تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 197 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

11

من یه استادی دارم که به جرم استقلالی بودن دو نفر از دانشجوهاشو حذف واحد کرد
    با اینکه از درسش هیچی نمیفهمم اما همیشه سر کلاساش حضور دارم چون اونجا همیشه دعوا سر ما پرسپولیسیاست
    من به داشتن یه همچین استادی افتخار میکنم
    هیپیپ هوراااااااااااااااااا
    عجب !! مکتب شاهین توی استادتون معنا پیدا نکرده که !!!!!

..............................

پرسپولیسی‌ها فجر را آنالیز کردند
    بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در جلسه‌ای تیم فوتبال فجر سپاسی را آنالیز کردند.
    به گزارش 598 به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با تصمیم یحیی گل‌محمدی پرسپولیسی‌ها پس از اینکه امشب در هتل هما شام صرف کردند در جلسه آنالیز با کادر فنی و بازیکنان شرکت کردند.
    در این جلسه فیلم‌های بازی‌های فجر سپاسی آنالیز شد همچنین جلسه هماهنگی مسئولان دو تیم پرسپولیس و فجر سپاسی نیز برگزار شد که قرمزپوشان یک دست قرمز و فجری‌ها زرد و مشکلی مقرر شد در بازی فردا بپوشند، همچنین تعدادی بلیط مقرر شد که فردا به پرسپولیسی‌ها داده شود تا به مهمانان خود بدهند.
    خبر دیگر از پرسپولیس اینکه با وجود اینکه حدود سه ساعت است که از حضور پرسپولیسی‌ها در هتل هما در شیراز گذشته اما باز هم تعدادی از هواداران مقابل هتل جمع شده‌اند تا با بازیکنان و کادر فنی عکس یادگاری بگیرند. همین موضوع سبب شد تا پای نیروی انتظامی هم به هتل محل اقامت قرمزپوشان برای ایجاد نظم و انضباط باز شود.

............................

آخرین تمرین پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که بازیکنانی مثل مهدوی‌کیا و کریمی در بهترین شرایط بودند

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، آخرین تمرین تیم پرسپولیس قبل از سفر به شیراز برای دیدار مقابل فجرسپاسی از ساعت ۹:۴۵دقیقه صبح امروز به مدت یک ساعت برگزار شد.

در این تمرین که پشت در‌های بسته بود بازیکنان مرور کارهای تاکتیکی و فوتبال دستگرمی را در دستور کار خود قرار داشتند.

*قاضی به دلیل مصدومیت اختصاصی تمرین کرد.

*فریادهای یحیی گل محمدی در فوتبال دستگرمی قابل توجه بود، او از بازیکنان می‌خواست از فرصت‌های مسلم خود در محوطه ۱۸ قدم به بهترین نحو استفاده کنند و توپ را بیشتر در زمین پاسکاری کنند.

*زدن ضربات ایستگاهی توسط مهدوی‌کیا و درخشش او و حرکات کریمی در فوتبال دستگرمی نیز در نوع خود جالب بود و بارها کادر فنی بازیکنان با تجربه پرسپولیس را تشویق کرد.

*پرسپولیسی‌ها پس از تمرین امروز راهی هتل المپیک شدند تا پس از صرف ناهار برای سفر به شیراز راهی فرودگاه شوند.

*کریم باقری در تمرین امروز حضور نداشت.

*حقیقی از وضعیت تیم فجرسپاسی برای بازیکنان صحبت ‌کرد.

*واکنش‌های خوب نیلسون در تمرین امروز باعث شد که بارها مورد تشویق قرار گیرد.

*گل‌زنی‌های انصاری‌فرد باعث شد تا بارها علی کریمی او را مورد تشویق قرار دهد.

*پس از تمرین امروز پرسپولیس یحیی گل‌محمدی بازیکنان خود را برای دیدار مقابل فجر مشخص کرد. از همین رو در لیست گل‌محمدی قاضی به دلیل مصدومیت، پولادی به دلیل سه اخطاره بودن، عابدزاده و سیف‌اللهی خط خوردند اما پروویچ هافبک صربستانی پرسپولیس و رضا محمدی دروازه‌بان جدید این تیم در این لیست اضافه شدند.
    ..........................................

پروویچ:‌ برای کمک به پرسپولیس آمده‌ام
    هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای کمک به پرسپولیس صد درصد آماده‌ام و لحظه‌شماری می‌کنم.
    به گزارش 598 مارکو پروویچ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص احتمال حضورش در ترکیب پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به تمریناتی که داشتیم در شرایط بسیار خوبی هستم و امیدوارم که بتوانم در بازی فردا به پرسپولیس کمک کنم، به هیچ عنوان استرسی ندارم و امیدوارم در صورتی که در ترکیب بودم بهترین عملکردم را به نمایش بگذارم.
    وی افزود: بازی اول پرسپولیس را دیدم و به نظرم این تیم می‌توانست پیروز زمین باشد اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد که امیدوارم در بازی‌های آینده پرسپولیس بتواند در آینده به خواسته خود برسد.
    پروویچ در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه پرسپولیس تیم بسیار خوبی است و اطلاعات خوبی از این تیم گرفتم، امیدوارم که فردا بتوانم در صورتی که در ترکیب اصلی قرار بگیریم جواب اعتماد کادر فنی را بدهم.

.....................................

هواداران با وجود تلاش نیروی انتظامی باز هم برای ماندن در هتل و گرفتن عکس یادگاری مقاومت کردند اما با صحبت‌هایی که انجام شد بالاخره آنها متقاعد به ترک هتل شدند این در شرایطی است که بازیکنان پرسپولیس ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه به دلیل تأخیری که در پروازهایشان بود در اتاق‌های خود خوابیدند.
    به گزارش فارس، با پادرمیانی ۲۰ مأمور نیروی انتظامی بالاخره حدود ۲۰۰ هوادار که در هتل هما برای دیدن بازیکنان آمده بودند، رفتند.

استقبال گرم هواداران شیرازی از بازیکنان پرسپولیس در سفر قرمزپوشان به شیراز برای دیدار مقابل فجر از هتل تا محل اقامت پرسپولیسی‌ها یعنی هتل هما کاملاً مشخص بود، تا حدی که حدود ۲۰۰ هوادار با تجمع در لابی هتل هما اعلام کردند تا زمانی که با بازیکنان و مخصوصاً‌ علی کریمی عکس یادگاری نگیرند هتل را ترک نخواهند کرد. این ماجرا حتی تا ساعت ۲۱:۲۵ دقیقه امشب به طول انجامید تا بالاخره با تلاش مأموران نیروی انتظامی که حدود ۲۰ نفر بودند هتل هما تخلیه شد.

هواداران با وجود تلاش نیروی انتظامی باز هم برای ماندن در هتل و گرفتن عکس یادگاری مقاومت کردند اما با صحبت‌هایی که انجام شد بالاخره آنها متقاعد به ترک هتل شدند این در شرایطی است که بازیکنان پرسپولیس ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه به دلیل تأخیری که در پروازهایشان بود در اتاق‌های خود خوابیدند.

پس از اینکه هواداران شیرازی هتل هما را ترک کردند ورود هرگونه افراد متفرقه مانند خبرنگاران و دوستان بازیکنان نیز به هتل ممنوع شد.

شیرینی سرپرست پرسپولیس و عباسی مدیر رسانه‌ای این تیم نیز دقایقی مقابل هتل با هواداران به گفت‌وگو پرداختند.

چند مأمور نیروی انتظامی برای حفظ آرامش در مقابل هتل همای شیراز حضور دارند که از هرگونه مشکل جلوگیری شود.

........................................

کریم باقری احتمالا با عنوان مدیر فنی جایگاه مشخصی در چارت تیمی پرسپولیس خواهد گرفت و باید شرایطی فراهم شود تا او بتواند روی نیمکت بنشیند

از آن روزی که کریم باقری همراه تیم دایی به رشت نرفت تا به امروز هر بار که او در تمرین پرسپولیس پایی به توپ می‌زند بازیکنان داخل میدان نه به خاطر احساس لحظه‌ای بلکه به خاطر باور قلبی‌شان یک خواسته مشترک از آقای شماره شش دارند: «آقا کریم؛ جان من برگرد بازی کن!»

جواب کریم البته خنده شیرینی است که او در تمام این مدت به دوستداران بازگشتش به میدان حواله کرده و انگار گریزی از آن نیست. کریم آماده است مثل همیشه، و بسیاری معتقدند با یک ماه تمرین جانانه هنوز و در ۳۹ سالگی می‌تواند در لیگ بر‌تر پا به پای جوان‌های ۲۶-۲۵ ساله بازی کند و احتمالا کم نیاورد.
      محتوای مخفی: ادامه 
    کریم آماده است تا در تمرین پرسپولیس زیر پای جوانی مثل سیف‌اللهی تکل ببندد، توپ را از او بگیرد و با یک پاس قطری ۶۰-۵۰ متری تیمش را در موقعیت گل قرار دهد اما شماره شش رویایی نه به تیم محبوبش و نه به تیم دیگری افتخار بازگشت و به پا کردن استوک‌های مسابقه را نمی‌دهد.

البته یک سابقه بازگشت از او در ذهن داریم؛ آنجایی که بعد از خداحافظی از تیم ملی به دعوت دایی و قطبی جواب مثبت داد و به غیر از تاثیر بر تیم و نتایجش تا نقش دست راست قطبی در تیم ملی هم پیش رفت.

اما کریم این بار آماده است تا پرسپولیس را از این شرایط نجات دهد. حتی برای فردی مثل او که ظاهر خونسردی دارد وضعیت دو سه سال اخیر پرسپولیس طاقت‌فرسا شده و نسخه‌های شفابخشی که برای رهایی از این شرایط پیشنهاد می‌شود چیزی در حد آزمون و خطاست. دلشکستگی‌هایش از پرسپولیس و آنهایی که باعث جدایی ناخواسته‌اش از این تیم و دنیای بازیگری شدند را فراموش کرده و دنبال بهترکردن شرایط تیمی است که مدت‌هاست حال خوبی ندارد.

انگار که کریم می‌داند یا حداقل این‌که به بخشی از راه واقف است. او کمک به یحیی گل‌محمدی را در راستای رسیدن به این هدف شروع کرده و عجیب این‌که‌‌ همان‌طور که خودش می‌گوید به هیچ وجه در قید و بند عنوانی برای حضور کنار پرسپولیس نیست.

کریم که خیلی زود دعوت به کار یحیی را لبیک گفته حالا کنار تیم است تا شرایط را تغییر دهد اما خب همه می‌دانند که این تلاش‌ها در آن تایم ۹۰ دقیقه‌ای و زمان مسابقه جواب می‌دهد و شاید اگر قرار باشد او همچنان در VIP، چندین متر بالا‌تر از نیمکت بنشیند کار چندانی از پیش نخواهد برد. حتی حضور او در رختکن قبل از بازی یا در میانه کار به اندازه حضورش روی نیمکت در طول مسابقه کارایی نخواهد داشت و حتما خود یحیی به عنوان نفر اول کادر فنی هم بر این مساله واقف است.

کریم باقری احتمالا با عنوان مدیر فنی جایگاه مشخصی در چارت تیمی پرسپولیس خواهد گرفت و باید شرایطی فراهم شود تا او بتواند روی نیمکت بنشیند. این نزدیکی به جهت ارتباط خوب او با بازیکنان، حرف‌شنوی بازیکنان از او و انتقال تجربیات گرانبهایش به تیم می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد.

باقری می‌تواند یک مدیر فنی همه‌فن‌حریف باشد که قطعا در حد نامش بر روی مجموعه پرسپولیس اثرگذار خواهد بود. هنوز معلوم نیست رسمیت یافتن این پست و نیمکت‌نشینی باقری چه زمانی رخ دهد اما حتما آن روز، هم تصاویری که از نیمکت پرسپولیس ثبت می‌شود پربار‌تر است هم تیم گل‌محمدی بیرون از زمین جان تازه‌ای می‌گیرد که حتما می‌توان اثراتش را در زمین و هنگام مسابقه هم دید.

...................................

داستان فوتبالیست ایرانی که پیراهن مارادونا را از تنش درآورد و فرار کرد!

پیراهن دیگو مارادونا یکی از باارزش ترین یادگاری‌های گلزن سابق تیم ملی است.

به گزارش نامه، یکی از مهاجمان گلزن پیشین فوتبال ایران کریم باوی است که بیشتر دوران بازیگری خود را در دو باشگاه فوتبال شاهین و پرسپولیس سپری کرده است.

وی مدت زیادی در تیم ملی نبوده و تنها 23 بازی برای تیم ملی انجام داده اما در این مدت 10 گل به ثمر رسانده که آمار خوبی است و یکی از بهترین سرزنهای تاریخ فوتبال ایران به شمار می رود.

باوی که دو ترکش در بدنش دارد خاطره ای جالب از رویارویی با مارادونا نقل کرده است. وی گفت: در یک بازی دوستانه در عربستان دو تیم ستاره های فوتبال خاورمیانه و آمریکای جنوبی برگزار شد و از من نیز دعوت کردند. مربی ما تله سانتانا، مربی وقت عربستان بود. نیمه دوم به زمین رفتم و دو تا بار با ضربه سر تیر دروازه حریف را به لرزه درآوردم.

وی ادامه داد: دقایق پایانی که نزدیک شد از داور خواستم چند ثانیه مانده به پایان بازی به من خبر دهد. فکر می کرد تاکتیکی برای گلزنی دارم. وقتی با اشاره به من فهماند که به زودی سوت را می زند به جای اینکه بروم سمت دروازه حریف، به سمت مارادونا دویدم و هر جا می رفت مانند سایه دنبالش بودم. همه تعجب کرده بودند. داور که سوت را زد، دست انداختم پیراهن مارادونا را از تنش در آوردم و به سمت رختکن فرار کردم. بنده خدا کاملا متعجب شده بود. هنوز هم این پیراهن از مهمترین داشته های ورزشی ام است.

پرسپولیسی‌ها کنار ورزشگاه چادر زدند

طرفداران تیم فوتبال پرسپولیس امشب را در کنار ورزشگاه حافظیه شیراز چادر زدند تا فردا صبح زودتر از بقیه بلیط بازی را تهیه کنند.

به گزارش نامه به نقل از مهر، در حالیکه حدود 19 ساعت دیگر تا زمان آغاز بازی دو تیم فجر شهید سپاسی شیراز و پرسپولیس تهران زمان باقی است گروهی از تماشاگران تیم پرسپولیس از شهرستانها و استانهای اطراف خود را به شیراز رسانده اند.

این گروه ها از استانهای بوشهر، یزد و حتی شهرستانهای اطراف شیراز هستند که در این ساعت و با توجه به سردی بیش از حد هوای امشب شیراز قصد خوابیدن در کنار ورزشگاه حافظیه را دارند.

در کنار ورزشگاه حافظیه شیراز پارک ملی قرار دارد که اکثر این تماشاگران با نصب چادرهایی شب را در این مکان به صبح خواهند رساند.

یکی از این تماشاگران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه از استان یزد برای تماشای این بازی به شیراز آمده، گفت: از سن هفت سالگی عاشق تیم پرسپولیس شدم و همچنان هم برای تماشای بازی این تیم به استانهای مختلف کشور سفر می کنم.

ارجمند تصریح کرد: اکثر بازیهای تیم پرسپولیس را از نزدیک تماشا و سعی می کنم که شب قبل از هر مسابقه خودم را به شهر مورد نظر برسانم.

یکی دیگر از تماشاگران از استان بوشهر به شیراز آمده و به خبرنگار مهر، گفت: طبق اعلام بلیط فروشی از ساعت شش صبح انجام می شود و اگر می خواستیم صبح از بوشهر حرکت کنیم به طور حتم به بلیط نرخ معمول نمی رسیدیم.

محمد بنایی تاکید کرد: امشب را تا صبح بیدار می مانیم و صبح هم به عنوان اولین نفرات در صف فروش بلیط حاضر خواهیم شد.

وی تصریح کرد: اینگونه که مشخص است فردا هیچگونه مشکلی برای خرید بلیط وجود نخواهد داشت زیرا باجه های فروش بلیط به گونه ای است که فضا برای برگشت خریداران بلیط در میان مردم وجود ندارد.

اکثر تماشاگرانی که از استانهای دیگر به شیراز آمده اند در حال حاضر در مقابل هتل محل اقامت تیم پرسپولیس جمع شده اند و گروهی نیز خود را برای استراحت شبانه آماده می کنند.

بدون شرح :

..................................

مهدی رفت و برگشت :

جام ورزشی؛ از مشتی گری، معرفت و لوطی گری مهدی هاشمی نسب اهالی فوتبال و کسانی که با او همبازی بوده اند، داستان های مختلفی به یاد دارند و شاید شنیدن یکی از این خاطرات برای شما هم جالب باشد.

مدتی از پیوستن مهدی هاشمی نسب به سایپا می گذشت. یک روز بازیکنان تیم سایپا در اتوبوس نشسته بودند و داشتند به محل مسابقه می رفتند. هاشمی نسب وسط اتوبوس نشسته بود و یک ردیف جلوتر از او ... نشسته بود. بازیکنی که آن روزها خیلی جوان بود و تازه می خواست ازدواج کند.

بازیکن جوان آن روزهای سایپا مشغول گفتگو با بغل دستی اش بود و می گفت: «مدتی است نامزد کرده ام، اما پول کافی ندارم تا ازدواج کنم و نامزدم را به خانه بیاورم. در این مدت هم خانواده عروس مرتب به من فشار می آورند که مراسمی برگزار کنم و... ولی کو پول عروسی؟!»

بغل دستی اش که با اشتیاق و کنجکاوی به حرف های همبازی جوان گوش می داد، پرسید: «خب فلانی! با چقدری کارت راه می افتد؟»

بازیکن جوان و دم بخت آهی کشید و گفت: «داداش از تو یکی کاری برنمی آید. حداقل یکی، دو میلیون تومانی لازم است تا هم بساط عروسی را فراهم کرده و هم یک جای آبرومندانه ای را برای زندگی اجاره کنم.»

همبازی اش سری تکان داد و گفت: «متاسفم! من این قدر پول ندارم، وگرنه خودت می دانی که...»

این دیالوگ ها را داشته باشید تا ادامه ماجرا را برایتان بگویم.

آن روز مسابقه تمام شد و شب هر کس به خانه خودش رفت. ساعت از 12 شب گذشته بود که زنگ خانه بازیکن جوان به صدا درآمد. بازیکن جوان آن روزهای سایپا که امروز نام بزرگی برای خود دست و پا کرده، جلوی در آمد و با دیدن مهدی هاشمی نسب حسابی شوکه شد!

باورش نمی‌شد ستاره بزرگی چون مهدی هاشمی نسب دم در منزل یک بازیکن جوان آمده باشد، بنابراین با خوشحالی توأم با تعجب پرسید: «آقا مهدی نوکرتم! چیزی شده که این موقع شب...»

اما هنوز جمله اش تمام نشده بود که هاشمی نسب یک پاکت در دست بازیکن جوان گذاشت و سوار ماشین شد و رفت!

هر چه بازیکن جوان صدا زد: «آقا مهدی... آقا مهدی...» هاشمی نسب خود را به نشنیدن زد و رفت که رفت!

وقتی بازیکن جوان آن روزهای سایپا داخل منزل رفت و در را بست، در پاکت را گشود و دید مبلغ دو میلیون تومان پول نقد داخل پاکت است و...

شاید امروز مهدی هاشمی نسب راضی به رسانه ای شدن این خاطره نباشد و شاید هم آن جوان دیروز، امروز خودش به بزرگی فوتبالی تبدیل شده باشد، ولی این قبیل خاطره بازی ها همیشه تازگی دارد و همواره می تواند برای نسل جدید فوتبال درس داشته باشد. هر چند آقا مهدی ها کجا و نسل فعلی فوتبال کجا؟!

.
    .
    .

2. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم، یعنی اعتقاد دارم که تنها تغییر مثبتی که توی 1 سال گذشته روی نیمکت این تیم بی در و پیکر ما افتاده
    همین حضور گرم و عزیز کریم باقری عزیزمونه

قبلا هم توی همین تاپیک گفته بودم، قکر میکنم اوایل همین فصل بود؛
    تنها کسی که واقعا لایق سرپرستی یا مدیر فنی پرسپولیسه همین کریم باقری خودمونه

موقعی که توی تیم بازیکن بود هم همیشه به بهترین شکل حواشی تیم رو جمع میکرد

این تغییر میتونه پیشرفت روز افزون تیم رو تضمین کنه

4. 5 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان

آدم هاج و واج میمونه واقعا چه بلایی سره پرسپولیس اومده ، تو نیمه ی اول خوب بازی کردیم ، و به قول گزارش گر واقعا قابل قیاس با نیم فصل اول نیستیم .

حقیقی فوق العاده بازی میکنه و واقعا بازیش تاثیر گذاره .

رضایی هم که سالی یه بار گل میزنه ، از بد شانسیه فجری های به اون ها گل زد ، اونم چه گلی ؟ زودترین گله لیگ رو زد

کلا همه خوب بازی میکنن .

الان بازی 2 بر صفر به نفعمون ، خدا کنه بازیه نفت تکرار نشه !!!!

هه الان که دارم اینو تایپ میکنم ، یه تماشاچی پرسپولیسی اومد تو زمین

راستی یه سوال : رو دیوار ساختمونی پشت استادیوم یه بنر بزرگ زده بودن ، عکس کی بود ؟

ممنون .

6. 6 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فوق العاده بازی میکنه پرسپولیس
    غلامرضا رضایی هم یکی از بهترین بازی هاش و انجام داده
    ولی حرصت میگیره این همه موقعیت صددرصد خراب میکنن تا دقیقه 70 حداقل راحت میتونستیم 5-6 تا گل بزنیم

8. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

این برد رو تبریک میگم. انتقام بازی رفت رو گرفتیم
    پرسپولیس گل محمدی 3 بازی 2 برد و یک تساوی که اون تساوی هم بدون شک حقمون بود ببریم
    هر 3 بازی همون اوایل بازی گل زدیم . مطمئنا از این به بعد تیم ها همه مواظبن همون اول گل نخورن از پرسپولیس

بهترین بازیکن زمین غلام رضا رضایی بود. بعد از مدت ها یه بازی عالی ازش دیدم
    بروویچ برای بازی اولش خوب بود. تحرکش کمه ولی معلومه شعور و هوش فوتبالی خوبی داره

این بازی راحت میتونستیم چندتا بیشتر گل بزنیم که متاسفانه نیمه دوم ضربات بدون دقت زده شد

10. 6 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تبریک میگم
    من بازی رو ندیدم
    یه جوونمردی لطف کنه به این سوالات جواب بده

2- نیمه اول بهتر بودیم یا نیمه دوم یا اینکه شکل بازی تیم در طول 90 دقیقه تقریبا یک نواخت بود؟
    3- بازی رو چجوری شروع کردیم مثل بازی با نفت؟
    4- سه بازیکنی که بهترین بازی رو برای تیم انجام دادن؟
    5- انگار کریم نشسته روی نیمکت چجوری بود؟ لب خط میومد؟ داد و بیداد میکرد؟
    6- حقیقی چجوری بازی کرد؟
    7- کلا تعداد پاسامون چجوری بود؟ بازی روی زمین بود یا بکش بکش؟ کلا بازی قشنگی بود؟

ویرایش: انگار بروویچ بازی کرده کمی بیشتر در مورد بازیش توضیح میدین؟
    ویرایش2: سوال اولم حذف کردم خودم از ورزش 3 دیدم
    Last edited by گرافيكار; 30-12-2012 at 16:19.

12. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بد بازی نکرد فقط یکم نا هماهنگ بود...

14. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان یه برد شیرین رو دیدم از پرسپولیس غیر از برد باید تبریک گفت به فوتبال بازیکردنشون خیلی خوب بازی کردن

به آفای گل محمدی هم تبریک میگیم واقعا به قول دوستمون 3 بازی 2 برد و 1 مساوی با 10 گل زده بهتر از این نمیشه

من در حدی نیستم درباره کادر فنی حرف بزنم اما نمیدونم چرا علی کریمی که به این خوبی بازی میکنه رو بیرون میکشه بجاش مهدوی کیا رو میاره ؟ مهدوی کیا تا بیاد با بازیکنا مچ بشه هیچ کاری نمیکنه زمان تموم میشه .

در باره پروربچ هم با این که بازی اواش بود خیلی خوب بازی کرد و جای بنگر هم خالی بود .
    واقعا حقمون برد بود موقیت ها رو که دیدی 9 بر 2 بود خدایی این تیم اگه همینجوری ادامه بده حریف میطلبه

اگه قدر موقیت هارو میدونستیم اینم 6 تایی میشد 3 تا تک به تک رو از دست دادن .

داش علی هم که پیرهنشو داد به بچه معلول چیزی نمیتونیم بگیم جز این که داش علی ایول به مرامت

این تلوزیون ملی کشورم دمش گرم که با 20 ثانیه تاخیر همیشه شرو میکنه که نشد زود هنگام ترین گل فصل رو تا اینجا ببینیم حالا اون به کنار اینقدر صحنه آهسته پخش کرد 3 تا موقعیت هم ندیدیم

نیمه اول بی شک خیلی بهتر از نیمه دوم بودیم نیمه دوم بازی افت کرد یکم مخصوصا 15 دقیقه پایانی

پرسپولیس 2 فجر شهید سپاسی 0
    Last edited by Masoud.73; 30-12-2012 at 16:30.

16. 6 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تبریک میگم
    من بازی رو ندیدم
    یه جوونمردی لطف کنه به این سوالات جواب بده

1- ترکیب و تعویضا
    2- نیمه اول بهتر بودیم یا نیمه دوم یا اینکه شکل بازی تیم در طول 90 دقیقه تقریبا یک نواخت بود؟
    3- بازی رو چجوری شروع کردیم مثل بازی با نفت؟
    4- سه بازیکنی که بهترین بازی رو برای تیم انجام دادن؟
    5- انگار کریم نشسته روی نیمکت چجوری بود؟ لب خط میومد؟ داد و بیداد میکرد؟
    6- حقیقی چجوری بازی کرد؟
    7- کلا تعداد پاسامون چجوری بود؟ بازی روی زمین بود یا بکش بکش؟ کلا بازی قشنگی بود؟

یه بازی کردیم در سطح بارسلونا

1. نیلسون،ماهینی،حسینی،نورمح مدی؛فشنگچی،کریمی،حقیقی،بر وویچ،نوری،رضایی،انصاری فرد
    تعویض ها: مهدوی کیا -> کریمی ............ کلاه کج -> بروویچ ............ نوروزی -> انصاری فرد
    همگی بهد دقیقه 70 تعویض شدن

2. نیمه اول بهتر بودیم. نیمه دوم بیشتر به فکر حفظ نتیجه بودیم و بازی رو آروم میکردیم ولی بازم چند موقعیت گل حتمی داشتیم. تقریبا مثل بازی با نفت بود ولی با این تفاوت که کمتر به حریف موقعیت گل دادیم و بهتر بازی رو اداره کردیم

3. مثل 2 بازی قبلی هجومی شروع کردیم و ثانیه 12 گل زدیم

4. همه خوب بودن فقط فشنگچی و ماهینی بعضی وقتا زیادی به توپ ور میرفتن!! رضایی بهترین بود. انصاری فرد و حقیقی هم تا حدودی بهتر از بقیه بودن

5. من که کریم رو ندیدم. کنار خط که اصلا نبود ولی رو نیمکت رو نمیدونم

6. حقیقی خیلی خوب بود مخصوصا تو درگیری ها

7. پاسامون بهتر شده بود و بهتر بازی رو نگه میداشتیم. تو حمله هم چندبار پاس های ترکیبی قشنگی میدادن. نه بکش بکش نبود هرچند فجر سانتر زیاد میکرد. نسبتا بازی خوبی بود

بروویچ هم مثل اکثر بازیکنای اروپای شرقی قد بلند و فیزیک خوبی داره. دومنده نیست ولی تا اونجا که فعلا نشون داده بازیکنیه که هوش فوتبالیه خوبی داره و به موقع پاس میده و به موقع هم با توپ حرکت میکنه. کلا بازیکنی نیست که منتظر باشیم یه حرکت فوق العاده بکنه ولی ساده موثر بازی میکنه
    البته با یه بازی نمیشه خیلی خوب بررسیش کرد

18. 8 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض بدون شرج

[IMG]<a href="http://uplod.ir/9lwq2ou08pvf/16655_457142684347298_377020703_n.jpg.htm" target=_blank>16655_457142684347298_377020703_n.jp g - 70 KB</a>[/IMG]

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •