تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 118 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1179

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام به دوستان

همون طور که شاید قبلا مطالب من رو خونده باشید توضیحاتی در مورد ضعف نورتون( آنتی ویروس . اینترنت سکوریتی)در جلوگیری از لاگ شدن و خطر کیلاگر ها رو بهتون توضیح دادم.

برای پوشش این ضعف من خودم از زمانا آنتی لاگر استفاده می کنم.

حالا 2 تا سوال:

1)با مشورت با یکی از دوستان متخصص ، نرم افزار symantec network access control رو نصب کردم.جالبیش اینه که حجمش 25 مگ هست و رایگانه.می خواستم بدونم کار این نرم افزار دقیقا چیه؟گزینه اسکن کلا خاموشه.قسمت قرنطینه کلا خاموشه.یه جوری احساس می کنم چیز اضافه نصب کردم.واقعا تنها نرم افزار امنیتی هست که من هیچی ازش سر در نمیارم. آیا با نورتون اینترنت سکوریتی در تضاده؟
    دوستم می گفت اگه نورتون داری این رو حتما باید نصب کنی!!!!!!!!!

2)من خودم نورتون دارم از همه چیز این سوییت راضی هستم ولی متاسفانه در بسیاری از سایت های بنچ مارک امنیتی رتبه بسیار پایینی آورده .یعنی اکثر این سایتها سطح استاندارد امنیت رو مایکروسافت سکوریتی که رو هر ویندوزی نصب هست در نظر می گیرند و نورتون در تمامی تست ها بین 10 تا 30 درصد حتی از مایکروسافت هم ضعیف تره.ولی مثلا شهر هایی مثل لاس وگاس و یا نیویورک که عمده تبادل مالی آمریکا و شرکت های بزرگ تجاری اونجا هستن از بسته های امنیتی شرکت سیمانتک استفاده می کنند(قطعا دیوونه نیستن که از ضعیف ترین شرکت امنیتی خرید کنن).پس چرا نتایج نورتون انقدر ضعیفه؟
    سلام بر شما

1- اسم این برنامه رو من الان شنیدم(دیدم) !
    مدیر شبکه بوسیله Symantec Network Access Control یکسری سایست ها رو تعریف میکنه که اگر کاربری بر پایه اون سیاست ها واجد شرایط بود بتونه با شبکه یا اینترنت ارتباط برقرار کنه.
    این قوانین میتونه وجود آنتی ویروس و فایروال، آپدیت آنتی ویروس و نرم افزارها و سیستم عامل باشه.
    یعنی اگر سیستم شما آپدیت نباشه ممکنه در اثر یک ارتباط باز آلوده بشید و بقیه رو هم آلوده کنید. پس تا آپدیت ها رو دریافت نکردید اجازه برقراری ارتباط ندارید.
    SNAC میتونه آپدیت ها رو برای شما دریافت کنه.
    در نهایت من نتونستم ارتباطی بین یک کاربر خانگی و این برنامه پیدا کنم!

2-فعلا قسمت نشده بلیط لاس وگاس بگیرم اما تا جایی که میدونم در ساختمان های بزرگ و اداری نماینده ای از سیمانتک اونجا حضور داره. یعنی سیمانتک اونجا دفتر داره.مثل ما که تو بیمارستان ها و سازمان های بزرگ دفتر پلیس 110 داریم.
    مطمئنا اینطور نیست که مثل ما یه NIS نصب کنن و خداحافظ !
    نورتون تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایج خوبی میگیره. در حال حاضر کسی نمیتونه بگه بـــد نتیجه میگیره.
    AV-comparatives هر طور که دوست داره نورتون رو شرکت میده. مثلا در تست Removal و Dynamic از نورتون خبری نیست ولی تو تستهای Detection برای تخریب هر چه تمام تر از نورتون هم استفاده میکنن.
    سیمانتک نیازی به این تستها نداره.فلان شرکتِ نوپا که میخواد برای خودش اسم و رسمی دست و پا کنه شاید به این تستها تکیه کنه اما امثال سیمانتک این چیزا براشون اولویت نداره.
    شرکتی که هزارو سیصد میلیون دلار پول میده و Verisign رو میخره مطمئنا اهداف بزرگ تری رو دنبال میکنه تا اینکه تو تستهای AV-comparatives یا AV-Test بخواد 4 تا مخرب بیشتر شناسایی کنه یا آنتی ویروسش سریع تر از بقیه Load بشه.

2. 8 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    دوستان چه کنم با این مشکل؟؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    دوستان چه کنم با این مشکل؟؟؟

ممنون
    سلام
    چند روز پیش منم همین مشکل رو داشتم که خودش درست شد. حتی وقتی یکی رو غیرفعال میکردم اون یکی سبز باقی می موند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو Run as Admin کنید. شاید مشکل رو حل کنه.

5. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش منم همین مشکل رو داشتم که خودش درست شد. حتی وقتی یکی رو غیرفعال میکردم اون یکی سبز باقی می موند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو Run as Admin کنید. شاید مشکل رو حل کنه.
    سلام...
    بله دقیقا همونی که گفتید هست...
    اون فایل هم که دادید...ریست کرد و 10 دقیقه درست بود و دوباره اومد...

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

چه جالب! برا منم الان دو تایی شده!

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

امروز دیتا بیس آپدیت نمیشه ، برای شما هم همینطوره؟
    Last edited by magidp; 05-12-2013 at 17:46.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من روی سیستمم نورتون اینترنت سکیوریتی نصب کردم.
    مشکلی که باهاش دارم اینه که شبکه داخلی که با لپتاپم دارم رو قطع میکنه. جالب اینجاست که با پی سی میتونم لپتاپ رو پینگ کنم ولی لپتاپ نمیتونه پی سی رو پینگ کنه، یعن تایم اوته همش. به محض اینکه فایروال نورتون رو خاموش میکنم مشکل حل میشه.
    چه تنظماتی باید انجام داد تا نورتون با شبکه داخلی کاری نداشته باشه.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

11. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

امروز دیتا بیس آپدیت نمیشه ، برای شما هم همینطوره؟
    نه من مشکلی ن دارم و داره آپدیت میشه.(بدون قند شکن)

سلام
    من روی سیستمم نورتون اینترنت سکیوریتی نصب کردم.
    مشکلی که باهاش دارم اینه که شبکه داخلی که با لپتاپم دارم رو قطع میکنه. جالب اینجاست که با پی سی میتونم لپتاپ رو پینگ کنم ولی لپتاپ نمیتونه پی سی رو پینگ کنه، یعن تایم اوته همش. به محض اینکه فایروال نورتون رو خاموش میکنم مشکل حل میشه.
    چه تنظماتی باید انجام داد تا نورتون با شبکه داخلی کاری نداشته باشه.
    سلام
    یک Rule برای فایروال تعریف کنید و Inbound Traffic رو برای IP لپتاپ Allow کنید و به این Rule اولویت اجرایی اول بدین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 8 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asadi.hasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.
    من Norrton Internet Security 2010 دارم و چند روز پیش سریلش رو از طریق همین سایت دریافت کردم .و وقتی خواستم آپدیتش کنم ، سریال رو قبول کرد و صفحه ی Update باز شد . اما بعد از این که دو گزینه ی اول رو رد کرد ، در گزینه ی سوم با خطا مواجه شد و نورتون آپدیت نشد . لطفا راهنمایی کنید . ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •