سلام
    دوستان کسی راهنمائی نمیکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •