منم بگم تا استاد هادی تشریف بیاره!
بین مکس و ریزر صرف نظر از چاقی مکس تنها تفاوت فقط و فقط باطری هست!
اگه جایی کار میکنید که مثلا به برق دسترسی ندارید و استفاده شما از گوشی خیلی هست به طوری که شب موقع خواب یه پریز برق دم دست نباشه که گوشیت رو شارژ کنی مکس بگیر چون نیازه!
اما نه اگه مثل من زیاد اهل بازی نیستی و استفاده معمولی داری و حداقل روزی یکبار به برق دسترسی داری همون ریزر رو بخر هم به خاطر خوش هیکل بودنش هم به خاطر قیمت پایینترش
دقت کنید که تولید مکس اصلا به این خاطر بود که توی نسل 4 آمریکا ملت زود گوشیشون شارژ خالی میکرد (چون اونجا همیشه وایرلس نت دارند) مونو اینو زد و تعریفی که خود موتو تو سایتش درباره مکس کرده اینه:
یا این گوشی روزانه یکبار فقط شارژ کنید!
من با ریزر نهایتا 2 روز یبار شارژ میکنیم!
و آتریکس 2 نخر!
چون تفاوت قیمت زیادی با ریزر نداره!
چون ریزر مدلی خاص در بازه زمانی خاصی از موتو بود و یه گوشی ناز و به یاد ماندنی از موتو خواهد بود. تبلیغاتی که موتو واسه ریزر کرد (و نه آتریکس 2)
چون ساپورت بهتری فعلا داره (آیس کریم براش اومد)
چون لوازم جانبی بیشتری براش معرفی شد
چون فیبر کولار پشت گوشی خودش کلی کلاس داره و همچنین نازکیش
چون صفحه اش LED هست که هم مصرف باطری پایینی داره و هم قشنگه!
چون هندزفری خیلی توپی دنبالشه (در مورد آتریکس 2 خبر ندارم) و شمام حواست باشه موقع خرید هندزفری معمولی ندن! (هندزفریش از سری ROKR هست)
چون پایه دیزاین های جدید موتو هست! (تمام گوشی های جدید بر پایه این دیزاین هستند، اچ دی و سایر....)
بسه فک کنم این همه دلیل
پ.ن: من روزی یک ساعت بازی میکنم حداقل دو روز شارژ دارم با ریزر
ضمنا باطری آتریکس 2 یه نمه بهتره اما led بودن ریزر شاید تو مصرف میزان نگهداری شارژ رو برای هر دو یکی کنه
موفق باشی![]()

.gif)
جواب بصورت نقل قول