تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 405 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام آقاي تعمير كار

خيلي ممنون از راهنماييت
    رفتم همون ايمر گس رو كه گفته بودي خريدم
    خدا خيرت بده كه اينجا به صورت فعالانه و بي چشمداشت به مردم در اين زمينه كمك ميكني و از شك و ترديد و دو دلي و تصميمات اشتباه نجاتشون ميدي
    اميدوارم اين ايمرگس براي ما خوب كار كنه و البته ما دعاي خيرمون از بابت كمكي كه كردي پشت سرت هست

كاوه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

من یک پکیج ایران رادیاتور 24000 دو مبدله خریدم
    متراژ اپارتمانم 75 متریه و 20 پره در اتاق و 10 پره برای دو اتاق خواب 9 متری نصب کردم.
    هر کی اومد تو این اپارتمان ما گفت سرده.

1- چطور با این حجم تبلیغ در مورد پکیج ولی بازدهی خوبی نداره
    2- کجای این پکیج کم مصرفه؟ در عرض دو ماه 1000 متر مکعب گاز مصرف کرده در صورتی که اگر من دو تا بخاری نصب کرده بودم بعید میدونم اینقد مصرف داشت؟
    3- جدیدا پکیج وقتی خاموشه میخاد روشن بشه جرقه میزنه ولی مشعل به هیچ عنوان روشن نمیشه و به حالت خاموش میره. با نمایندگی تماس گرفتم میگه شلنگ گاز رو از پکیج جدا کن و لوله هاتو هوا گیری کن.ایا چنین چیزی امکان پذیره؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

راستي 3 تا سئوال ديگه
    آقاي تعميركار
    آقاي والور
    ساير دوستان و متخصصين

ممنون ميشم اگه جوا بديد ......................
    1- براي خونه 105 متري در تهران چند تا پره رادياتور لازمه ؟ سازنده گفته كه پره هاي ايران رادياتور صادراتي ميذاره كه من نميتونم نوعش رو عوض كنم / فقط تعدادش رو بگيد كه چك كنم كم نذاره
    2- پدرم هم همزمان با من در تهران يه خونه 165 متري خريده كه سازنده براشون در تراس ، يه پكيج 24 گذاشته . فاصله حمام و دستشوئي هم تا محل پكيج تقريباً قابل توجه هست .به نظرتون با در نظر گرفتن اين متراژ و مشخصات ،اين پكيج 24 هزار كارشون رو راه ميندازه يا گرفتارشون خواهد كرد ؟
    3- اين رسوب گيرهاي شيميايي كه قبل از وردود آب به پكيج نصب ميشه ، مشكلي براي آشاميدن آب گرمي كه از شير خونه خارج ميشه ايجاد نميكنه ؟ آب رو سمي نميكنه ؟

بازم ممنون از راهنمايي هاتون
    Last edited by kaveh_56; 13-02-2013 at 12:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام جناب میشه نظرتونو راجع به پکیج شاپه هم بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام خدمت تعمیرکار عزیز
    از شما سوالی داشتم در حال حاضر بهترین مارک پکیج از نظر جنس و خدمات وقیمت چی میتونه باشد و اگر انشا ا... خواستم به قیمت همکار تعدادی پکیج بخرم میشه جایی را معرفی نمایید که با قیمتی ویژه از آنجا تهیه کنم(از اصفهان یا تهران).ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

طبقه چندمی آیا دیوارها عایق شده و پنجره ها دوجدارست و چندتا پنجره داری؟
    سلام

من یک پکیج ایران رادیاتور 24000 دو مبدله خریدم
    متراژ اپارتمانم 75 متریه و 20 پره در اتاق و 10 پره برای دو اتاق خواب 9 متری نصب کردم.
    هر کی اومد تو این اپارتمان ما گفت سرده.

1- چطور با این حجم تبلیغ در مورد پکیج ولی بازدهی خوبی نداره
    2- کجای این پکیج کم مصرفه؟ در عرض دو ماه 1000 متر مکعب گاز مصرف کرده در صورتی که اگر من دو تا بخاری نصب کرده بودم بعید میدونم اینقد مصرف داشت؟
    3- جدیدا پکیج وقتی خاموشه میخاد روشن بشه جرقه میزنه ولی مشعل به هیچ عنوان روشن نمیشه و به حالت خاموش میره. با نمایندگی تماس گرفتم میگه شلنگ گاز رو از پکیج جدا کن و لوله هاتو هوا گیری کن.ایا چنین چیزی امکان پذیره؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

1- اگر روی پارکینگ یا طبقه آخر نباشی حدود 70 پره رادیاتور ایران خوبه وکفایت میکنه.
    2-پکیج 24 هزار توسط نصابها و فروشندها معمولا تا متراژ 150 متر توصیه میشه هرچند توی کاتالوگها تا 180 متر هم نوشتن.اگر امکان داشته باشه که پکیج را عوض کنی و یک پکیج 28 یا 32 هزار بگیری خیلی بهتره پکیج با ظرفیت بالاتر دبی ابگرم بهداشتی بیشتری هم داره.
    3- سختی گیرهای شیمیایی مشکلی برای آب آشامیدنی ایجاد نمیکنه.ولی بهتره با توجه به وجود سختی گیر های متفرقه و نامرغوب که هیچ کنترلی هم روی چنین کالاهای نیست آب داغ پکیج را استفاده نکنید.
    راستي 3 تا سئوال ديگه
    آقاي تعميركار
    آقاي والور
    ساير دوستان و متخصصين

ممنون ميشم اگه جوا بديد ......................
    1- براي خونه 105 متري در تهران چند تا پره رادياتور لازمه ؟ سازنده گفته كه پره هاي ايران رادياتور صادراتي ميذاره كه من نميتونم نوعش رو عوض كنم / فقط تعدادش رو بگيد كه چك كنم كم نذاره
    2- پدرم هم همزمان با من در تهران يه خونه 165 متري خريده كه سازنده براشون در تراس ، يه پكيج 24 گذاشته . فاصله حمام و دستشوئي هم تا محل پكيج تقريباً قابل توجه هست .به نظرتون با در نظر گرفتن اين متراژ و مشخصات ،اين پكيج 24 هزار كارشون رو راه ميندازه يا گرفتارشون خواهد كرد ؟
    3- اين رسوب گيرهاي شيميايي كه قبل از وردود آب به پكيج نصب ميشه ، مشكلي براي آشاميدن آب گرمي كه از شير خونه خارج ميشه ايجاد نميكنه ؟ آب رو سمي نميكنه ؟

بازم ممنون از راهنمايي هاتون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج های شاپه فکر میکنم باید فرانسوی باشه ولی درباره کیفیت و خدماتش چیزی نمیدونم.
    سلام جناب میشه نظرتونو راجع به پکیج شاپه هم بفرمایید

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بر خلاف نظر بعضی از دوستان من اعتقاد دارم که در حال حاضر در ایران فرولی بهترین پکیجه و کیفیت و خدمات فوق العاده ای داره.میتونی با دفتر مرکزی در تهران تماس بگیری و اطلاعات کافی را از اونها بگیری.
    سلام خدمت تعمیرکار عزیز
    از شما سوالی داشتم در حال حاضر بهترین مارک پکیج از نظر جنس و خدمات وقیمت چی میتونه باشد و اگر انشا ا... خواستم به قیمت همکار تعدادی پکیج بخرم میشه جایی را معرفی نمایید که با قیمتی ویژه از آنجا تهیه کنم(از اصفهان یا تهران).ممنون میشم راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

امان از دست این مهندسین معمار و طراحی داخلی که همه استاندرادها رو به هم میریزن.
    بهترین توسیه ای که میتونم به شما بکنم اینه که با دفتر مرکزی شرکت نیو پایپ یا سوپر پایپ توی تهران تماس بگیرید و نقشه داخلی ساختمان را به اونها بدید و کلیه کارها رو به اونها بسپارید.چون با این مشخصاتی که شما دادید نیاز به طراحی و حساب کتاب دقیقی داره.و نمیشه این کارو به یک مجری معمولی بدی و انتظار داشته باشی کارش بی عیب و نقص باشه.
    امیدوارم موفق باشی و نتیجه نهای را به ما و دوستان دیگه توی این تایپیک اعلام کنی.با این کار تجربه خوبی هم در اختیار ما قرار میدی.
    معمارش میخواد کف اتاق ها رو لمینت کنه و اجازه نمیده گرمایش از کف کنیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •