من بازی رو نصب کردم حدود 20% هم بازی کردم. اون مرحله ای که باید دنبال دشمنها بری و arehouse رو خالی کنی هم تا اخرهاش رفتم. اونجایی که راننده قطار رو میزنه و ....... درست اون لحظه ای که ماشین پرایس داره کج میشه ودستهای.... رو نشون میده، از بازی میافتم بیرون و این پیغام رو بهم میده:
disc read error
چطوری درستش باید بکنم؟
حتی فایلهای کرک بازی رو دوباره رو همون قبلیها نصب کردم. دوباره رفتم تو بازی.تونستم از اول همون مرحله رو بازی کنم ولی باز به همونجا که میرسه دوباره میافتم بیرون.
راه حلی ندارید؟
--------------------
من ویندوز رو 2 بار عوض کردم. دوباره بازی رو ریختم. این ارور disc read eror رو حالا همون اولین مرحله بازی بهم میده. یعنی چی آخه؟
یه چیزی رو امتحان کردم کار کرد.
اولا قبل از نصب خود بازی اون برنامه های c++ 2008 و direct x و .... رو نصب کنید.
بعد بازی رو نصب کنید. و بعد هم کرک (ترجیحا کرکی که با خود دیسک همراهه. چون من الان 4 تا نسخه مختلف کرک دارم هرکدوم هم فایلها توشون یه سایزی داره و یه تعدا فایلی و ....)
بعد بازی رو که خواستید احرا کنید، به هیچ وجه به هیچی دست نزنید. اینترنت رو هم قطع کنید.تمام برنامه های اضافی و پوشه و .... رو هم ببنید.یعنی تمام سیستمتون روی این بازی متمرکز باشه.
بعدشم بازی رو که باز کرد، هی تند و تند نزینید که بره جلو. هر کلیکی که میکنید حدود 20 ثانیه صبر کنید بعد منوی بعدی رو بزنید. اینطوری ارور نمیده!!
حالا اینکه این راه فنیشه یا .... نمیدونم. من دیشب اینطوری تونستم بازی رو باز کنم.البته تا اون مرحله سری اول نرفتم و هنوز نمیدونم اونجا بازم گیر میکنه یا نه.
در ضمن من درجه سختی بازی رو که عوض میکنم، این disc read error رو بهم میده. یعنی سختترش که میخوام بکنم این ارور رو میده ولی آسونتر که میکنم، نمیده. این چجوریاست؟
اگه راه حل فنی میدونید، کمک کنید