لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه مخابرات قائمشهر دوباره شروع به دادن سرویس کرده :
به نظر شما میارزه از آسیاتک بیام مخابرات؟
(آسیاتک دوباره افت کرده دانلود شبانش 2 گیگ نهایتا)
سرویس های 512 - 1مگ یا 2 مگ مخابرات فرقی هم میکنند؟
آخرین سوال میشه رو دانلود شبانه 4-5 گیگ حساب کرد یا خیر؟!
از نظر شما کدوم سرویس دهنده ی اینترنت بهتره ؟؟؟
سلام خدمت همه عزیزان.
من مودم tenda d810 دارم
چن روزی هست که خیلی زود داغ میکنه که این یه مشکله
نمیدونم چرا ریست میشه خود به خود. چراغ adsl و lan یک دفه خاموش میشه بعد انگار تازه روشن کردم.
خواهشا کمک کنین
یعنی شده 512 با 16 گیگ مثل سابق ؟؟؟؟
اگه اینجوری شده که عالیه
با سلام ذوستان،چرا ساعت 1 که اینترنت قطع می شه،باید یک بار مودم و خاموش روشن کرد تا اینترنت وصل بشه،چرا تا این کار و نکنین وصل نمی شه؟
سلام.
به خاموش و روشن کردن مودم ربطی نداره.
برای من شده که گاهی اوقات 20 تا 30 دقیقه قطع بوده،انصافا خیلی نامردند.
در واقع اصلا نباید قبل شروع ساعات رایگان اینترنت قطع بشه و مجددا وصل بشه.
اینترنت که قطع میشه خیلی از لینک ها مشکل دار میشند و دوباره باید بهشون آدرس دهی کرد.
سلام و عرض ادب
عرض شود که بنده به راحتی شبی 7 گیگ دانلود میکنم, ولی چه فایده, الان که اومدم خونه, دقیقاً سه دقیقه است که منتظرم ایمیلم لود بشه, برای باز شدن یه وبلاگ ساده دقیقاً دو/2 دقیقه طول میکشه تا کاملاً باز بشه, به احتمال قوی, دیگه سرویسمو با مخابرات تمدید نمیکنم(در طی روز سرویسم افتضاحه)
ضمناً سرویس یه مگ یا دو مگ تو مخابرات به همه نمیدن, جز به پارتی یا شرکتها, از زیرمیزی خبر ندارم, ولی تو ایران این مورد هم نشد نداره
ضمناً شما با چه سرویسی شبی دوگیگ دانلود میکنید؟ از کدوم شهر؟
دوست عزیز, عرض شود که همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمودند, قطع شدن نت در ساعت یک بامداد از طرف مخابرات اعمال میشه
امَا یه سری مودمها به صورت خودکار و اتوماتیک, بعد دیسکانکت شدن, کانکت نمیشن, یعنی بعد قطع شدن نت در ساعت یک بامداد مجدداً باید چندبار مودم خاموش-روشن کنید تا کانکت بشه
سلام
من از سرویس ۱ مگ آسیاتک استفاده می کنم شبا هم بین ۲.۵ و ۳ گیگ دانلود میشه کرد(بسته به سرور!)
شما از مخابرات کدوم منطقه سرویس میگیری ؟مخابرات همه جا همینه یا فقط ناحیه شما؟
شبی ۷ گیگ که خیلی عالیه من جای شما بودم هیچوقت سرویسمو عوض نمیکردم !
منطقیش اینه که شرکتی که اینقد پهنای باند داره که مشترکینش میتونن شبی ۷گیگ دانلود کنند نباید اینقد روزانه مشکل داشته باشه(با فرض این که پینگ شبانه شما نرمال باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)