تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 120 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها لپ تاپم ترکید!!
    5 دقیقه گداشتمش یه جا تو کیفم بود نمی دونم کدوم شتری رفته روش!
    الان که اومدم خونه دیدم رو درش یه فرو رفتگی هست، وقتی روشنش کردم دیدم Lcd کلا به فنا رفته! فقط یه مشت رنگ قاتی پاتی نشون می ده!
    چی کارش کنم؟! متاسفانه به نمایندگی هم نمی تونم بدم! چون مجبورم بفرستم تهران که عملا یه 10 روزی فک کنم طول بکشه تا برسه به دستم(درسته؟! سازگار که واسه تعمیرات نمایندگی تو اصف نداره که؟!
    بعد lcd ش گیر میاد یا نه؟! قیمتش تو چه مایه هاییه؟

2. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها لپ تاپم ترکید!!
    الان که اومدم خونه دیدم رو درش یه فرو رفتگی هست، وقتی روشنش کردم دیدم Lcd کلا به فنا رفته! فقط یه مشت رنگ قاتی پاتی نشون می ده!
    چی کارش کنم؟! متاسفانه به نمایندگی هم نمی تونم بدم! چون مجبورم بفرستم تهران که عملا یه 10 روزی فک کنم طول بکشه تا برسه به دستم(درسته؟! سازگار که واسه تعمیرات نمایندگی تو اصف نداره که؟!

واقعا خیلی متاسف شدم..... :( راهی جز این نداری بدی به گارانتی..... چون اونا قطعات اصلی رو دارن....فقط lcd مشکل پیدا کرده؟ کاش از اونور میزاشتیش تو کیفت....

4. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

بچه ها لپ تاپم ترکید!!
    غم آخرت باشه ... خدا بهت صبر بده ... این مدل لپتاپ قطعاتشو فقط گارانتی داره ...گذاشته بودیش کجا که این شکلی شده ؟

6. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا خیلی متاسف شدم..... :( راهی جز این نداری بدی به گارانتی..... چون اونا قطعات اصلی رو دارن....فقط lcd مشکل پیدا کرده؟ کاش از اونور میزاشتیش تو کیفت....
    مرسی
    تو سایت سازگار دیدم گویا نمایندگی تعمیراتم تو اصف دارن.فردا می برم ببینم چی می شه!
    بله فشار اومده رو در لپ تاپ فرو رفته به lcd آسیب زده ظاهرا.آره به خدا .والا دیگه فکر نمی کردم تو کیف هم آسیب ببینه!

غم آخرت باشه ... خدا بهت صبر بده ... این مدل لپتاپ قطعاتشو فقط گارانتی داره ...گذاشته بودیش کجا که این شکلی شده ؟
    ممنون.
    والا تو اون دانشگای خراب شده 2 دقیقه ولش کردیم نمی دونم کدوم شتری اومده روش 4 نعل رفته! خداوکیلی 100 رحمت به دبستان!

8. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اشکالي نداره داداش... اشالا که برات يکي مثل روز اولش رو پيدا ميکنن ميزارن رو دستگاه ... ولي يک لپتاپ 3 ميليوني رو بردن به دانشگاه اشتباه محض هست!‌‌ فکر کنم يک 200 300 تومني پياده بشي....

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بچه ها لپ تاپم ترکید!!
    در عوض فرصتی شد روش ال‌ای‌دی فول اچ دی بندازی !

12. این کاربر از kelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زنگ زدم سازگار گفت 220-230 تومن خرجته!!!!!
    عین یه بچه ی خوب قسمت صفحه ی لپ تاپو خودم باز کردم مدل led رو دیدم رفتم بازار یه دونه عینشو خریدم 165 تومن ،آوردم خونه خودم بستمش،الان هم دارم با همین led این جا واستون چیز می نویسم،یه ریال هم به سازگار ندادم ،منتشونم نکشیدم !
    ضمنا مدل led هم اگه یه وقع لازمتون شد اینه: LG lp156wh4

14. 2 کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون کاربردشونو میدونم کلا میگم چون نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم این دکمه ها هم کار نمیکنه.چون باید Energy Management رو نصب کنی تا اپلیکیشن Caps Lock و ... کار کنن.من Energy Management رو هم نصب نکردم.
    آره من بودم من با اوبونتو مشکل داشتم الان رو VMWare نصبش کردم ولی بین دو ترم قطعاً میشه سیستم عامل اصلیم حتی اگه درایور هاشو پیدا نکنم.بهر حال حتماً روی مینت هم میرم تا ببینم چطور شده.(باهاش کار نکردم)
    ممنون از راهنماییت.برای من مهم ترین درایور وای فای هست.اگه اونو بشناسونم بقیه مهم نیستن
    بهر حال امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه و با آپدیت درایور درست شه چون واقعا میزنه تو سر مال وقتی یه هارد USB 3 رو باید چند بار دربیاری و دوباره جا بزنی تا یبار بشناسه!!!!(الان چند روزه دارم چک میکنم با هارد و فلش مموریه usb2 مشکل نداره فقط USB3 رو ادا اطوار میریزه!!!
    بنظرم وای فای خیلی قوی هم نداره در حد متوسط بهش نمره میدم.وای فای وایو سونی بهتر عمل میکنه.ولی سرعت cpu واقعاً عالیه.من که همش دارم با فلوئنت و متلب کار میکنم اصلا دچار کمبود نشدم
    بازی هم هنوز وقت نکردم بازی کنم فقط PES2013 و Call of Duty رو نصبیدم و چک کردم راحت رو بهترین گرافیک کار کرده ولی بازی سنگین نریختم روش.یعنی ندارم که بریزم
    خلاصه واسه اون دوستی که داشت بررسی میکرد که بگیره یا نه.من باشم میگم بگیر.ولی مهم کاربریه شماست.اگه واسه بازی میخوای حتماً بگیر.برای کار محاسباتی هم 100% بگیر.برای کار مولتی مدیا و کارهایی که کیفیت تصویر برات مهمه یا FHD شو پیدا کن یا نرو سراغش برو یه برند دیگه و FHD بگیر.
    من مشکل ضعف وای فای رو با یه High Power تی پی لینک برطرف کردمبنابر این در کل از سیستمم خیلی راضیم
    یه سوال دیگه هم داشتم! رو z580 یه اپلیکیشن رو دکمه های میانبر بالای کیبورد هست (Dedusting)که فن رو برعکس میچرخونه و گرد و خاک نشسته شده رو پردازنده رو میده بیرون.آیا روی سیستم ما هم هست؟
    وایرلس که سهله بلوتوسشم راحت شناخت .حتما این مینت 14 رو یه تستی بزن البته 2 تا نسخه داره یه mate یه cinnamon که دومیه با gnome 3 کار می کنه واقعا عالیه! من خودم ubuntu 12.10 هم نصبیدم.واقعا مینته خیلی سره ازش!
    عوضش من بازی زیاد باش کردم تقریبا تمام عناوین معروف این یک سال اخیر رو بازی کردم باش.
    آخریش هم far cry 3 بود که با اون گرافیک خفنش لپ تاپ ازش کاملا سر بلند بیرون اومد!
    در عوض فرصتی شد روش ال‌ای‌دی فول اچ دی بندازی !
    والا فولوس نبود وگرنه بهش فکر کردم! ضمنا من خیلی کم از lcd خودش استفاده می کنم.اکثر مواقع وصله به مانیتور خونه.فقط یه موقع بیرون باشم از مال خودش استفاده می کنم!

16. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عین یه بچه ی خوب قسمت صفحه ی لپ تاپو خودم باز کردم مدل led رو دیدم رفتم بازار یه دونه عینشو خریدم 165 تومن ،آوردم خونه خودم بستمش،الان هم دارم با همین led این جا واستون چیز می نویسم،یه ریال هم به سازگار ندادم ،منتشونم نکشیدم !
    خب مبارکه ...خوب شد زیاد تو خرج نرفت خدا رو شکر...
    داداش خودت سر رشته داشتی یا همینجوری جلو رفتی؟ مانیتورش رو از کجا باز کردی؟ لولا هاش سالم مونده بود؟
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    یه سوال دیگه لپتاپ حتما باید بزاریم روی سطح بلند که زیرش خالی باشه؟ (همون stand) ؟ بزاریمش رو یه کتابی چیزی عیب نداره؟
    Last edited by M A M M U T; 13-12-2012 at 01:08.

18. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه خبره باباااا چقدر بی انصاف
    مبارک باشه.ایشالله که دیگه اتفاقی نیفته واسش
    LED که خریدین گارانتی هم داشت؟
    چرا دنبال LED فول اچ دی نرفتین؟
    راستی با این کار گارانتی لپ تاپ هم باطل شد

20. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •