این مدل رو انتخاب کردم
WD Caviar Green 1TB 64MB Buffer SATA3 HDD
به سیستم من میخوره ؟
178000 تومن با گارانتی
این مدل رو انتخاب کردم
WD Caviar Green 1TB 64MB Buffer SATA3 HDD
به سیستم من میخوره ؟
178000 تومن با گارانتی
سلام .
پاور سیستمتان چهار عدد کانکتور SATA باید داشته باشد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . خوب بگردید تا پیدا کنید . اگر هم از تمام کانکتورها استفاده کردید برای رایترها از تبدیل SATA to Molex استفاده کنید و کانکتور SATA را به هارد دیسک متصل کنید (منظورمو متوجه شدید؟) .
آیا مادربردتان پورت آزاد SATA دارد ؟
میتونید از هارد دیسک سیگیتی که دارید برای آرشیو دیتا هم استفاده کنید بشرطی که وضعیت آن باثبات (Stable) باشد و بعداً دچار مشکلات نشوید.
همانطوریکه قبلاً هم گفتم این مدل گزینه مناسبی برای آرشیو دیتا هستو میتونید روی سیستمتان هم نصب کنید ولی اگر میخواهید روی این هارد دیسک ویندوز هم نصب کنید باید مدل پرسرعتتری را انتخاب کنید مثل همین سیگیتی که داشتید .
Last edited by ata.royalfalcon; 04-09-2014 at 15:52.
سلام آقا عطا ...
یک هارد برای نصب ویندوز روی سیستم جدید میخوام که سیستم هم زیاد روشن هست .دوتا هارد اینترنال و یک اکسترنال هم از قبل دارم که باید به این هارد جدید وصل کنم
i5 4690
h87 plus
green 700 w hp
هارد هم 2 یا 3 ترا باشه مدل سریال نامبر و گارانتی هم قید کنید باتشکر
سلام .
اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید .
برای سه ترابایت WD3001FAEX
برای دو ترابایت WD2002FAEX
دو مدل بالا از سری قدیمی هستند که در مقایسه با مدلهای جدیدتر (مدل نامبرهای زیر) پرفورمنس بهتری برای نصب و اجرای ویندوز و نرم افزار دارند ولی در عوض صدای بیشتری هم دارند .
برای سه ترابایت WD3003FZEX
برای دو ترابایت WD2003FZEX
اگر بودجه کافی ندارید و یا نمیخواهید زیاد هزینه کنید میتونید سیگیت را با مدل نامبرهای زیر بخرید .
برای سه ترابایت ST3000DM001
برای دو ترابایت ST2000DM001
سلام
من الان 2 تا هارد رو وصل کردم
فقط پورت ساتا دیتایی که به دی وی دی رایتر وصل بود رو به هارد وصل کردم
3 تا پورت ساتا روی مادربورد هست
حالا برای دیتای دی وی دی رایتر باید چیکار کنم ؟
چطوری میتونم بفهمم که سالمه تا ازش استفاده کنم ؟ آیا نرم افزاری هست تا تست کنم؟
میگم ماله 5 ساله پیشه طوری نیست فیلمها رو روش بریزم ؟ تا چند ساله دیگه جواب میده ؟
مطمئن نیستم که قبلا خراب شد یا نه
متشکرم از توجهت
با عرض سلام
من قصد خرید دو هارد داشتم. یک اینترنال یک ترا و یک اکسترنال 2 ترا
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چه مارکی رو بهتره بگیرم که از نظر قیمت هم مناسب باشه
و ممنون میشم قیمت ها رو هم بگید
سلام .
یک کابل SATA دیگر بخرید و DVD رایتر را به مادربرد متصل کنید . ضمناً در بایوس اولویت اول بوت را روی هارد دیسکی تنظیم کنید که ویندوز روی آن نصب هست (هارد دیسکی که پارتیشن System و Active دارد) .
ساده ترین راه چک کردن SMART هارد دیسک با برنامه HDtune (قسمت Health) هست . اگر SMART Statusـها OK بودند و مشکلات دیگری مثل هنگ کردن ، کند بودن پیش از حد و ... نداشتید جای نگرانی نیست .
سلام .
برای هارد دیسک Internal یک ترابایتی میتونید یکی از دو مدل های زیر را انتخاب کنید . البته مدل دوم پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل اول دارد .
WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX
Seagate با مدل نامبر ST1000DM003
برای هارد اکسترنال دوترابایتی اگر دسکتاپی میخواهید ، میتونید یکی از دو مدل زیر را انتخاب کنید . چند مورد از تفاوتهای ایندو مدل را در پست دوم همین تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
WD my book
Seagate backup plus desktop drive
Last edited by ata.royalfalcon; 05-09-2014 at 15:43.
برای هارد اکسترنال به نظر شما دسکتاپ عمر بیشتری میکنه یا پرتابل؟ (در شرایطی که بیشترین مراقبت ازش بشه)
سلام
این عکس هارد سیگیت 5 سال مونده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زیری هم ماله هارد اصلیمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)