تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 301 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اینا هم حاشیه هایی هستن که تقصیر نکونام نیست.
    خودش چند بار فقط مصاحبه کرده که من تو استقلال می مونم ولی باز حاشیه براش درست می کنن ..
    مثلآ همین دیروز دوباره گفت می مونم و هیچ پیشنهادی برام نیومده بود و ... ولی باز امروز فتح الله زاده اومده گفته تکلیف نکونام هفته دیگه مشخص میشه . از اونور هم الکی روزنامه ها و رسانه ها هم به خاطر نام نکونام همش تیتر الکی از نکونام می زنن .
    قرارداد دو ساله بسته .
    به نظر من از لحاظ اخلاقی بازیکن حاشیه ساز و بدی نیست .
    نظر منم همینه که الکی براش حاشیه درست کردن .

نکونام توی کل این فصل یه بار فقط گفت خوشحال نیستم ! همین یه کلمه . اصلا حرف رفتن و نرفتن نزد . فردوسی پور هم صد بار توی 90 وقتی دعوتش کرده بودن گفت مثل اینکه گفتید میخواید برید از استقلال . گفت من همچین حرفی نزدم من گفتم خوشحال نیستم . دوباره فردوسی پور میگفت حالا بلاخره میرید یا میمونید؟گفت آقای فردوسی پور من اصلا حرفی از رفتن و نرفتن نزدم من فقط میگم به دلیل یه سری مسائل خوشحال نیستم که حل میشه .

برای همین 2 3 کلمه 2 ماهه دارن واسش حاشیه درست میکنن . ایسنا باهاش مصاحبه کرد توی خود 90 بارها گفت و کنار تمرین هم باهاش مصاحبه میکنن میگه من اصلا با هیچ باشگاهی مذاکره نکردم و تا آخر فصل تو استقلالم . مصاحبش رو هم همین دیروز من گذاشتم اما بازم هی بحثش رو پیش میکشن شده قضیه مجیدی ! وگرنه خودش 3 تا کلمه بیشتر نگفت بنده خدا

درباره ی سوال سوم هم یه نکته یادم رفت که مثل اینکه خود دوستان بهش توجه داشتن اونم اینه که من نظر شما رو میخواستم بدونم . وگرنه محبوب ترین که مجیدی هست شکی هم توش نیست . اما پیش شما کدومشون محبوبیت بیشتری دارن؟اینجوری مطرح میکردم بهتر بود که خودتون متوجه شدید

در غياب سرپرست تيم فوتبال استقلال مربي دروازه‌بان‌هاي اين تيم نقش او را ايفا مي‌کند.

ميرشاد ماجدي امشب به همراه علي اميري و مسئول امور مالي و مديا آفيسر باشگاه استقلال براي شرکت در دوره آموزشي ليگ قهرمانان آسيا به مالزي مي رود.
    وي به همراه اين مديران استقلال تا روز يکشنبه 24 دي در تهران حضور ندارند و در اين مدت تيم استقلال فردا در جام حذفي با ابومسلم و روز يکشنبه هفته آينده در ليگ برتر با مس کرمان بازي دارد.
    به همين دليل باشگاه استقلال در نامه اي به سازمان ليگ نام حميد بابازاده مربي دروازه بان هاي اين تيم را به عنوان سرپرست جانشين در اين دو بازي براي شرکت در جلسات هماهنگي و کارهاي مربوط به يک سرپرست در جريان بازي معرفي کرده است.
    مديران استقلال روز بازي با مس که يکشنبه هفته آينده است وارد تهران مي شوند

منبع : ورزش 3

2. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرین استقلال از ساعت 13 با حضور امیر قلعه‌نویی و در غیاب ماجدی، بیگ‌زاده و اکبرپور انجام شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از حضور تماشاگران در این تمرین ممانعت به عمل آمد که بعد از 20 دقیقه با اجازه امیر قلعه‌نویی حدود 20 تماشاگر این تمرین را از نزدیک تماشا کردند.
    در ابتدای تمرین قلعه‌نویی به مدت 5 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد، سپس به مدت 5 دقیقه هم با مجید صالح به گفت‌وگو پرداخت و در همین زمان بازیکنان استقلال در دو گروه به دویدن میان موانع و حرکات کششی پرداختند.
    مهدی رحمتی بعد از 10 دقیقه تاخیر به تمرین استقلال آمد و به سایر بازیکنان ملحق شد. پس از گذشت 15 دقیقه از تمرین بازیکنان به مدت 30 دقیقه در سه گروه به بازی آقاوسط پرداختند. سپس بازیکنان به حرکات ترکیبی بدون توپ مشغول شده و پاسکاری تک ضرب در دو گروه به صورت رقابتی در نیمه زمین را تمرین کردند.
    حمید بابازاده در حین تمرین با دروازه‌بان استقلال به تمرین اختصاصی پرداخت. در 30 دقیقه پایانی این تمرین سانتر از جناحین و شوت به دروازه از سوی بازیکنان این تیم انجام شد.
    میرشاد ماجدی، سرپرست استقلال به علت تدارک سفر به مالزی و هاشم بیگ‌زاده و سیاوش اکبرپور به علت مصدومیت در این تمرین غایب بودند.

4. 6 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب بچه ها اولا ازتون ممنونم بابت حمایت از تیم و کاپیتانمون :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و خواستم بگم که این پست با 35 تشکر رکورد تشکر رو توی پستهای انجمن ورزش زد . جدا از اینکه روز به روز تعدادش بیشتر میشه اما تا همینجا رکورد زده . البته فاقد از شروع کنندگان تاپیک . منظورم پستهای ادامه ی تاپیکهاست نه پستهای اولیه هر تاپیک بزرگ که خوب اون بحثس جداست . تمام آمار و ارقام توشه و زننده این تاپیک ها کلی زحمت کشیدن مثلا امیر جان برای این تاپیک و آقا کوروش برای تاپیک پرسپولیس . اما توی پستهای معمولی من همچین آمار ندیدم .

و جا داره از 4 5 نفر داداشای استقلالیمون که از بروبچ گیم بودن و بنده بهشون اطلاع و پ . خ دادم که توی بحث شرکت کنن تشکر ویژه کنم

البته امیدوارم دیگه این کار باب و تقلید نشه ! به هر حال ما یه هدفی داشتیم و بهش رسیدیم دیگه این حرکت بخواد لوس بشه کار جالبی نیست یه بارش قشنگه

و اما بزن به افتخار داش علی و داش فرهاد گل که جفتشون از سرمایه های ملی ما هستن :

و کیا این بازی یادشون میاد؟بازی با راه آهن بود . زمانی که مرفاوی سرمربی استقلال بود بعد از اون حرف و حدیث ها با فرهاد و دعوا ها و ... توی این بازی دقیقه های آخر مجیدی دروازه رو باز کرد و ما بازی رو بردیم که برای اولین بار از شدت خوشحالی و بغض مجیدی لباسش رو درآورد :

درسته دیگه بین ما استقلالیا نیست اما کیا یادشونه داش فریدون رو؟

میشناسی ؟

فتوشاپه خیلی قشنگیه . 2 تا اسطوره :

محمدو کیا یادشونه؟

یادش بخیر آندو

در کل افتخار کن به این بازیکنا و به تیمت
    Last edited by MohammadT15; 13-01-2013 at 22:55.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اینا هم حاشیه هایی هستن که تقصیر نکونام نیست.
    خودش چند بار فقط مصاحبه کرده که من تو استقلال می مونم ولی باز حاشیه براش درست می کنن ..
    مثلآ همین دیروز دوباره گفت می مونم و هیچ پیشنهادی برام نیومده بود و ... ولی باز امروز فتح الله زاده اومده گفته تکلیف نکونام هفته دیگه مشخص میشه . از اونور هم الکی روزنامه ها و رسانه ها هم به خاطر نام نکونام همش تیتر الکی از نکونام می زنن .
    قرارداد دو ساله بسته .
    به نظر من از لحاظ اخلاقی بازیکن حاشیه ساز و بدی نیست .
    درسته ..از نظر اخلاقی بازیکن خوبی هست ..
    ولی خب نمیشه انکار کرد که چند روز سر تمرین نرفت ! یا این که هر هفته یه جلسه با فتح الله زاده داره برای چیه ؟
    به نظر خودم نکونام تا اخر دوران بازیگریش میمونه تو استقلال .. چون اگه میخواست بره قطر و امارات قبل از این که بیاد استقلال می رفت !

7. 9 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1 : نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟
    مربیه کار بلدیه و کلا تیماشو خوب می بنده ! ازین می ترسم آخر فصل دوباره افت کنه تیم !

2 : بهترین خرید نیم فصلمون چی بود؟
    بهترین که به نظرم محمدرضایی و موسوی باشن ! اصن هاشم نیس من حال می کنم با سمت چپ !!

3 : به نظر شما حضور نکونام به نفع تیمه یا به ضرر تیم؟
    نکونام هافبک دفاعیه کارش بازی زیبا و پاس قشنگ دادن نیس که به چشم بیاد ، وظیفشون خراب کردن بازیه تیم حریفه که این کارم می کنه ، 5 بازی گل نخوردن فقط به خاطر خط دفاع قوی نیست ! منچستر بین بازنشستگی روی کین تا استخدام کریک به هم ریخت !! خط دفاعیش ولی همون بود !!

4 : بین این چند تا گزینه کدوم محبوب ترن : نکونام - مجیدی - قلعه نوعی - حجازی - جباری - منتظری - رحمتی ؟
    به شخصه اول مجیدی بعدشم منتظری !! من بازی حجازیو ندیدم که بخوام بدونم چطوریه !! هر چند که قلعه نویی طرفدارای خاص خودشو داره !!
    5 : کاپیتان های استقلال به ترتیب کیا میتونن باشن؟
    فرهاد و جباری بعدشم منتظری !
    6 : بهترین سیستمی که استقلال میتونه توش موفق باشه؟
    بنده کلا علاقه خاصی به 4 - 4 - 2 لوزی دارم ، نمی دونم چرا !! ولی تیمای امیر با 3-5-3 خوب بازی می کنن !! هر چند تو آسیا با این سیستم موفق نخواهیم شد !
    7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟
    لیگ و حذفی میشه قهرمان شد اما آسیا نصفش میره برا فصل بعد تنها چیزی که میشه گفت اینه که احتمال صعود داریم هر چند که باز تو گروه مرگ افتادیم !

9. 7 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ماجدي:پرسپوليسي‌ها مانع حضورمان مي‌شدند

سرپرست تيم استقلال گفت: به خاطر مشکلات ريالي که داشتيم از ورود ما به هتل ممانعت شد اما با تماس‌هاي تلفني وارد هتل شديم.

تيم استقلال براي برپايي اردوي پيش از بازي مقابل ابومسلم راهي هتل المپيک شد اما باز هم مثل هفته گذشته از ورود آبي پوشان به هتل ممانعت به عمل آمد.

ميرشاد ماجدي سرپرست تيم استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: در ابتدا تعداد زيادي از طرفداران تيم پرسپوليس در محوطه هتل و اطراف مجموعه حضور داشتند که باعث تأخير ما براي رسيدن به هتل شد اما همانطور که مي‌دانيد مقداري مشکلات ريالي و مالي وجود داشت که مديريت استقلال بايد از طريق تماس‌هاي تلفني اين موضوع را مرتفع مي‌کرد.

وي افزود: حالا بازيکنان وارد اتاق‌هايشان شدند و هيچ مشکلي در اين زمينه وجود ندارد و بحث ورود بازيکنان به داخل هتل حل شد.

اعضاي تيم استقلال قبل از ديدار هفته گذشته خود مقابل سايپا نيز با چنين مشکلي مواجه بودند که با تماس‌هاي تلفني اين موضوع رفع شده بود.

جام حذفي براي استقلال اهميت ويژه‌اي دارد

مربي تيم فوتبال استقلال گفت، جام حذفي براي باشگاه استقلال داراي اهميت ويژه‌ است.

ستار همداني در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، در رابطه با بازي فردا (چهارشنبه) اين تيم در جام حذفي مقابل ابومسلم اظهار کرد: بازي‌هاي تيم ابومسلم را آناليز کرده و نقاط قوت و ضعف اين تيم را پيدا ‌کرده‌ايم. اين تيم يکي از تيم‌هاي ريشه دار ايران است و حضور اين تيم در ليگ يک ايران باعث تاسف است. ابومسلم با توجه به مشکلات مالي و حواشي خود تيم بسيار خوبي است و قطعا ما اين تيم را دست کم نخواهيم گرفت. از سويي ديگر با توجه به تک حذفي بودن اين ديدار با تمام قوا حاضر خواهيم شد.

اين عضو کادر فني استقلال در ادامه اظهار کرد: مسابقات ليگ برتر و جام حذفي با يکديگر فرق دارند، از اين جهت که مسابقات ليگ برتر فرسايشي بوده و نياز به برنامه‌ريزي‌هاي بلند مدت دارد، ولي در جام حذفي با توجه به برگزاري حدود پنج بازي و راهيابي تيم قهرمان به جام باشگاه‌هاي آسيا اين جام براي باشگاه استقلال داراي اهميت ويژه است.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اين که آيا در مسابقه فردا بازيکنان ذخيره استقلال بازي خواهند کرد؟ گفت: در اين زمينه اطلاع زيادي ندارم، ولي فاصله ميان بازيکنان ذخيره و اصلي استقلال بسيار کم استد. از سوي ديگر استقلال در معدود بازي‌هايي از ترکيب ثابت استفاده کرده است.

همداني در پايان ابراز اميدواري کرد که بازي اين تيم مقابل ابومسلم بازي تماشاگر پسندي شود.

منبع : ورزش 3

11. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوستانی که این ویدئو رو از قلعه نوعی ندیدن حتما دانلود کنن ببینم حجمش 2 مگابایت بیشتر نیست .

برا زمانیه که توی سپاهان بود ... جواد کاظمیان آروم آروم از زمین میومده بیرون جواب تشویق هوادارارو میده یهو امیر عصبانی میشه میگه جواد گمشو بیا بیرون خودتو لوس میکنی

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 13 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قبل از بازی با ابومسلم من فقط یه نکته رو بگم :

اینی که بخوایم ابومسلم رو دست کم بگیریم اشتباه محضه ! چند جا شنیدم که میخوایم از ذخیره ها استفاده کنیم و استراحت بدیم به بازیکنامون و اینکار واقعا اشتباهه ...

امیدوارم اینجوری رفتار نکنیم . تیمای دیگه تیم ضعیفی گیر میارن همینجوری گل میزنن تیم ما یه تیم به اصطلاح ضعیف بهش میخوره میخواد سریع نهایت استفاده رو بکنه ! ابومسلم اینهمه تیم لیگ برتری رو شکست داد و به اینجا رسید اگه ما هم بخوایم دست کم بگیریمش واسمون دردسر ساز میشه ...

شانس مارو نگاه تا امروز هوا خوب بود حالا یهو زد ابری شد

15. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

17. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب یه برد شیرین 4 +1 بر 0

تبریک میگم به بچه ها واقعا عالی بازی کردن .

نیمه ی اول که باز هم طبق معمول چیز خاصی ندیدیم ! اما نیمه ی دوم یه بازیه فوق طوفانی انجام دادن که به تک تکشون خسته نباشید میگم ...

بهترین بازیکن زمین بی بروبرگشت نکونام بود ! واقعا عالی بازی کرد . یعنی حدود 10 تا پاس لالیگایی کنار گذاشته بود توی ای بازی بده . عجب پاسهای بلندی به سمت راست داد ! توی 2 تا گل ما موثر بود یکیشم که خودش زد ! عجب پنالتی زدبه اینم میگن پنالتی لالیگایی . توی یه همچین بازیه حساسی خیلی قشنگ زد .

حاتمی تموم کننده ی خوبیه فقط همین . 20 تا گل دیگه هم بزنه همینو میگم . جایگیری خوبی نداره دوندگی خوبی نداره قدرت تکنیک خوبی نداره . وقتی توپو لو میده وای میسه نگاه میکنه . توپ از روی سرش رد میشه وای میسه نگاه میکنه دنبال توپ نمیره . وقتی میره دفاع تا حمله بخواد بیاد 2 دقیقه طول میکشه ! اصلا هم تیمی کار نمیکنه ! و فقط و فقط تموم کننده ی خوبیه . ضربه سرهاش عالیه همین . امیدوارم بقیه مسائلش هم درست کنه . یهو میره تو دل 10 نفر . فرهاد مجیدی که نیستی . همکاری کن یکم در خدمت تیم باش هم خودت بیشتر توی چشم میای هم به تیم کمک بیشتری میکنی . ولی خدایی گل قشنگی زداروپایی بود

جباری که دیگه قلب استقلاله تو هر بازی هم چند تا روپایی میزنه

یعنی میتونم بگم منتظری عشق به خدا . چقدر قشنگ بازی میکنه این بشر . چقدر پا به توپه چقدر با تجربه و پخته دفاع میکنه ! یعنی هر بازی من 5 خط فقط از این منتظری تعریف میکنم . احسنت به این بازیکن ...چه گلی هم زد خیلی حال کردم

حمودی خیلی خوب بود خسرو بهتر بود اما بازم همون خسرو نبود . خسرو 2 سال پیش هر سانترش بوی گل میداد این خسرو سانترهاش بگیر نگیر داره ! آرزه با اینکه 35 دقیقه بازی کرد چیز خاصی ندیدیم ازش باید بیشتر بهش زمان داد . ساموئل هم امروز عالی بازی کرد .

بائو زیاد خوب بازی نکرد و درست هم تعویض شد . آرش موثر و دونده بازی کرد ...

صادقی خوب بود ممد رضایی این بازی مثل همیشه نبود ! اشجاری هم در نبود ممد رضایی کمتر میومد جلو اما همون حرکاتش هم جالب بود .

رحمتی هم که اصلا یه توپ هم نیومد رو دروازش

خوب میبینید که وقتی زمین صافه ( بازم تکرار میکنم زمییییییییییییین صافه ) هوا خوبه و شرایط عادیه تیم فوق العاده بازی میکنه مثل 6 تا بازی قبل ! پاسهای تک ضرب سانترهای عالی شوت های عالی بازی روون و رو به جلو . مثل بازی با آلومینیوم مثل بازی با سایپا مثل بازی با گهر ... توی هر کدوم از بازیها بالای 9 تا موقعیت گل و بیشتر از 5 6 تا تک به تک 100% داشتیم و اگه میخواستیم حساب کنیم توی اون 5 تا بازیه قبلمون باید 30 تا گل میزدیم ! اما خیلیییییی کم زدیم ... ! پس تیم روند رو به رشد عالی داره وقتی از 6 تا بازی فقط یکیش رو بد بازی میکنیم پس نیاید کل تیم رو بکوبید وقتی من میگم ایراد از زمینه نگید بهونه میاره ! یه بار تو آزادی یا توی یه زمین خوبه دیگه ما بد بازی کردیم بیاید بگید آقا زمین که عالی بود چرا اینجوری بازی کردید؟

بازیه تیم ما بکش زیرش نیست ! بازیکنا همه زمینی پاسور و تکنیکین ...

در کل تبریک میگم نه به خاطر برد پرگلمون به خاطر ششمین بازیی که ما گل نخوردیم !!!! یه آمار خارق العاده از خط دفاعی تیممون ! خیلیه ها ! 6 تا 90 دقیقس ما گل نخوردیم ! آفرین به منتظری آفرین به نکونام آفرین به صادقی آفرین به حمودی و خسرو و آفرین به اشجاری و آفرین به رحمتی ... واقعا آمار خیلی خوبیه ...

این بازی تموم و رفتیم سراغ سپاهان ! اون بازی خیلی ناجوره ... با اینکه من میدونم اگر هم بتونیم که 100% میتونیم اما توی یه فصل 2 تا جام به یه تیم نمیرسه ولی بازم امیدوارم که توی جام حذفی هم شاید قهرمان شیم !

19. 10 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •