در مورد پمپ بنزین ، من از اینجا خوندم ، چند تا سایت دیگه هم نوشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پلیس تو پادکست IGN شنیدم که گفت اگه سرعتتون زیاد باشه پلیس می تونه دستگیرتون کنه .
در مورد پمپ بنزین ، من از اینجا خوندم ، چند تا سایت دیگه هم نوشته :
در مورد پلیس تو پادکست IGN شنیدم که گفت اگه سرعتتون زیاد باشه پلیس می تونه دستگیرتون کنه .
درمورد پمپ بنزین به نظر من بهتر بود توی تنطیمات میذاشتن هر کس خواست فعالش کنه هر کس نخواست نکنه !
شاید یکی بخواد بازیش به واقعیت نزدیک باشه یکی هم حوصله این کارا رو نداشته باشه،نخواد وقتشو هدر بده
توی خود سایتشم گفته این طرح هم موافق داره هم مخالف !
کاش قسمتای ناجور بازی رو کمتر می کردن(متوجه منظورم که میشین)
من به خاطر همین مسایل iv رو نتونستم درست بازی کنم(یکی دو مرحله بیشتر نتونستم برم)
همش باید با ترس و لرز رفت جلو که نکنه یه دفعه موقع رد شدن یکی از اعضای خانواده از جلو کامپیوتر یه اتفاق ناجور تو اون مرحله ای که هستی بیفته(متوجه منظورم که میشید ؟!)
کلا این جور چیزا بده![]()
اگه نظر منه من که میگم واسش هات کافی هم بذارن مثل سن اندریاس عالی میشهکاش قسمتای ناجور بازی رو کمتر می کردن(متوجه منظورم که میشین)
من به خاطر همین مسایل iv رو نتونستم درست بازی کنم(یکی دو مرحله بیشتر نتونستم برم)
همش باید با ترس و لرز رفت جلو که نکنه یه دفعه موقع رد شدن یکی از اعضای خانواده از جلو کامپیوتر یه اتفاق ناجور تو اون مرحله ای که هستی بیفته(متوجه منظورم که میشید ؟!)
کلا این جور چیزا بده![]()
![]()
بلاخره واسه Pc کی میاد ؟ یعنی باید 2 ماه بعد از انتشار بازی صبر کنیم تا اونم تازه شاییییید برای Pc بیاد ؟![]()
مثل اینکه بازی Gold شده.
بازی توی PSN برای pre-load قرار گرفته و حجمش هم 18 گیگ هست،افرادی که پیش خرید کردن میتونن دانلود کنن ولی تا 17 سپتامبر نمیشه بازی کرد.
از الان باید منتظر لیک شدنش باشیم
+
واسه پی سی تایید نشده هنوز :|بلاخره واسه Pc کی میاد ؟ یعنی باید 2 ماه بعد از انتشار بازی صبر کنیم تا اونم تازه شاییییید برای Pc بیاد ؟![]()
ولی به احتمال زیاد میاد،به نظر من بعد از متشر شدن DLC های بازی برای کنسول ها باید منتظر نسخه پی سی باشید.............
اگه برای پی سی بیاد که این چیزا مشکل نیست. هزینه اش یه ترینره
برای کنسولا رو نمی دونم
حرف دل منو زدیاصلا ضد حال میخوره ادم همش باید حواسش باشه که چیز بدی نیاد تو بازی....
![]()
کلا سری GTA با چیزای ناجور گره خورده
چیزای ناجورشو کم کنن پس چی بذارن توش؟!
الله وکیلی هات کافی نزارن من بازیش نمیکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)