تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 81 از 328 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

این دو تا پستی که شما دادین بر عکس همدیگه هستن کجای این پست اصل زندگی مشترک رو تایید میکنید ؟ وقتی دو نفر باهم زندگی مشترک رو شروع کردن چرا باید مهم باشه یه خانم بگه مال ما نگه مال همسرم ؟!!

واقعا هم همینطوره هر مالی که بعد از ازدواج دو نفر به دست میارن مال هر دوست چون با تلاش و حمایت از همدیگه پیشرفت کردن .. این اصلا ربطی به شاغل بودن یا خانه دار بودن خانم نداره یه خانم حتی اگه تو خونه

هم باشه حمایتی که از همسرش میکنه آرامشی که بهش میده حتی پذیرفتن مسئولیت های داخل خونه و بچه ها همه باعث آرامش خاطر و پیشرفت همسرش میشه به نظرتون این خانم سهمی از زندگی همسرش نداره ؟

تو قانون کشور ما حالا درست یا اشتباهش رو کاری ندارم ولی خرج و مخارج خانم و فرزندان بر عهده مرد هست .شاید خانم هایی که حقوق خودشون رو مال خودشون میدونن اینجوری فکر می کنن .

ولی خیلی از دختر ها هم هستن که دوست دارن تو اداره زندگی سهیم باشن .

نه بر عکس هم نیستند اتفاقا دنباله هم هستند.
    درسته که مسئولیتهای داخل منزل به عهده زن هست.
    اما بحث سر اینه که تقسیم وظایف و مسئولیت ها در جامعه ایرانی عادلانه و و بر اساس مفهوم زندگی مشترک نبوده.
    به عنوان مثال امروزه که اوضاع اقتصادی کشور نابسامانه این دیگه تقصیر مرد نیست که نتونه امکانات 20 سال پیش رو برای زندگیش ایجاد کنه که با ماهی 500 حقوق باید یک آپارتمان 100 میلیونی بخره . اینجاست که میبینید فشار روی مرد بیشتر شده.
    اما درمقابل وظایف زنان که حمایت عاطفی و کار های منزل و از این قبیل می باشد میبینیم که از 40 سال پیش تا الان تغییری نکرده چون وابسته به شرایط محیط نیست.
    خوب آقایون حالا میبینند نا عدالتی در تقسیم وظایف وجود داره.
    بسیاری از خونواده ها امروزه هنوز هم بر اساس سنت قدیم زندگی میکنند (مرد مال بیرون خونه و زن جاش توخونست) اینجاست که میگن پس زن باید بساز باشه.
    البته این تعیین وظایف بر اساس عرف جامعه ایرانی هست . کاری نداریم تو اروپا شاید شکل دیگری دارد

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام.خواستم نقل قول بگیرم گفتم الان دعوا میشهبی خیالش شدم

اما حس میکنم بعضی از آمارها نشون میده که اوضاع چطوریه....مثلا همین آمار طلاق که مشاهده میشه نشون دهنده این است که خانمهایی که به اصطلاح " بساز " هستند تعدادشون کم شده واز اون طرف مردها هم " بی وفاتر" شدن...

اما من حس میکنم چون دخترها تو خانوادشهاشون راحتی بیشتری دارن و از امکانات بیشتری استفاده میکنند توقعشون بالا رفته
    نمونش خانواده عموی بنده.به دخترشون خیلی بها میدن.از تبلت بگیر برو بالاااااااااا.چرا؟ چونکه میگن دختره و حساسه و باید بهتراین امکانات رو براش فراهم کرد.همین دختر رو هیچ کس دیگه نمیتونه کنترل کنه.وقتی پدرش میگه ساعت 9 شب حق نداری خونه دوستت بری چنان کولی بازی درمیاره که مجبور میشن این اجازه رو بهش بدن...خوب همین دختر فردا میخواد ازدواج کنه.به نظرتون اولویتهاش برای ازدواج چی میتونه باشه؟

معلومه دیگه...اون کسی رو میخواد براش بهترین امکانات رو فراهم کنه....
    والا تا دلتون بخواد دیدم ادمهایی رو ک شغل شریفی داشتن و پول حلال از همه چیز براشون مهمتر بود...اما 10 جا برای خواستگاری رفتن و " نه " شنیدن.این نه شنیدنها به خاطر چی میتونه باشه...خوب معلومه اکثرا به خاطر شاید درآمد پین و امکانات کمتر اون آقا باشه
    ببینید این دختری که شما مثال زدید نمونه پسرش رو ما توی فامیل داریم.از 5 سالگس کلاس موسیقی زبان ورزش بره.توی 7 سالگی یه موبایل سفارشی براش از خارج بیارن.تا الان که 8 سالشه 3 تا از این ماشین شارژی ها رو خراب کرد.هر سری هر چیزی مد میشه کل اتاقش اون شکلی میشه.یه روز بن 10 یه روز انگری برد .از 5 سالگی توی اتاقش تلویزون جدا ماهواره جدا adsl و کامپیوتر داشته.حالا اونقدرها هم پولدار نیستند.خونشون شرق تهرانه
    این پسر معلومه دیگه 10 سال دیگه میگه برای چی من ازدواج کنم.اصلا به ازدواج چه نیازی دارم.

من هم ادم هایی رو دیدم که 68 بار خواستگاری رفتند و هیچ دختری رو نپسندیدند
    ادمی رو دیدم که بالای 100 بار خواستگاری رفته و هنوز مجرده.چون هیچ دختری رو نمیپسنده

اون دختري كه شما ميگي فقط نوكر ميخواد نه همسر چون در خانواده چندين نوكر داشته و نه پدر و مادر و برادر وگرنه خانواده درست و حسابي كه دخترشون رو اينطوري تربيت نميكنن بلا تشبيه.....

و به قول شما از اين دست دختر ها به وفور يافت ميشه در جامعه ما (به خانوم ها بر نخوره) و همين خودش يكي از دلايل مهم صورت نگرفتن ازدواج و ازدياد طلاقه......

پ.ن : سريال كلاه پهلوي رو نگاه كنيد موضوعش به اين نوع تربيت دختران بي ربط نيست....
    دقیقا اون دختر نوکر میخواد نه همسر
    ولی ایا از این دست پسرها اون هم توی جامعه پسر دوست ایران به وفور یافت نمیشه؟
    ایا یکی از دلایل طلاق خیانت مردها نیست که فکر میکنند هر لحظه با هر کسی میتوانند باشند و این رو حق خودشون میدونند؟

نه بر عکس هم نیستند اتفاقا دنباله هم هستند.
    درسته که مسئولیتهای داخل منزل به عهده زن هست.
    اما بحث سر اینه که تقسیم وظایف و مسئولیت ها در جامعه ایرانی عادلانه و و بر اساس مفهوم زندگی مشترک نبوده.
    به عنوان مثال امروزه که اوضاع اقتصادی کشور نابسامانه این دیگه تقصیر مرد نیست که نتونه امکانات 20 سال پیش رو برای زندگیش ایجاد کنه که با ماهی 500 حقوق باید یک آپارتمان 100 میلیونی بخره . اینجاست که میبینید فشار روی مرد بیشتر شده.
    اما درمقابل وظایف زنان که حمایت عاطفی و کار های منزل و از این قبیل می باشد میبینیم که از 40 سال پیش تا الان تغییری نکرده چون وابسته به شرایط محیط نیست.
    خوب آقایون حالا میبینند نا عدالتی در تقسیم وظایف وجود داره.
    بسیاری از خونواده ها امروزه هنوز هم بر اساس سنت قدیم زندگی میکنند (مرد مال بیرون خونه و زن جاش توخونست) اینجاست که میگن پس زن باید بساز باشه.
    البته این تعیین وظایف بر اساس عرف جامعه ایرانی هست . کاری نداریم تو اروپا شاید شکل دیگری دارد
    من نمیدونم چرا توی ایران اقایان فکر میکنند کار خانه هیچ کار سختی نیست.در حالی که حتی حاضر نیستند برای 1 روز کل کارهایی که یک زن در خانه انجام میدهد را انجام دهند
    کار خانه یعنی از صبح تا شب یکسره از سر خانه برو ته خانه از ته خانه برو سر خانه..یکی از کسالت اور ترین کارهای دنیاست.گفتنش کاری نداره...ولی اخرش بعد از 1 روز خسته کننده و کسالت اور شب باید با لبخند از همسرت استقبال کنی.و حتی 1 تشکر بابت کارهایی که انجام دادی نشنوی.چون حقوقی نداره پس کار مهمی نیست.در صورتی که اگر 1 روز این کارها انجام نشه زندگی واقعا سخت میشه.
    حالا وای به حال زنی که هم بیرون کار کنه.هم در خانه...و باز شب باید همون لبخند و... رو داشته باشه
    توی اروپا زندگی شکل دیگری دارد.چون هیچ زنی خورشت قورمه سبزی و فسنجان نمیپزه.یه غذای فوری با سبزیجات و کمی گوشت
    توی اروپا کسی خانواده شوهر یا زن رو دعوت نمیکنه
    توی اروپا کسی باقالی و سبزی پاک نمیکنه.شور و ترشی نمیذاره.

3. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

فعلا با این وضع جامعه و کشور کسی حاضر به ازدواج نمیشه .... از خیلی از جوونای پسر میپرسی چرا زن نمیگیری میگه مگه مغز خر خوردم که خودمو گرفتار زن و بچه کنم ..... یکی از مهم ترین دلیل این جور افراد گرفتن آزادی عملشونه .... وقتی ازدواج کنن در واقع یکی همیشه زیر نظرشون داره و همیشه باید سوال پیچ شن و آزاد نیستن ... باید تا حدودی قید رفیق و رفیق بازی رو بزنن .... دیگه نمیتونن تا هر وقت دلشون خواست تا وقت و بی وقت بیدار بمونن ..... و خیلی از مسائل مادی و اقتصادی و اجتماعی دیگه که مانع ازدواجشون میشه .... توقعات بالای خانواده عروس هم یکی از دلایلشه ....

طرف تو خونه ی باباش با شیلنگ حیاط آب میخوره وقتی میاد خونه ی شوهر میگه من کمتر از آب معدنی نمیخورم .....

یکی از دلایل مهم امتناع از ازدواج برای پسر محدود شدنشه ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا یه چیزی که هست تو همون کشورهایی که ازادی ها 100 برابر اینجاست که پسره اگه خواست دوست دختر داشته باشه دیگه نگران حرف مردم و آبرو و دین و ... نباشه. باز هم مردم ازدواج میکنند. حتی افراد مشهور و بازیگران که خیلی ازادیشون بیشتر از مردم عادیه تن به ازدواج میدن.
    ما با اینکه اونچنان آزادی هم نداریم (بیشتر اداشو در میاریم) باز هم میترسیم که از دستش بدیم

6. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

حالا یه چیزی که هست تو همون کشورهایی که ازادی ها 100 برابر اینجاست که پسره اگه خواست دوست دختر داشته باشه دیگه نگران حرف مردم و آبرو و دین و ... نباشه. باز هم مردم ازدواج میکنند. حتی افراد مشهور و بازیگران که خیلی ازادیشون بیشتر از مردم عادیه تن به ازدواج میدن.
    ما با اینکه اونچنان آزادی هم نداریم (بیشتر اداشو در میاریم) باز هم میترسیم که از دستش بدیم
    والا تو شهر ما (تهران ) کسی از این کارا خجالت نمیکشه...شایدم یه جورایی برای دوستان امتیاز هم بحساب بیاد

عموم اونروز به پسر عموم میگفت 29 سالت شده هنوز نتونستی یکی رو واسه خودت پیدا کنی با اینا شدیم 75 میلیون

8. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

12 خريد هديه - لطفاً راهنمايي کنيد

با سلام خدمت همه دوستان عزيز فعال در انجمن
    اميدوارم که محل درست رو براي طرح سوالم انتخاب کرده باشم.
    به اميد خدا قصد ازدواج دارم و يک جلسه هم چند ساعتي نشستيم و با خانم مورد نظرم در مورد مسائل مختلف و انتظارات از هم ديگه صحبت کرديم.
    حالا، اين خانم محترم از من خواسته که يک جلسه هم بيرون از منزل (مثلاً کافي شاپ و يا جاي ديگه) با هم بريم و باز هم صحبت کنيم و بيشتر هم ديگه رو بشناسيم و ايشون هم يه جورايي با برخوردهاي اجتماعي من بيشتر آشنا بشه.
    حالا سوالي که من رو درگير خودش کرده اينه که آيا براي اين جلسه بهتره (و يا بايد و يا نبايد) هديه اي براي خانم تهيه کنم، اگر بله، پيشنهادتون چيه؟
    در ضمن به نظر شما براي يک چنين ديداري کافي شاپ جاي مناسبي هست و يا پيشنهاد بهتري داريد؟
    پيشاپيش از پاسخ هاي شما ممنونم

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    اول بهت تبریک میگم که تونستی اون کسی رو که مدنظرته پیدا کنی.البته امیدوارم از روی عشق کاذب نباشه.گاهی اوقات به خودت میگی که این عشق کاذب و زودگذر نیست اما دقیقا از همین مدل های عشق در یک نگاهه.نمیگم با معادلات ریاضی فردتو انتخاب کن اما همش دلی هم نباشه.مثال بارزش کسانی هستن که میگن من کارم درسته و این موادمخدر رو میکشم ولی معتادش نمیشم ولی از بیرون که به طرف نگاه میکنی دقیقا معتادش شده ولی خودش به خودش تلقین کرده که نیست
    دوم در خرید کادو عجله نکن(بعدا اگه قسمتت بود اینقدر باید کادو بخری که خودت غلاف میکنی).شما هنوز باهم به نتیجه ایی نرسیدید.هنوز دارید سعی و خطا میکنید.شاید شما انتخاب خودتونو (یعنی انتخاب این خانم به عنوان همسر آینده)کرده باشید ولی هنوز ایشون که انتخاب نکرده و خرید کادو ممکنه توی انتخاب ایشون تاثیر بزاره.به نظر من اگه آزادتر باشن تو انتخاب بهتره و اگه از شما خوشش بیاد با عشق بیشتری به سمت شما اومده نه به خاطر پولتون یا چیز دیگه
    سعی کنید همه چیز زندگیتونو هم لو ندید.من اینو دارم .من بابام اینطوریه این اخلاقو داره.من فلانم وغیره.بزارید یه خورده هم برای بعدا و یه خورده هم خودش کشف کنه
    چیزی که خیلی مهمه اینکه خودت باش.نه بالاتر نه پایینتر.این خیلی خیلی خیلی مهمه.تو تعریف هیچ چیزی(مخصوصا از خودت) غلو نکن.هر کی که هستی همونو بگو
    به نظرم یه جایی باشه که راحت حرفاتونو بزنید بهتره و شاید خواستید یه حرفایی بزنید که در محیط کافی شاپ(به خاطر محیط بسته و گوش های شنوا دیگران) نشه گفت.شاید خواستید بعضی جاها در حین حرف زدنتون بلند تر از همیشه صحبت کنید.پس من کافی شاپ رو جای خوبی نمیدونم و به نظرم یه محیطی مثه پارک های جنگلی مثه آب و آتش خوبن.
    دیگه چیزی بیشتر از این به ذهنم نمیرسه
    ایشالا موفق باشید

11. 4 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از توضيحات شما.
    يعني حتي چند تا شاخه گل هم نخرم !؟؟ بد نيست دست خالي برم؟
    توي اين هواي سرد پارك جاي مناسبي براي چند ساعت صحبت هست ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببین هرکسی یه نظری داره
    من میگم چون تقریبا جزوو اولین دفعاته که دارید همدیگرو میبینید نیازی نیست.حداقل بزار نظر طرفت نسبت بهت مشخص بشه تا حدودی بعد دست پر برو.میدونی اگه شما به طرف علاقه نشون بدی و بعد نه بگه.تنها کسی که ضرر میکنه و ضربه میخوره شمایی.کل حرفم اینکه تا در مورد نظر طرفت نسبت به خودت مطمئن نشدی دل نبند
    در مورد مکان هم من مثال آوردم خیلی جاها میشه رفت اما بازم میگم به نظرم کافی شاپ جای مناسبی نیست

14. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

منم تبریک میگم به شما .... ایشالله هرچی صلاحه همون بشه

یه سوال : جسارتا شما چند سالتونه و عشقتون چند سالشه ؟ البته اگه دوس نداری میتونی پاسخ ندی . بازم ببخشید

16. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •