احتمالا گوشیت ضربه خورده و بلندگوش پاره شده
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
احتمالا گوشیت ضربه خورده و بلندگوش پاره شده
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
ME TOO
قيمت باطري جديد الان چقدر ميشه؟ يه دونه زاپاس ميخوام بخرم واسه مسافرت بعضا تموم ميشه ادمم نميتونه شارژر گير بياره
خوب این سخت افزاریه
اگر خیلی اذیتت میکنه مجبوری عوضش کنی
فکر نکنم از هر دو تاش باشه
یکیش هم عوض کنی نباید زیاد هزینه داشته باشه
سلام و درود. ..
میشه خواهش کنم یه نفر کمکم کنه ؟
1 - من مدتی پیش این گوشی رو روت کردم. برنامه link 2 sd رو هم دارم. رم رو پارتیشن بندی کردم و همه چیزو از اون زمان انتفال میدم به مموری کارتم. تنهای چیزی که داخل خود گوشی نگه میدارم لانچر ها هستن که اونا هم زیاد نیستن.
همه میدونیم که توی اندروئید یه سری اپلیکشن اضافی از ابتدا نصبه که به کار نمیاد اصلا". مشکل من اینه که نمیدونم کدوما رو پاک کنم که مشلی واسه گوشی پیش نیاد. آخه با وجود اینکه فقط لانچر نگه داشتم توی گوشی الان میگه حدودا" 50 مگ خالی دارم! خب همش همین نرم افزار های اضافی هستن. میشه لیستی از معرفی این نرم افزارها بهم بدین ؟
2 - دیروز لانچر ADW رو دانلود کردم. کلی دسکتاپ رو تغییر دادم و شخصی سازی کردم ، بعد یه بار گوشی رو خاموش و روشن کردم. یه سری از اپلیکشن ها رو وقتی اومد بالا اجرا نمیکرد! میگفت موجود نیستن و ... اصلا" نشونشون نمیداد! خدا رو شکر بکاپ داشتم. ریستور کردم برنامه ها اومدن. چرا این مشکل پیش اومد ؟ به لانچر مربوطه ؟ استفاده نکنم ازش یعنی ؟
3 - من اگه browser خود گوشی رو پاک کنم ، آیا مشکلی توی استفاده از مرورگر های خودم ( opera - uc ) پیش میاد واسم ؟
4 - چرا نمیشه توی این گوشی از وی * پی * ان استفاده کرد ؟ تنظیمات ست کردن رو در این گوشی از کجا میشه گیر آورد ؟ اون راه معمول رو ( از add ....... ) بلدم ، اما به محض اینکه ازم پسوورد میخواد و کانکت رو میزنم میگه نمیشه وصل بشی و این حرفا!.
ببخشید زیاد شد. اما خیلی گیر این چند تا مسئله هستم. تورو خدا کمک کنین.
مرسی
سلام
1- هر نرم افزار معلومه مال چیه. هرکدوم را نمیدونی بگو تا بگم. ولی هرکدوم را نخواستی میتونی disable کنی. مثلاً من Youtube را.
2- گمون کنم گوشیت را روت کردی. درسته؟ مشکلات ناسازگاری پیش میاد.
3-چرا پاک کنی؟ بذار باشه.
4- اگه گوشیت روت شده میشه استفاده کرد یا از فیــلترشکن. (البته من روت نکردم)
سلام
لطفا راهنمائی کنید
یکی از دوستان میخواهد xperia live with walkman را بخرد اما چون در جای شلوغی کار میکند و در یه تعمیرگاه کار میکند و مهمترین چیز میخواهد صدای هنگام مکالمه قوی باشد یعنی وقتی کسی بهش زنگ میزند صدای شخص مقابل خیلی قوی و واضح باشد و ایشون نمخواهد از هندز فرسی استفاده کند و میخواهد از خود گوشی موبایل استفاده کند چون قبلا xperia mini داشت اما چون صدای مکالمه آن ضعیف بود اون را فروخت حالا خواهش میکنم بگید کیفیت صدای مکالمه این walkman چگونه است
ممنون
خداحافظ
سلام
گمون نکنم هیچ گوشی پیدا بشه که در یک جای شلوغ و پرسروصدا، صدای طرف را براحتی به گوش آدم برسونه.
شما فکر کن سروصدای مجیط 120 دسیبل باشه، اونوقت باید بلندگو بگذاری تا صدای مکالمه را بشنوی.
راه درستش استفاده از هندزفری است. لایو گوشی خوبیه؛ ولی چنین توقعی نباید داشت.
سلام
آقا ممنون
منظورم این است که خیلی کم نباشه آخه قبلا xperia mini داشت و خیلی ضعیف بود
یه سوال دیگه بین این مدل ها چی
xperia ray
xperia sola
xperia go
بنظر شملا کلا بین این مدلها کدام از همه بهتره و هم کیفیت صدا و غیره خوب باشه
ممنون
خداحافظ
سلام
انتخاب بین این سه تا خیلی سخته. هرسه شبیه هم هستند.
به قدرت باتریها و اندازه و کیفیت صفحه نمایش دقت کن و تصمیم بگیر.
من Ray را کمی به دوتای دیگه ترجیح میدم.
با اینحال اگه کیفیت و قدرت صدا برات مهمه همین live with walkman از هرسه بهتره.
سلام
چطوری اینترنت کامپیوتر رابا گوشی به اشتراک بذارم. البته با کابل usb. منظورم اینه که تو کامپیوتر اینترنت دارم ولی تو گوشی ندارم حالا می خواهم از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)