تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 421 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سوال خوبی بود..به نکته ظریفی اشاره کردی
    مشکل اینجاست که از طرفی من اونی که دو سال کوچیکتررو میخوام برای ازدواج... اینی که 4ساله. تمام فاکتور های لازم کهع تو ذهنمه و داره و از طرفی حرفها و احساساتی که بهم میگه منو درگیر کرده بین این دو نفر.. برا همین راهنمایی میخوام
    ببینید یکی از مشکلاتی که هست اینه که شما هیچ کدام از دو طرف رو خوب نمیشناسید.مخصوصا اینی که از شما بزرگتر هست
    درسته هر ادمی یه سری معیار هایی داره.مثلا دوست داره همسرش یه سری ویژگی های خوب داشته باشه.ولی یه سری ویژگی های بد هم هست که اگر کسی داشته باشه میگی اصلا هیچ کدام از اون ویژگی های خوب رو نمیخوام...
    به نظر من بهتره یه کمی به خودت زمان بدی.این خانم 4 سال از خودت بزرگتر رو بهتر بشناسی
    ولی اگر تصمیم جدی به ازدواج دارید حتما با یک مشاور صحبت کنید

برای حال و احوال به غیر از حال شما خوبه , خوبین , احوال شما

در جمع دوستان برای حال و احوال به صورت رفاقتی و دوستانه باید چجوری حال و احوال کرد بدون اینکه از کلمات بالا استفاده کنیم .

در جمع رسمی چطور بدون استفاده از کلمات بالا ؟

لطفا کلمات جدیدی برای حال و احوال بگین.
    سلام و احوال پرسی این کلماتی که شما گفتید رو همیشه داره
    ولی برای احوال پرسی دوستانه همون کلماتی که دوستمون باغبون گفتند رو بکار میبریند
    برای رسمی جواب های اینها رو خیلی محترمانه و مختلف میشه داد
    از کلماتی مثل خیلی ممنون.شما لطف دارید.زنده باشید.سلامت باشید و... میشه استفاده کرد

وقتی نوشابه یا یه مایع گازدار میخوریم بعدش بادی ایجاد میشه که از طریق دهان خارج میشه(اصطلاحا آروق)

اگه این تو اتفاق تو یه مهمونی بیوفته خیلی وجه خوبی نداره،شما برای اینکه از موضوع جلو گیری کنید چیکار میکنید؟!

آخه معمولا نگهداشتن ش باعث میشه حس کنی معدت در حال انفجاره و بیرون دادنش هم عین فاجعه...
    اول بذارید نوشابه یه کم گازش بره.در ضمن قبلش یک دستمال کنار دستتون داشته باشید.دستمال رو جلوی دهانتون بگیرید و با دهان بسته اروغ بزنید
    سعی کنید توی خانه همیشه تمرین کنید تا جزو عادات رفتاریتون بشه

2. 10 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

میدونی مشکل چیه ببین منظورم اینه من اخلاق و رفتار و شخصیتی که این دختر بزرگه داره و هیجاناتی که تو... داره دوس دارم اون کوچیکه داشته باشه که نداره و باعث شده ازش فاصله بگیرم..چیکار کنم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

میدونی مشکل چیه ببین منظورم اینه من اخلاق و رفتار و شخصیتی که این دختر بزرگه داره و هیجاناتی که تو... داره دوس دارم اون کوچیکه داشته باشه که نداره و باعث شده ازش فاصله بگیرم..چیکار کنم
    خب راستش دوست عزیز شخصیت ادمها خیلی باهم متفاوته قاعدتا نمیتونی انتظار داشته باشی دوست سابق شما مطابق میلتون مثل این خانوم بزرگتره رفتار داشته باشه
    از طرفی این دوست سابق شما هم لابد یکسری خصوصیات مورد پسند شماداره که شما این مدت باهاش درارتباط بودی
    از طرفی چون اون دوست دومی سنش بیشتره ممکنه باتجربه تر عمل کنه معمولا ادمها(چه دختر په پسر)از ارتباط های گذشتشون درس میگیرن و سعی میکنند برای جلب نظر طرف مقابلشون(حداقل اون اوایل)خیلی ایده ال رفتار کنند!
    باهمه ی این اوصاف برای بدست اوردن هرچیزی باید از بعضی چیزها چشم پوشید این متاسفانه قانونه طبیعته!
    اگه واقعا اینقدر محو خصوصیات خانوم دومی هستید خب پس بیخیال مخالفت خانواده و دید عموم باشید و اونو انتخاب کنید
    اگرهم دید خانواده و جامعه براتون اولویته سراغ دختر اولی برید اما نمیتونید توقع داشته باشید باب میل شما رفتار کنه
    ...
    بنظرم همه چیز بستگی به خودتون داره و امری نیست که بشه با نظر افراد اینجا به یک نتیجه قطعی برسید شاید بهتر باشه برای کمک به تصمیم گیری بهتر شرایطتتون رو برای مشاور توضیح بدید تا ایشون کمکتون کنند
    موفق باشید

5. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Unexempled Orion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

وقتی کسی مثلا تو اتوبوس و ... جاشو تعارف میکنه ! مثلا میگه بفرما بشین من پامیشم . باید چی گفتش ؟

7. 2 کاربر از Unexempled Orion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز ، سلام
    من چندماه پیش هم اینجا اومدم و پست گذاشتم و مشکلمو گفتم ول کسی نبود که یه راه حل درست حسابی بهم بگه
    مشکل من اینه که وقتی دارم با یه نفر صحبت میکنم که زیاد نمیشناسمش ، مثلا یه پسر یا یه دختر تو دانشگاه ، موضع کم میارم ..... یعنی وقتی داریم صحبت میکنیم
    وقتی به آخرای صحبت میرسیم ، دیگه هیچکس صحبت نمیکنه و یا من میرم یا طرف مثلا یه روز تو دانشگاه بودیم ، من و رفیقم و دوست رفیقم ( دوست دخترش )
    داشتیم سه تایی صحبت میکردیم ، یه چی من میگفتم ، یه چی اون میگفت ، بعد که تموم شد ، 3-2 دقیقه ای هیچکس چیزی نگفت ... دختره رو کرد به من گفت یه چزی بگید دلمون پوسید ! ( )
    من اصلا نمیدونستم چـــــــــــــــــی بگم .... ؟! ولی رفیقم راحت میتونه صحبت کنه و همیشه موضوع داره تو سرش

9. 3 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

وقتی کسی مثلا تو اتوبوس و ... جاشو تعارف میکنه ! مثلا میگه بفرما بشین من پامیشم . باید چی گفتش ؟

منظورتون اینه که داره جاشو داره به شما تعارف میکنه؟؛اگه اره باید بگین:ممنونم مرسی اگه ادامه داد تعارفو همچنان بگید خواهش میکنم بشینید شما راحت باشین؛ اگرم واقعا قصد نشستن دارین که بحث یه چیز دیگس

11. 2 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عزیز ، سلام
    من چندماه پیش هم اینجا اومدم و پست گذاشتم و مشکلمو گفتم ول کسی نبود که یه راه حل درست حسابی بهم بگه
    مشکل من اینه که وقتی دارم با یه نفر صحبت میکنم که زیاد نمیشناسمش ، مثلا یه پسر یا یه دختر تو دانشگاه ، موضع کم میارم ..... یعنی وقتی داریم صحبت میکنیم
    وقتی به آخرای صحبت میرسیم ، دیگه هیچکس صحبت نمیکنه و یا من میرم یا طرف مثلا یه روز تو دانشگاه بودیم ، من و رفیقم و دوست رفیقم ( دوست دخترش )
    داشتیم سه تایی صحبت میکردیم ، یه چی من میگفتم ، یه چی اون میگفت ، بعد که تموم شد ، 3-2 دقیقه ای هیچکس چیزی نگفت ... دختره رو کرد به من گفت یه چزی بگید دلمون پوسید ! ( )
    من اصلا نمیدونستم چـــــــــــــــــی بگم .... ؟! ولی رفیقم راحت میتونه صحبت کنه و همیشه موضوع داره تو سرش

اگه هدفتون فقط حرف زدن هست و کیفیت مطالب اهمیت انچنانی نداره خب دراینطور موارد اگر خیلی غریبه هستید باهاش از رشته تحصیلیش بپرسید که چجوریاست راضی هست بازار کارش ایندش و این مسائل بعد بینابین جوابهای اون دوباره خودهبه خود حرف پیش میاد
    اگر اشناتر هستید که در صورتی اشنایی با علایقش زوم کنید در مورد اون موضوعات مثلا فوتبالیه یهو بگید راستی لیگ فلان رو دیدی نظرت چیه مربیشون اینجوری اونجوری اگه سینماییه بگید چه خبر از هالیوود فیلم جدید باحال چی سراغ داری کی بازی میکنه؟ خودت دیدی؟نظرت چیه؟ ا اهان فلان فیلم رو ازش دیدم اون قسمتش که اینجوری بود چه باحال بود منو یاد فلانی میندازه قیافش کلا و....
    میدونی از چی خندم گرفت؟همینجوری پشت هم ماجرا رو خودم ادامه دادم تازه بازم میتونم ادامه بدم
    خیلی سخت نیست اگر روی این دوتا روش که گفتم تکیه کنید
    پ.ن: این جواب برام اشناستمن چندماه قبل همین جوابها رو به شما نگفته بودم؟

13. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان عزیز ، سلام

یه راهش اینه که به حرف هایی که میزنید دقت کنید...مثلا دارید در مورد نمره ی ریاضی صحبت می کنید حرف که تمام شد بگید راستی گفتی ریاضی یاد استادش افتادم.دیدی فلانی رو چجوری ضایع کرد ....بعد صحبت رو از استاد ریاضی میکشونید به استاد فیزیک ...مثلا میگید اره هر چقدر این استاد ریاضی بی خوده در عوض اون استاد فیزیک خیلی خوبه و شروع میکنید از خوبی های اون استاد صحبت کنید و همینجوری ادامه بدید

15. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Unexempled Orion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

چی باید جواب بدیم :

1- وقتی میگن وقتتونو نمیگیرم ؟

2- وقتی میگن مزاحمتون شدما ؟

3- زحمت ما گردان شما افتاد ؟

4- چی کار میکنی با زحمت های ما ؟

5- خوش میگذره ؟ (خیلی ها از این جمله کوتاه نمیان و هی میگن باید چی بگی دهنشونو ببندند )

17. این کاربر از Unexempled Orion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چی باید جواب بدیم :

1- وقتی میگن وقتتونو نمیگیرم ؟

2- وقتی میگن مزاحمتون شدما ؟

3- زحمت ما گردان شما افتاد ؟

4- چی کار میکنی با زحمت های ما ؟

5- خوش میگذره ؟ (خیلی ها از این جمله کوتاه نمیان و هی میگن باید چی بگی دهنشونو ببندند )
    1-خواهش میکنم
    2-نفرمایید،مراحمید
    3-اختیار دارید(قربان)
    4-چه زحمتی، رحمتِ
    5-هـــــی ،شکر، میگذره

پ.ن:اولین جملاتی که به ذهنم رسید درجواب دادن رو گفتم

19. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •