از نظر فایروال هم خوبه
چون این واسم مهم تره
رمز اینترنتی زیاد میزنم تو pc واجبه
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
از نظر فایروال هم خوبه
چون این واسم مهم تره
رمز اینترنتی زیاد میزنم تو pc واجبه
من از فایروال این سوییت استفاده نکردم.
شما برو در تایپیک خوده سایمنتک سوال بکن / بچه ها کمکت میکنن...
![]()
فایروالش قابل اعتماده خودم هم زیاد رمزمختلف سایتها استفاده میکنم و هم خرید اینترنتی مشکلی نداشتم.کارهای بانکی هم انجام میدم با خیال راحت.برای پسورد ها افزونه LastPass استفاده کن بهتره چون برای همیشه ذخیره داری البته خود نورتون همین قابلیت رو داره
بچه ها لطف کردن جواب دادین
بازم به مشکل خوردم میام
سوالمو میپرسم
خداحافظ nod32
به چه علتی میگید افتضاح؟خه من چطور میتونم به انتی ویروس افتضاح کمودو اطمینان کنم
توی تست های که من خودم انجام دادم و دوستان دیگه هم اینکارو مکرر دارن انجام میدن(به تاپیک تست ویروس و آزمایش سری بزنید)کاملا عالی بوده و سربلند بیرون اومده.
تقریبا میشه گفت به شدت شبیه به نورتون هستش توی تشخیص و رفتار.
ولی اگر شما دلیل قانع کننده دارید حتما عنوان کنید چون من هم مثل شما علاقه ای ندارم سیستمم ویروسی بشه.
ممنونم![]()
حرفتون قبول / به جز اینکه.
انتی ویروس نورتون خیلی سر تر از انتی ویروس کومودو هست.
این دو از زمین تا اسمون با هم تفاوت دارن !!!
سلام دوستان
ميخواستم نظرتون رو در مورد comodo internet security بدونم . به نظر شما سوييت كاملي هست يا نه؟
اكثر مواقع روز تو اينترنتم، فلش هم زياد به سيستم ميخوره. بجاي CIS چه چيزي رو پيشنهاد ميكنين؟
سلام من فایرووال انلاین امور دارم میخواستم بپرسم ایا راهی داره اتوماتیک الو بزنه چون وقتی میخوام یک نرم افزار نصب کنم باید حد اقل 20 تا الو بزنم لطفا یکی کمکم کنهههه
سلام.
اینجا تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها هست. در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)