ممنون کاربردشونو میدونم کلا میگم چون نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم این دکمه ها هم کار نمیکنه.چون باید Energy Management رو نصب کنی تا اپلیکیشن Caps Lock و ... کار کنن.من Energy Management رو هم نصب نکردم.
آره من بودم من با اوبونتو مشکل داشتم الان رو VMWare نصبش کردم ولی بین دو ترم قطعاً میشه سیستم عامل اصلیم حتی اگه درایور هاشو پیدا نکنم.بهر حال حتماً روی مینت هم میرم تا ببینم چطور شده.(باهاش کار نکردم)
ممنون از راهنماییت.برای من مهم ترین درایور وای فای هست.اگه اونو بشناسونم بقیه مهم نیستن

بهر حال امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه و با آپدیت درایور درست شه چون واقعا میزنه تو سر مال وقتی یه هارد USB 3 رو باید چند بار دربیاری و دوباره جا بزنی تا یبار بشناسه!!!!(الان چند روزه دارم چک میکنم با هارد و فلش مموریه usb2 مشکل نداره فقط USB3 رو ادا اطوار میریزه!!!
بنظرم وای فای خیلی قوی هم نداره در حد متوسط بهش نمره میدم.وای فای وایو سونی بهتر عمل میکنه.ولی سرعت cpu واقعاً عالیه.من که همش دارم با فلوئنت و متلب کار میکنم اصلا دچار کمبود نشدم

بازی هم هنوز وقت نکردم بازی کنم فقط PES2013 و Call of Duty رو نصبیدم و چک کردم راحت رو بهترین گرافیک کار کرده ولی بازی سنگین نریختم روش.یعنی ندارم که بریزم

خلاصه واسه اون دوستی که داشت بررسی میکرد که بگیره یا نه.من باشم میگم بگیر.ولی مهم کاربریه شماست.اگه واسه بازی میخوای حتماً بگیر.برای کار محاسباتی هم 100% بگیر.برای کار مولتی مدیا و کارهایی که کیفیت تصویر برات مهمه یا FHD شو پیدا کن یا نرو سراغش برو یه برند دیگه و FHD بگیر.

من مشکل ضعف وای فای رو با یه High Power تی پی لینک برطرف کردم

بنابر این در کل از سیستمم خیلی راضیم
یه سوال دیگه هم داشتم! رو z580 یه اپلیکیشن رو دکمه های میانبر بالای کیبورد هست (Dedusting)که فن رو برعکس میچرخونه و گرد و خاک نشسته شده رو پردازنده رو میده بیرون.آیا روی سیستم ما هم هست؟