لیگ انگلیس داره؟
لیگ انگلیس داره؟
خوب منم بازی رو نصب کردم.
لایسنس ها که در حد مرغ...یعنی فکر کن تیم ملی برزیل و آرژانتین لباسشون درست نیست...دیگه بگیر و برو...البته با پچ ردیف شد.
شوت زدن خیلی راحت شده...یعنی غیر طبیعی شده...کافیه با کریس رونالدو شوت بزنی و تموم !
پاسکاری به نظرم بهتر شده...همینطور دروازه بان
دفاع کردن یکم لم دار شده...ممکنه خیلی ساده جا بمونی...
داور هم خیلی کم سوت می زنه...
در مجموع خوبه...ولی نمیشه گفت یه جهش خارق العاده داشته
آقا این سوال منم هست، چجوری میشه پچ رو واسه نسخه ایکس باکس استفاده کرد؟ کرک دستگاه نمیپره؟ راهش چیه؟ ممنون
بعد از چند بازی با تیمهای طرح و روی بالاترین درجه سختی یه سری نکاتی که بهتر دیده میشد رو یگم.البته بازم نکات دیگه ای هستند که هم مثبت و هم منفی اند.
نکات مثبت:
جزئیات کنار زمین بیشتر شده.مخصوصا حرکت جزئی عکاسان و فیلمبرداران جالبه.نیروهای امنیتی در ورزشگاههای مختلف متنوع ترند.(ولی اونی که با کت و شلوار در زمین میدوید هنوزم هست)
روی نیمکت هم بازیکنان ذخیره حرکاتی خیلی جزئی دارند.حرکات مربی کنار زمین هم جالبه.
موقع پنالتی کمک داور هم روی خط هست(البته فقط نگاه میکنه)
عکس العمل دروازه بانهای سطح بالا خیلی متفاوته با دروازه بانهای معمولی.
شادی دفع توپ دروازه بانها هم جالبه(قبلی بهتر بود)
خطاها خیلی کمتر شده و میشه گفت کمترین قطع بازی رو این نسخه داره(فکر کنم "evoulation 5" بود که هر برخوردی رو خطا می گرفت و خیلی خیلی روی اعصاب بود و اصلا نمیشد تاکتیک پیاده کرد)
فیزیک داور و برخورد بازیکنان با داور طبیعی تر شده.لباس داور با لباس کلیه بازیکنان متفاوته(توی 12 گاهی با دروازه بانها یکی بود)
توی هم رفتن بازیکنان خیلی خیلی کمتر شده (ولی هست)
تعویضها خیلی کمتر نشون داده میشه.ولی آمار بازی مثل تعداد خطاها و... در حین بازی این نقص رو کاملا جبران میکنه.
حرکت توپ در پاسها و شوتها در زاویه های خیلی بیشتری انجام میشه و انعطاف بیشتری داره(یه چیزی مثل 360 درجه بازیکنان شده)
آمار اول و آخر بازی بهتر شده و چند آمار اضافه شده.ترکیب اولیه تیمها مدت کافی نمایش داده میشه و زود نمیره.
سرعت بازی از حالت فانتزی خارج شده.
توی گیم پلی مهمترین چیزی که کاملا حس میشه حرکت دیگر بازیکنان موقع حمله و دفاع هستش که کاملا جالبه ولی گاهی مدافعهای حریف بیش از حد به پرس دیگر بازیکنان میپردازن که باعث میشه فضاهای زیادی به بازیکن صاحب توپ برسه.
سانترها بیشتر توسط مدافعین دفع میشه و گلزنی از این طریق سخت شده.
عملکرد cpu روی کارهای تدافعی بهتره تا هجومی.
گیم پلی نسبت به نسخه قبل روانتر و طبیعی تر شده.در برخی موارد راحتتر و در برخی موارد سختتر شده ولی در کل خیلی راضی کننده تر از نسخه های قبلیست.این یکی از بزرگترین تغییرات هست که میشه کلی درباره اش بحث کرد.
در کل در این نسخه بیشتر روی گیم پلی تغییر ایجاد شده تا گرافیک و سعی شده مهارتهای فردی مورد توجه بیشتری واقع بشه.عملکردهایی مثل استفاده از دکمه LT و یا پاس و شوت کاملا manual می تونه به جذابیتهای بازی استفاده کنه و مسلما برای استفاده صحیح از این موارد به تمرین و مهارت بالا نیاز هست.
نکات منفی:
تاکتیک تیمی مثل واقعیت نیست.حداقل بارسا که حفظ توپ و پاسکاری بین بازیکنانش کاملا مشهوره اینجا اثری ازش نمیبینیم و حتی روی سوپراستار هم با حرکت از جناحین بازیسازی میشه تا استفاده از اینیستا یا ژاوی.
درجه سختی سوپراستار قابل قبول نیست.خیلی راحت میشه تیمها رو شکست داد.اگه یه بازی بین تیمهای قدرتمند در این درجه بذارید اصلا کیفیت لازم رو نمی تونید ببینید.
باز هم کمک داور آخرین نفریه که میفهمه آفساید شده(چیزی که اضافه شده اینه که گاهی مدافعان دستشون رو بالا میبرن ولی آفساید نیست.)
منوها با اینکه کمی تغییر کرده اند ولی پس زمینه تیره برای انتخاب تیمها بیش از حد ساده هست و میشد جذابتر بشه.
گزارشگر هم که اصلا جای بحث نداره...!
لا یسنس هم بهش توجه نکردم چون با پچهای دست ساز خیلی راحت برطرف میشن.
---------------------------------------------
من نسخه reloaded رو دانلود کردم ولی نمیتونم لیگ برم.فقط کاپ داره.برای شما هم اینجوریه؟
به نظرم گل زدن خیلی راحت تر شده نسبت به 12 مخصوصا تو تک به تک ها کافیه جهت خوبی بگیری و توپ گل میشه من که تو 12 اگه تک به تک میشدم فقط دریبل میزدم تا گل بشه ولی اینجا خیلی راحت تر گل میشه توپ
و الان دو تا بازی سوپراستار بازی کردم با رئال
5-1 و 7-4 بارسا رو بردم
که خیلی واسم عجیب بود چون تو 12 با سوپر استار هیچ وقت همچین نتایجی نگرفته بودم
دوستان و اساتید محترم
امروز می خوام برم بازی تهیه کنم (در تهران) فقط اگر میشه راهنمایی کنید کدوم شرکت بازی کامل و نهایی بدون مشکل عرضه کرده ؟
یکی دو نفر بهم گفتن لوح زرین بگیرم . تائید می شه ؟
آقا با این پچ pes-edit چکار کنیم همه لباسها تو لیگ انگلیس آبی دیفالت شد
یعنی این بازی لیگ کاپ نداره؟ کونامی هر ساله خودشو مسخره کرده
پرو دارد خودش خسته میکند
آره, تو این نسخه نه بخش COMMUNITY هست و نه بخش League Mode (در واقع گفتن این قسمت توی مسترلیگ هست! )یعنی این بازی لیگ کاپ نداره؟
تو این نسخه به نظر من بیشتر رو بخش آنلاین کار و سرمایه گذاری شده...
اینم یه عکس طنز در این مورد:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)