من هفته پیش با یه جی اس ام مودم یو اس بی «دی لینک» امتحان کردم مکالمه و شماره گیری رو از روی لپ تاپ به صورت کامل و بدون مشکل پشتیبانی می کرد.
من هفته پیش با یه جی اس ام مودم یو اس بی «دی لینک» امتحان کردم مکالمه و شماره گیری رو از روی لپ تاپ به صورت کامل و بدون مشکل پشتیبانی می کرد.
با سلام. چطور ميشه از ميزان باقيمانده اعتبار اينترنت تو سيم كارت هاي رايتل با خبر شد!؟ كدش چيه!؟
ستاره 140 مربع که فقط اعتبار مکالمه رو نشون میده. تو ecare هم همون 500 مگ اعتبار اولیه اینترنت رو نشون میده در حالی که من از اینترنت استفاده کردم و قطعا باید از 500 باقیمانده اعتبارم کمتر شده باشه!!!
و اينكه آيا فعلا امكان تماس تصويري داره يا نه؟ آخه شنيدم كه جلوشو گرفتن مثل اينكه.
از تو همون ecare ميشه! بعضي وقت ها يكم طول ميكشه تا ثبت كنه، يكم ديگه مصرف كن حتمي كم ميشه!
فك نكنم من كه تا حالا نتونستم ...
درسته واسه من تازه اعمال شده، با يكي دو روز تاخير. ولي اينطوري كه زياد جالب نيست با تاخير اعمال بشه.!!!!! در ضمن كدي هم نداره كه سريعا بشه از باقيمانده اعتبار اينترنت باخبر بشيم!؟
منظورتون سیم کارت اعتباری هست دیگه. (یا دیتا)
100 درصد دائمی ...
دیتا اصلاً نمیتونه رو گوشی هم زنگ بزنه چه برسه به PC .
ستاره 140 مربعآخراش نوشته باقیمانده رو
من دیروز استفاده کردم . سرعت دانلودش 30 بود . یه سوال دارم . برای استفاده از رایتل حتما گوشی باید 3G باشه؟؟
بله همینطوره
من با اعتباری این کار رو کردم اما با هر سیم کارتی به جز سیم کارت های دیتا میشه مکالمه کرد یا اس ام اس فرستاد از این طریق.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)