نظر منم همینه که الکی براش حاشیه درست کردن .
نکونام توی کل این فصل یه بار فقط گفت خوشحال نیستم ! همین یه کلمه . اصلا حرف رفتن و نرفتن نزد . فردوسی پور هم صد بار توی 90 وقتی دعوتش کرده بودن گفت مثل اینکه گفتید میخواید برید از استقلال . گفت من همچین حرفی نزدم من گفتم خوشحال نیستم . دوباره فردوسی پور میگفت حالا بلاخره میرید یا میمونید؟گفت آقای فردوسی پور من اصلا حرفی از رفتن و نرفتن نزدم من فقط میگم به دلیل یه سری مسائل خوشحال نیستم که حل میشه .
برای همین 2 3 کلمه 2 ماهه دارن واسش حاشیه درست میکنن . ایسنا باهاش مصاحبه کرد توی خود 90 بارها گفت و کنار تمرین هم باهاش مصاحبه میکنن میگه من اصلا با هیچ باشگاهی مذاکره نکردم و تا آخر فصل تو استقلالم . مصاحبش رو هم همین دیروز من گذاشتم اما بازم هی بحثش رو پیش میکشن شده قضیه مجیدی ! وگرنه خودش 3 تا کلمه بیشتر نگفت بنده خدا
درباره ی سوال سوم هم یه نکته یادم رفت که مثل اینکه خود دوستان بهش توجه داشتن اونم اینه که من نظر شما رو میخواستم بدونم . وگرنه محبوب ترین که مجیدی هست شکی هم توش نیست . اما پیش شما کدومشون محبوبیت بیشتری دارن؟اینجوری مطرح میکردم بهتر بود که خودتون متوجه شدید
در غياب سرپرست تيم فوتبال استقلال مربي دروازهبانهاي اين تيم نقش او را ايفا ميکند.
ميرشاد ماجدي امشب به همراه علي اميري و مسئول امور مالي و مديا آفيسر باشگاه استقلال براي شرکت در دوره آموزشي ليگ قهرمانان آسيا به مالزي مي رود.
وي به همراه اين مديران استقلال تا روز يکشنبه 24 دي در تهران حضور ندارند و در اين مدت تيم استقلال فردا در جام حذفي با ابومسلم و روز يکشنبه هفته آينده در ليگ برتر با مس کرمان بازي دارد.
به همين دليل باشگاه استقلال در نامه اي به سازمان ليگ نام حميد بابازاده مربي دروازه بان هاي اين تيم را به عنوان سرپرست جانشين در اين دو بازي براي شرکت در جلسات هماهنگي و کارهاي مربوط به يک سرپرست در جريان بازي معرفي کرده است.
مديران استقلال روز بازي با مس که يکشنبه هفته آينده است وارد تهران مي شوند
منبع : ورزش 3