تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 171 اولاول ... 317177787980818283848591131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ليست USB Wirless
    من يك LG LED LM 6600 دارم موقع خريد دانگل USB وايرلسو ندادن حال سوالي كه دارم اينه كه:
    ميتونم از USB Wirless هاي موجود در بازار استفاده كنم (((اگه ميشه اسم يا برندشو بگين))) يا بايد دانگل مخصوص LG روبگيرم با تشكر

داره خودمونی میشه ahma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

محصولات 2012 هفت ماه از ورود در بازار را سپري كرده حالا بايد قيمت كاهش يابد .

3. این کاربر از ahma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

محصولات 2012 هفت ماه از ورود در بازار را سپري كرده حالا بايد قيمت كاهش يابد .

با این اوضاع دلار گرون تر نشن شانس اوردین.....

5. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

موضوع دمود شدن محصول است محصولات الكترونيك پيوسته در حال تكامل است . زماني كه مصرف كننده استفاده ميكند عيب ها آشكار ميشود ضعف هاي محصول خود را نشان ميدهد.
    قطعات و المانهاي جديد و كارآمد تر در محصولات آينده بكار گرفته ميشود. ويژگي هاي چون مصرف كم برق - سبك وكارآمد- مقاوم و طول عمر طولاني - و جاي دادن تكنولژي نوين.

مثلا آخرين مدل 29 اينچCRT برند LG كه شاهكار كيفيت بوده با دلار 1000 تومان بود 750000 تومان اما اگر الان آكبند هم باشد 20 تومان هم كسي نميخرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم
    کسی قیمت پنل led 67100 رو داره ؟چون پنلش آسیب دیده و مقداری از تصویر سیاه شده
    و یه سوال دیگه اگه پیدا کنم و عوضش کنم آیا ارزشش رو داره و میشه برای چند سالی روش حساب کرد یا اینکه دیگه به درد بخور نیست
    ممنون
    راستی 42 اینچ هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض magic remote

روی جعبه ی تی وی های جدید گلدیران یه برچسب digital زده یه برچسب دیگه نوشته به همراه کنترل جادویی اما عکسش magic remote 2011هست نه 2012 که روی کارتن چاپ شده کدومش توشه؟model :lm86000

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام
    من یه تلویزیون الجی مدل 47lw57000 دارم الان بعد از یه سوال خرید آن کیفیت صدای آن خیلی کم شده مشکل سخت افزاریه یا باید تلویزیونو آپدیت کنم چون الان یه 5 ماهیه که آپدیت نکردم
    لطفا راهنمایی کنبد با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام
    من چندتا سوال دارم
    آقا من یه 47LM86000 گرفتم میخواستم بدونم کسی هست بهم کمک کنه کالیبره کنمش؟ نور منزل هم متوسط هست

یه سوال دیگه اینکه من فیلم های mkv رو که از لپ تاپ برای تلویزیون share میکنم تلویزیون فرمت فیلم ها رو میشناسه ولی چون زیرنویس فیلم جدا از خود فیلم هست و به فرمت srt هست زیرنویس رو تشخیص نمیده همین مشکل رو وقتی فیلم رو روی فلش میریزم و به تلویزیون وصل میکنم دارم،با نرم افزار MKV Toolnix 4 هم زیرنویس رو با فیلم ادغام کردم ولی باز تلویزیون زیرنویس رو نشون نمیده،حالا میخواستم بدونم چجوری فیلم های زیر نویس دار رو پخش کنم

سوال دیگه اینکه تو ریموت اصلی تلویزیون، پایینش یه جا زده subtitle ولی تو دکمه هاش گزینه ای برای کارکردن با سابتایتل نداره! وقتی هم که یه فیلم رو از داخل فلش پخش میکنم تو قسمت پخش فیلم( نرم افزار پخش فیلم تلویزیون) هم گزینه ای برای کار با سابتایتل نداره
    لطفا اگه کسی میتونه این مشکل زیرنویس رو برای من حل کنه که خیلی کارم گیره
    Last edited by fb.gente; 20-11-2012 at 22:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام
    من چندتا سوال دارم
    آقا من یه 47LM86000 گرفتم میخواستم بدونم کسی هست بهم کمک کنه کالیبره کنمش؟ نور منزل هم متوسط هست

یه سوال دیگه اینکه من فیلم های mkv رو که از لپ تاپ برای تلویزیون share میکنم تلویزیون فرمت فیلم ها رو میشناسه ولی چون زیرنویس فیلم جدا از خود فیلم هست و به فرمت srt هست زیرنویس رو تشخیص نمیده همین مشکل رو وقتی فیلم رو روی فلش میریزم و به تلویزیون وصل میکنم دارم،
    با نرم افزار MKV Toolnix 4 هم زیرنویس رو با فیلم ادغام کردم ولی باز تلویزیون زیرنویس رو نشون نمیده،حالا میخواستم بدونم چجوری فیلم های زیر نویس دار رو پخش کنم

سوال دیگه اینکه تو ریموت اصلی پایینش یه جا زده subtitle ولی تو دکمه هاش گزینه ای برای کارکردن با سابتایتل نداره! وقتی هم که یه فیلم رو از داخل فلش پخش میکنم تو قسمت پخش فیلم( نرم افزار پخش فیلم تلویزیون) هم گزینه ای برای کار با سابتایتل نداره
    لطفا اگه کسی میتونه این مشکل زیرنویس رو برای من حل کنه که خیلی کارم گیره
    کیفیت تصویر تلوزیون چطوره؟ از نمایندگی گرفتین یا بانه؟ چند گرفتین؟ یه مقدار در مورد تلوزیون توضیح بدین ممنون می شم چون منم این مدل رو در نطر دارم؟ راستی سه بعدیش چطوریه چشما رو اذیت می کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کیفیت تصویر تلوزیون چطوره؟ از نمایندگی گرفتین یا بانه؟ چند گرفتین؟ یه مقدار در مورد تلوزیون توضیح بدین ممنون می شم چون منم این مدل رو در نطر دارم؟ راستی سه بعدیش چطوریه چشما رو اذیت می کنه؟
    کیفیت فوق العاده خوبه، از نمایندگی گرفتم، همونطور که میدونید قیمت تلویزیون های ال جی تو این 2ماه 20% افزایش پیدا کرد، 86000 حدود 2 ماه پیش 4 میلیون بود ولی الان شده 4.900.000 تومن، البته از شانس خوب من نزدیک به عید غدیر ال جی 10% تخفیف گذاشت و من تونستم تلویزیون رو 4.300.000 بخرم که البته الان دیگه این تخفیف رو هم برداشته
    کیفیت 3 بعدی هم خیلی خوبه و اصلا اذیت نمیکنه منکه خیلی باهاش راحتم،وایرلس هم به راحتی کار میکنه و خیلی راحت با لپتاپ شبکه میشه و فایل ها رو میشه share کرد، کلا تلویزیون خیلی خوبیه نسبت به مدل های هم قیمتش

13. این کاربر از fb.gente بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •