تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 99 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 989

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو تا 10 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان

قيمت اين پرايد رو بيزحمت كارشناسي كنيد:

مدل 83 رنگ سفيد كاركرد 494000 كيلومتر دوگانه سوز دستي
    گلگير جلو سمت راننده تعويض شده . عقب ماشين ضربه خورده كه صاف شده است ولي سر گلگير عقب و دروبر چراغ عقب سمت شاگرد رنگ شده . زير سپر عقب و مقدار كمي از سيني عقب رنگ شده.
    ماشين يه برگ سنده ، تحفيف بيمه 70% داره و تا برج دو سال آينده بيمه داره
    وضعيت موتور متوسطه . مقدار كمي خرده كاري داره (در حد 200 تومن) شيشه جلو يه ترك داره. لاستيك هاش 30-40% هست
    از اول دست پدرم بوده كه سال گذشته به قيمت 5.300 دادمش به همكارم الان ميخوام دوباره ازش بخرم

خودش ميگه بنگاه گفته 7.700 ولي من بردم كارشناسي گفتن 6.200

اين ماشين قيمت واقعيش چقدره؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

قيمت اين پرايد رو بيزحمت كارشناسي كنيد:

مدل 83 رنگ سفيد كاركرد 494000 كيلومتر دوگانه سوز دستي
    گلگير جلو سمت راننده تعويض شده . عقب ماشين ضربه خورده كه صاف شده است ولي سر گلگير عقب و دروبر چراغ عقب سمت شاگرد رنگ شده . زير سپر عقب و مقدار كمي از سيني عقب رنگ شده.
    ماشين يه برگ سنده ، تحفيف بيمه 70% داره و تا برج دو سال آينده بيمه داره
    وضعيت موتور متوسطه . مقدار كمي خرده كاري داره (در حد 200 تومن) شيشه جلو يه ترك داره. لاستيك هاش 30-40% هست
    از اول دست پدرم بوده كه سال گذشته به قيمت 5.300 دادمش به همكارم الان ميخوام دوباره ازش بخرم

خودش ميگه بنگاه گفته 7.700 ولي من بردم كارشناسي گفتن 6.200

اين ماشين قيمت واقعيش چقدره؟
    درود ، پراید مدل 83 دوگانه سوز ------>6.700.000
    اینکه رنگی و تصادفی داشته برای این مدل که حدود 10 سال کارکرده طبیعی هست ، قیمت کارشناسی در صورت تک سوز بودن کاملا صحیح است اما دوگانه سوز برای این مدل 500 هزارتومان افزایش قیمت را شامل میشود ، بیمه هم تقریبا کامل است .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    آقا من حدود 10 الی 11 میلیون پول دارم ، و قصد دارم ماشین خارجی بخرم ، اسپرو الان خیلی چشممو گرفته
    میخوام 7 الی 8 تومن بدم یه اسپرو بخرم و بقیه پول رو یه حال حسابی بهش بدم ، بنظرتون می ارزه ؟ یا اگه ماشین خارجی خوب دیگه ای هم هست بگید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان منم حدود ده يازده تومني دارم يه ماشين ميخوام به غير از پرايد هزينه بنزينش برام مهم نيست حدودا ماهي شيصت تومن درآمدمه با اين اوصاف بهم چي پيشنهاد ميشه
    دلم بيشتر با 206 هست ولي با اين پول ميشه يه مدل هشتادشو گرفت فكر كنم بدرد نخوره ولي شايد بشه يه جي ال ايكس هشتاد و دو خريد بچه ها تو رو خدا راهنماييم كنيد بد جوري موندم
    يكي بهم گفت روآ بگيرم حالا موندم چيكار كنم

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان منم حدود ده يازده تومني دارم يه ماشين ميخوام به غير از پرايد هزينه بنزينش برام مهم نيست حدودا ماهي شيصت تومن درآمدمه با اين اوصاف بهم چي پيشنهاد ميشه
    دلم بيشتر با 206 هست ولي با اين پول ميشه يه مدل هشتادشو گرفت فكر كنم بدرد نخوره ولي شايد بشه يه جي ال ايكس هشتاد و دو خريد بچه ها تو رو خدا راهنماييم كنيد بد جوري موندم
    يكي بهم گفت روآ بگيرم حالا موندم چيكار كنم
    سیلو یا ماتیز بگیر - ما خودمون سال 81 یه سیلو صفر گرفتیم - الان هنوز که هنوزه داریم حسرتش رو میخوریم که چرا فروختیمش - انواع سمند از EF7 که الان پدرم داره - تا سورن و پارس elx و رانا که خودم الان دارم تا حالا داشتیم - ولی وقتی حرف از اون سیلو میشه که 81 داشتیم هممون موافقیم که هیچ کدوم از این ماشینایی که بعد از اون داشتیم - اون نمیشه -

البته دقت کنید که سالم باشه و تصادفی نباشه -

وخب بالاخره عمری از این ماشین گذشته و ممکن اون کیفیت ابتدایی رو نداشته باشه الان - ولی من معتقدم تو قیمتهای 10 میلیون بهترین گزینه هست
    Last edited by sajjad1973; 30-07-2013 at 17:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سیلو یا ماتیز بگیر - ما خودمون سال 81 یه سیلو صفر گرفتیم - الان هنوز که هنوزه داریم حسرتش رو میخوریم که چرا فروختیمش - انواع سمند از EF7 که الان پدرم داره - تا سورن و پارس elx و رانا که خودم الان دارم تا حالا داشتیم - ولی وقتی حرف از اون سیلو میشه که 81 داشتیم هممون موافقیم که هیچ کدوم از این ماشینایی که بعد از اون داشتیم - اون نمیشه -

البته دقت کنید که سالم باشه و تصادفی نباشه -

وخب بالاخره عمری از این ماشین گذشته و ممکن اون کیفیت ابتدایی رو نداشته باشه الان - ولی من معتقدم تو قیمتهای 10 میلیون بهترین گزینه هست
    خب حالا آقا سجاد سوال ديگه اي هم دارم اينكه اگه من سيلو بخرم هزينه نگهداريش بالاست يا نه لوازم يدكيش راحت گير مياد يا نه و بعد اگه بخوام يك سال نگه دارمش و بعد بفروشمش براي فروشش مشكل دارم يا نه مصرفش بنزينش چقدره كولر و بخاري و اين چيزاش چطوره؟ ميشه يه توضيح كامل در اين باره بدين از دوستان ديگه هم كه اطلاعاتشون كامله تقاضا دارم كمك كنيد ممنون همتون

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب حالا آقا سجاد سوال ديگه اي هم دارم اينكه اگه من سيلو بخرم هزينه نگهداريش بالاست يا نه لوازم يدكيش راحت گير مياد يا نه و بعد اگه بخوام يك سال نگه دارمش و بعد بفروشمش براي فروشش مشكل دارم يا نه مصرفش بنزينش چقدره كولر و بخاري و اين چيزاش چطوره؟ ميشه يه توضيح كامل در اين باره بدين از دوستان ديگه هم كه اطلاعاتشون كامله تقاضا دارم كمك كنيد ممنون همتون

کولرش که خوبه ومشکلی نداره ( لااقل ما اون زمان سال 81 باش مشکل نداشتیم) نمیدونم منظورتون از بخاری چیه - الان دیگه پیکان 40 سال پیش هم بخاری داره و کار میکنه- مصرف بنزین دقیقا یادمه به ازای 100 کیلومتر 7 تا حد اکثر 8 لیتر میسوزوند - فرمونش یسیار نرم و رانندگی باش بسیار اسون هست - از ویژگی ها خاصش که من تو هیچ ماشینی ندیدم اینه که صدا به هیچ وجه توی این ماشین نمیومد - جوری بود که ما سال 83 که فروختیمش و قتی یه پژو پارس گرفتیم همیشه احساس میکردیم یکی از شیشه های پزو پارسه پایین هست - چون عادت داشتیم به بی صدا بودن اون سیلو و بعد که میشستیم تو پارس پدرم هی شیشیه ها رو چک میکرد میگفت شیشه ای پایین هست چرا انقدر صدا میاد تو ماشین - تجهیزاتشم که همه برقی بود - حتی در صندوق عقبش هم الکتریکی باز میشد -

این که قطعاتش الان گیر میاد یا نه و قیمتش چقدر هست من واقعا اطلاع ندارم خودتون تحقیق کنید -ما اون موقع طبق دفترچه گارانتی ماشین برای سرویسها که میبردیم نمایندگی دقیق یادم هست مسئول نمایندگی ( کرمان موتور) تو فرم مینوشت جنرال سرویس 5000 کیلومتر سیلو 60 هزار تومن ( سال 81)

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمات دوستان عزیزی که زحمت میکشن و به سوالات دوستان جواب میدن.مخصوصاً آقا پوریا.
    امروز یک پراید سفید صبا مدل 89 که 5 ماه بیمه دار ه و بدون رنگ ، با سیستم کامل و فول ، لاستیک ها 100 درصد و تازه انداخته زیر ماشین. فقط شیشه جلوی ماشین یک ترک داره.از لحاظ موتوری بردم به تعمیر کار نشون دادم گفت ایرادی نداره ولی 100 تومنی باید خرجش کنی.
    حالا سوال من اینه بدون سیستم 12/800/000 قیمت گذاشته ولی من گفتم 12/5 .به نظر شما ارزششو داره یا نه.
    لطفا ً اگر میشه زود جواب بدید قراره فردا ok کنم که میخوام یا نه.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمات دوستان عزیزی که زحمت میکشن و به سوالات دوستان جواب میدن.مخصوصاً آقا پوریا.
    امروز یک پراید سفید صبا مدل 89 که 5 ماه بیمه دار ه و بدون رنگ ، با سیستم کامل و فول ، لاستیک ها 100 درصد و تازه انداخته زیر ماشین. فقط شیشه جلوی ماشین یک ترک داره.از لحاظ موتوری بردم به تعمیر کار نشون دادم گفت ایرادی نداره ولی 100 تومنی باید خرجش کنی.
    حالا سوال من اینه بدون سیستم 12/800/000 قیمت گذاشته ولی من گفتم 12/5 .به نظر شما ارزششو داره یا نه.
    لطفا ً اگر میشه زود جواب بدید قراره فردا ok کنم که میخوام یا نه.
    پراید مدل 89 تمیز بدون رنگ و ABS بیمه و لاستیک کامل رنگ متالیک ----->12.300.000
    پراید با مشخصاتی که فرمودید ( اگر ABS باشد ) :
    11.700.000

10. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا يه نفر ميشه بگه چرا همه ميگن پژو روآ ماشين بديه والا من از اونايي كه دارن تعريفشو شنيدم آخه علت اينكه ميگن ماشين بديه چيه اگه ميگيد مصرفش بالاس كه مصرف جي ال ايكس هم بالاس وگرنه خداييش من با ده يازده تومني كه دارم ميتونم يه مدل هشتادو هفتشو بگيرم خداييش يه نفر بياد كامل اين ماشينو نقد و بررسي كنه ببينم بايد چيكار بكنم آخه راستي يه سوالي هم دارم اين ماشين تا كي قراره توليد بشه ممنون از پاسخ دهنده ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •