تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 87 اولاول ... 3171777879808182838485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 870

نام تاپيک: Dota 2

داره خودمونی میشه Abaddon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

گرافیکش ایراد زیاد داره، سایه نداره anti analyzing نداره. میتونم بگم تو این زمینه دوتا خودمون هنوز بهتره(فعلا). البته هر لحظه ممکنه این ایرادات برطرف بشه.
    منو جالبی داره قابلیت custom maps هم که دیوونه کنندس! مثه وارکرافت! من شخصا چنتا Tower Defence (تی دی) میسازم

2. این کاربر از Abaddon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

گرافیکش ایراد زیاد داره، سایه نداره anti analyzing نداره. میتونم بگم تو این زمینه دوتا خودمون هنوز بهتره(فعلا). البته هر لحظه ممکنه این ایرادات برطرف بشه.
    منو جالبی داره قابلیت custom maps هم که دیوونه کنندس! مثه وارکرافت! من شخصا چنتا Tower Defence (تی دی) میسازم
    گرافیک خود بازی هم تغییر کرده ؟ منظورم همون گیم عادی هست و نه منو ها . تو سایتش زده بودن که تغییری نمیکنه و نمیخوان حس بازی عوض شه .
    ایرادات هم صد در صد برطرف میشن . گفتن بعد از اینترنشنال 2015 آپدیت از بتا میاد بیرون و خلاصه وقت اصلاح زیاده .

داره خودمونی میشه Abaddon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

گرافیک خود بازی هم تغییر کرده ؟ منظورم همون گیم عادی هست و نه منو ها . تو سایتش زده بودن که تغییری نمیکنه و نمیخوان حس بازی عوض شه .
    ایرادات هم صد در صد برطرف میشن . گفتن بعد از اینترنشنال 2015 آپدیت از بتا میاد بیرون و خلاصه وقت اصلاح زیاده .
    کلیت گرافیک همونه مشکل سایه رو هم رفع کردن ولی هنوز آنتی الایزینگ در کار نیست نقطه قوتش منو هست که شما خواهید دید چه امکانان فوق العاده رو بش اضاف کردن توی قسمت Watch مشه بدون رقتن توی بازی، مپ و حرکت هیرو ها روی مپ رو دید. اما جالب ترین قسمت منو پروفایل شما هستش توی تصویر پایین میبینید. نقاط ضعف و قوتتون روی یه نمودار مشخص میشه. SDK رسمی دوتا هم میاد واسه ساخت مپ شما قسمت custom games رو توی منو مشاهده مکنید انصافا بعد از چندین سال بازی دیگه داشت خسته کننده میشد... بنده چندین بار بخاطر دستکاری دوتا چن ماهی بن شدم و حتی دو بار کلا اکانتمو از دست دادم ولی حالا رسما توی دوتا 2 میشه مپ ساخت. این تریلر رو خود ولو ساخته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

+دوستانی که توی انجمن هستند به نظرم خوب میشه اگه یه گروپ استیم بسازیم و با هم پلی بدیم؟ اگه ممکنه شما که توی این انجمن ستاره هاتون کامله(!) پیش قدم بشید...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کلیت گرافیک همونه مشکل سایه رو هم رفع کردن ولی هنوز آنتی الایزینگ در کار نیست نقطه قوتش منو هست که شما خواهید دید چه امکانان فوق العاده رو بش اضاف کردن توی قسمت Watch مشه بدون رقتن توی بازی، مپ و حرکت هیرو ها روی مپ رو دید. اما جالب ترین قسمت منو پروفایل شما هستش توی تصویر پایین میبینید. نقاط ضعف و قوتتون روی یه نمودار مشخص میشه. SDK رسمی دوتا هم میاد واسه ساخت مپ شما قسمت custom games رو توی منو مشاهده مکنید انصافا بعد از چندین سال بازی دیگه داشت خسته کننده میشد... بنده چندین بار بخاطر دستکاری دوتا چن ماهی بن شدم و حتی دو بار کلا اکانتمو از دست دادم ولی حالا رسما توی دوتا 2 میشه مپ ساخت. این تریلر رو خود ولو ساخته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

+دوستانی که توی انجمن هستند به نظرم خوب میشه اگه یه گروپ استیم بسازیم و با هم پلی بدیم؟ اگه ممکنه شما که توی این انجمن ستاره هاتون کامله(!) پیش قدم بشید...
    من تو استیم Arrowtic هستم . ولی حقیقتش دوتا2 رو فقط با سه تا از دوستام میزنیم و تکی/با بقیه بازی نمیکنیم . یعنی کلا فقط وقتی میریم تو بازی که بقیه ـمون هم باشن .
    ولی خوب بازم دوستان اد کنن ، چون پیش میاد آدم خیلی دلش هوا بازی میکنه و کسی نیست که باهاش بره تو گیم .

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بازم فکر میکنم هیچی دوتا 1 خودمون نمیشه. حقیقا گرافیک دوتا 2 دلچسب تره ولی واقعا فاز نمیده مخصوصا اینکه کلی نوب داره و لگ هم داره کم و بیش
    فقط گارنا

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این Vote های آرکانا نا امید کننده بودن ! مردم رفتن به راحت ترین هیرو ها رای دادن . کلی امید داشتم که Invoker برنده شه ، اونوقت به Jugger باخت ! فقط در نظر بگیرید آرکانای Invo چه چیز محشری میشد . سه تا گوی دور سرش ، 10 تا اسپل مختلف !

9. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

این Vote های آرکانا نا امید کننده بودن ! مردم رفتن به راحت ترین هیرو ها رای دادن . کلی امید داشتم که Invoker برنده شه ، اونوقت به Jugger باخت ! فقط در نظر بگیرید آرکانای Invo چه چیز محشری میشد . سه تا گوی دور سرش ، 10 تا اسپل مختلف !
    از کسانی که بهPA سال پیش رای دادن که کلا 2تا اسکیل داره بعید نبود امسالم به Jugger رای بدن که خودش ست داره و همه چیشو تغیر میده ...

11. این کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

باز خوبه که Jugger به QoP باخت !

13. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بالاخره Immortal ـه Invoker رو به دست اوردم . البته واسش مجبور شدم دو تا Immortal ـم رو بدم برن ...
    ارزششو داشت ولی !
    Last edited by Arrowtic; 06-09-2015 at 15:49.

15. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    دوستان این بوک جدید چیه اومده 1 گیگ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •