تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 720 اولاول ... 317177787980818283848591131181581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این فروم به صورت اختصاصی جهت راهمایی و تبادل نظر برای استفاده بهتر برای افراد علاقه مند به V20 به وجود آمده است.

در صورتی که بعضی از دوستان علاقه و سلیقه شون به دیدن رنگ ها به صورت بیش از حد اشباع و کارنونی می باشد دیگر دلیلی به حضور در فروم های پلاسما وجود ندارد

از نظر تولید رنگهای فوق اشباع و براق بودن بیش از حد و تولید تصاویر کارتونی V20 از تمام LCD ها حتی از ارزانترین و بدترین آنها نیز ضعیف تر است پس دیگر نیازی به مقایسه نیست.

اما اگر هدف دیدن تصاویر به صورت طبیعی و با کیفیت بسیار عالی است در حال حاضر تنها رقیب V20 پلاسمای Pioneer Kuro می باشد که با قیمتی بیش از دو برابر و بسیار کمیاب در بازار ممکن است یافت شود.

پس اگر بعضی از دوستان علافه ای به V20 ندارند نیازی نیست وقت خود را در این فروم تلف کنند این فروم مخصوص افرادی است که می خواهند اطلاعات بیشتری جهت اسنفاده بهتر از V20 خود به دست آورند.
    والا من به عنوان کسی که تا حالا چندتا تجربه مشترک از v20 با ال سی دیو ال ای دیای مختلف داشتم روی مد دینامیک تصویر v20 از هر چی ال سی دی و ال ای دی که تا حالا دیدم اگه براقترو رنگاش اشباعتر نباشه کمتر نیست در کنارش با اینکه رنگا براقترو اشباعتر هست بسیار بسیار هم طبیعیه وقتی با v20 فیلمیو که با دوربین فیلمبرداری پاناسونیک فول اچ دی فیلم گرفته بودم نگاه کردم میخواستم تلویزیونو بوس کنم این تی وی از نظر من کامله هم مثل پلاسماهای قدیمی نیست که خیلی داغ باشه هم براقیتش اندازه ال سی دیه هم رنگاش مثل پلاسماهای دیگه طبیعیه بلور که نداره زاویه دیدشم که تکمیله قیمتشم فوق العاده عالیه تنها نقطه ضعفش تا اینجا یو اس بیشه که البته از نظر من مهم نیست ولی خوب با وجود همچین تی وی ای سامسونگ و بقیه بایدم به تی ویاشون پلیر مجانی اضافه کنن.

2. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من یه دی وی دی سونی خریدم که خودش مود دینامیک خیلی خوبی داره، من تی وی رو میذارم روی نرمال یا سینما بعد دینامیک پلیر رو آن می کنم تصویر خیلی خوبی میشه، تازه دارم با تی وی حال میکنم موقع فیلم دیدن، دینامیک خود تی وی رو نمی پسندیدم.
    Last edited by Artam01; 25-11-2010 at 23:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.
    هر 800 پستی رو که موجوده خوندم
    منم میخام وی 20 بخرم میشه آدرس و تلفن فروشنگاد بانه رو برام بفرستین!!
    کرمان 1700 میدن!! با گارانتی!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها، شما فیلم های فول اچ رو با چی در این تی وی می بینین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها، شما فیلم های فول اچ رو با چی در این تی وی می بینین؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از reza_amir54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.
    مثه اینکه تو این سایت جواب غریبه ها رو نمیدن!!!
    من یه سئوال کردم در مورد پ.خ کردن آدرس و تلفن یه فروشگاه معتبر تو بانه!!!
    توی فرومهای دیگه مدیر بودم(مدیر سیستمهای کدگذاری کانالهای ماهواره ای) اما هیچ وقت جواب کسیرو بی پاسخ نمیگذاشتم.!!
    یه سئوال دیگه با توجه به اینکه بنده ساکن کرمانم و مسافت راه تا بانه تقریبا 2 روز میشه!!!
    هیچکدوم از دوستان از قیمتv20 تو گچین(بندری نزدیک بندر خمیر در هرمزگان) خبری ندارن؟؟
    یا آدرسی و شماره تلفنی از فروشندگان در گچین!!!
    ممنون میشم اساتید توجه خاص مبذول دارن!!
    ضمنا من دو سالی میشه فروم شمارو مطالعه میکنم ولی بنا به دلایلی عضو نشدم!1 هر چند یوزر اولیمو فراموش کردم !
    امیدوارم دوستان این سئوال منو بیجواب نگذارند!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کیفیت پخش تصاویر sd با کابل کامپوننت و hdmi فرق میکنه ؟(بخصوص م-ا ه--واره)،چقدر؟
    درمورد تصاویر HD کسی از قابلیت های شبکه (DLNA, vira cast) استفاده کرده؟مشکلی ،باگی،محدودیتی؟نسبت کیفیت با HDMI فرق میکنه؟

دوستان یه لطفی،مرحمتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.
    توی فرومهای دیگه مدیر بودم(مدیر سیستمهای کدگذاری کانالهای ماهواره ای) اما هیچ وقت جواب کسیرو بی پاسخ نمیگذاشتم.!!
    یه سئوال دیگه با توجه به اینکه بنده ساکن کرمانم و مسافت راه تا بانه تقریبا 2 روز میشه!!!
    هیچکدوم از دوستان از قیمتv20 تو گچین(بندری نزدیک بندر خمیر در هرمزگان) خبری ندارن؟؟
    ضمنا من دو سالی میشه فروم شمارو مطالعه میکنم ولی بنا به دلایلی عضو نشدم!1 هر چند یوزر اولیمو فراموش کردم !
    عزیزم گچین هنوز این پلاسما وارد نشده وندارن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام.
    سلام

گذاشتن ادرس و شماره تلفن توی فروم نیمه مجازه !! - ادرس فروشگاهی رو تو بانه که یکی از دوستان برام فرستاده بود براتون pm کردم

در مورد گچین هم تا حالا زیاد بحثی نشده فکر نکنم زود اینجا نتیجه بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان عزیزی که لطف کردن جواب مارودادند از همتون ممنونم!!
    ولی متاسفانه نمیتونم جوابتونو تو جواب خصوصی بدم.(قانون زیر 10 پست)
    دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی سئوال کن ببینی هزینه تا کرمان چند در میاد! شمارشم بدی ممنون!!
    دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ممنون از هر دوتون!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •