یا تو این تاپیک بود یا تو تاپیک پیام نور،دقیق یادم نیس اما سوالو جوابش یادمه
یا تو این تاپیک بود یا تو تاپیک پیام نور،دقیق یادم نیس اما سوالو جوابش یادمه
ص 45 که یه پیش نویسه که موقع ثبت نام از روش وارد کنی همین
فرم صفحه 43 و 44 رو میگم من پارسالم کنکور دادم یه همچین چیزی اصلا نبود امسال اضافه شده
منظورم همون 43 بود.
44 که فقط برای اونایی هست که دانشگاهو ول کردن
بهرحال منم قصد دارم 43 رو پر نکنم حداقل تا زمان اعلام نتایج کنکور
آقا من چه جور میتونم شماره شناسایی مو تو ثبت نام ویرایش کنم هر کاری میکنم نمیشه یعنی قبل از اینکه ثبت نام بکونم هم شماره شناساییم
همش 999999999 بود تو ویرایش هم وارد شدم ولی وقتی میخام روش بزنم مثل اینکه غیر فعاله نمیشه تغییرش داد یعنی بعدا موقع کنکور یا بعدش گیر نمیدن ؟
و اینکع معدل کتبی اگه پایین باشه تاثیر داره تو کنکور یا موقع ثبت نام تو دانشگاه !!![]()
Last edited by Abolfazl-Star; 07-12-2012 at 21:50.
سلام
اگز از طریق ویرایش هم نمیشود تغییر داد.چون اطلاعات پیش فرض ورودی شما بوده است در سیستم به شکل ثبت شده.
یک ویرایش در اسفند ماه نیز هست.
شمات با مراجعه با سازمان اموزش و پرورش و یا پیگیری از طریق مدرسه اصلاح رو انجام بدهید.
معدل سال سوم به صورت مثبت در کنکور اعمال میشود
=پیروز باشید
همونطور كه عرض كردم محل آزمون به دلخواه شماست و مشكلي هم نيست . خيالتون راحت باشه .
در مورد فرم 2 از چند نفر در كانون فرهنگي آموزش سوال كردم ، گفتن دقيقا توي دفترچه نوشته فرم رو پر كنيد و پيش خودتون نگهدارين . ممكنه بعدا در صورت قبولي ازتون طلب كنند. من از چند نفر هم كه دانشگاه قبول شده بودند پرسيدم ، هيچ وقت از آنها اين فرم رو نخواسته بودند .
به هر حال محض احتياط شما تا 6 ماه ديگه هر وقت فرصت كرديد بريد اين فرم رو هم پر كنيد !!!!!
موفق باشيد .
ویرایش اسفند باید صبر کنم پس ؟
یعنی اگه پایین باشه معدلم تاثییر منفی میذاره ؟
عزیر من میگه تاثیر مثبت یعنی میبینن اگه معدلتو لحاظ کنن رتبت بهتر میشه این کارو میکنن اگه کمتر بشه بیخیالش میشن
من اگه بخوام رشته مهندسی نرم افزار قبول بشم با اینکه رشته فعلیم انسانی هست چکار باید کرد؟ و چه درووسی رو باید خوب زد !
فکر کنم کسی به این پست نگاهم نکرد !!!!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)