دوستان این آهنگ های توی بازی خیلی قشنگ کار شده هر چی هم که گوش میدیم خسته نمیشیم ! کسی میدونه از کجا میشه دانلودشون کرد ؟!
دوستان این آهنگ های توی بازی خیلی قشنگ کار شده هر چی هم که گوش میدیم خسته نمیشیم ! کسی میدونه از کجا میشه دانلودشون کرد ؟!
این لیست ساند ترک های بازی هستش:
محتوای مخفی: ...
برای دانلود هم به سایت هایی مثل MP3Skull مراجعه کنید هر کدوم رو که خواستید دانلود کنید...
Waiting for FIFA 13...f
بالاخره fifa 13 هم اومد ،skidrow تو سایتش لینک تورنت گذاشته بدون کرک فعلا!با حجم 7.22 GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
متشکر نسخه ایکس باکس ریجن ntsc u یا فری رو هم اگه پیدا کردید بذارید
مگه قرار نبود rvp تو منچستر باشه ؟@تو دمو بود یا تو حداقل تریلر ها من دیدم بودم تو من یونایتد بود
اینم یه باگ از صحبت های شما حالا میخوای باگ بگیری از فیفا
=======================>>>>>>>><<<<<<<<<<<<======= ===========================
ایول خدا ثواب اخرت واسه این گروه اسکید رو و دیگر هکرهای بازی بده دل ملت ایران رو دارن شا د میکنن
Last edited by khelane; 20-09-2012 at 15:48.
حذف شود
srry
نه RVP تو آرسناله!! کلا بجز چند مورد مثل انتقال ابراهیموویچ ، نقل و انتقالات دیگه ای انجام نشده! فیس بازیکنا هم بجز یکی دو مورد خاص مثل آگوئرو تغییری نکرده!
خدا کنه سازندگان تو نسخه نهایی این مشکل لیز بودن زمینو حل کنن خیلی رو مخه![]()
خبرای بدی شنیدم از بازی :(
در مورد اورال ها هستش...دیابی-گیبس:76
ورمالن:82!!!!!
آرتتا:81!!!!!!!!!!!!
چمبرلین:76 (:-(
اسکار:80
تورس: 85!!!! (واقعا که!)
آخه من اینا رو کجای دلم بذارم؟
تورس کلی افت کرده 85 شده،بعد امثال اسکار و گیبس و دیابی و آرتتا که دارن تو تیماشون خوب بازی میکنن اینطوری هستن!
خدا کنه غلط باشه...خدا کنه
تورس تو یوفا عالی بازی کرد و به نظرم به روزهای عالیش داره برمیگرده....تورس کلی افت کرده 85 شده،بعد امثال اسکار و گیبس و دیابی و آرتتا که دارن تو تیماشون خوب بازی میکنن اینطوری هستن!
هر چقدر هم خوب شده باشه از اسکار که بهتر بازی نمیکنه... حالا اسکار هیچی،پودولسکی حداقل باید 85 می شده.گل زده،پاس گل داده هماهنگ شده...تورس تو یوفا عالی بازی کرد و به نظرم به روزهای عالیش داره برمیگرده....
اصلا اونایی که مال این فصل بودن هیچ..آرتتای بیچاره چی؟ سوپر استار وسط زمین بود.جایی که نه نصری بود نه فابرگاس و نه ویلشر داشت سلطنت میکرد و جور اونا هم می کشید...گل زد،دفاع کرد،گل ساخت همه کار کرد....
---------------------------------------------------
پ.ن:
اون چمبرلین از والکات بهتر بازی میکنه ولی به دلیل سنش اورال کمی داره.حداقل باید 78 میشد...
دیابی رو که نگم بهتره...کل هوادارای آرسنال از بازی های دیابی و گیبس و جنکینسون تو کفن ولی آخرش اورالشون این میشه.این 3 تا اینقدر خوب بازی کردن که اگر هم ویلشر و سانیا بر نگردن هیچ کمبودی تو تیم حس نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)