دیروز y570 با ssd قیمت:دومیلیون و دویست هراز تومن.
البته مغازه ها ندارن.من از یه جای خاص قیمت گرفتم.
دیروز y570 با ssd قیمت:دومیلیون و دویست هراز تومن.
البته مغازه ها ندارن.من از یه جای خاص قیمت گرفتم.
دوستان باتری شما چند ساعت دووم میاره؟
در حالت عادی ؟ موقع اجرای بازی ؟
فک کنم باتریم مشکل داره ....![]()
حدود 4 ساعت تو حالت عادی دووم میاره ..
------------------------------------------------
چند روز هست بلوتوث سیستمم از کار افتاده میخوام دوباره نصبش کنم سیستم اصلا بلوتوثی تو سیستم شناسایی نمیکنه و نمیشناسه !!
دیروز 2 ساعت به وایرلس وصل بودم،باتریم از 100 به 0 رسید !!!!حدود 4 ساعت تو حالت عادی دووم میاره ..
تاپیک چه افت شدیدی داشته !!!
Last edited by ahmad72; 20-04-2012 at 21:44.
مال منم خر قاتیه
دیروز زده بود 1 ساعتو 20 دقیقه بعدش الان می زنه 3 ساعتو نیم
چرا اینطوریه؟به نظر شما مشکل از چیه؟راستی اگه وایرلس وصل باشه بیشتر مصرف داره؟یا بازی بکنی؟
سوالام خیلی شد ولی این آخریشه:من اون اولش نزاشتم شارژدرست و حسابی بشه و تا 30% پر شد بعدش دوباره کاملش کردم.مشکل از این نیست؟
ممنونم.
فک کنم با توجه به نوع استفادت اون تایم رو میگه ...
بازی ....
با احتمال 99% ربطی نداره؛مگه دوره قدبمه !![]()
سلام به همه دوستان"
من این لپ تاپ رو یه هفته قبل از عید خریدم"با این مشخصات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم شدیدا پشیمونم" به نظر من مشکل اصلی این سری گرافیکشه"
من 2 تا مشکل اصلی با این لپ تاپ دارم: 1- وسط بازی Call Of duty Black ops" وقتی بازیسنگین میشه eror صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه
2- وقتی دارم با اتوکد کار میکنم برای اجرای بعضی از دستورات یهو قطع و وصل میشه"
هنوز باهاش 3d max کار نکردم" چون دیگه حوصله ندارم ببینم تو اون برنامه هم یه عالمه مشکل واسش پیش بیاد.
از دوستانی هم که قصد خرید این لپ تاپ رو دارن میخوام یکم بشت تحقیق کنن" برندا دیگه رو هم در نظر بگیرن![]()
ولی من بازی هایی که فوق العاده سنگین هستن و توی هیچ لپ تاپی(لپ تاپای رفیقام)که اجرا نمی شد لپ تاپ من اجرا می کرد بدون حتی یه ذره گیر کردن.
و بازی mw3 رو که بازی می کنم فکرنمی کنم دمای لپ تاپ بالاتر از 40-50 بره و توی وب گردی هم باد خنک ازش بیرون میزنه.
من که راضیه راضیم به همه هم اینو پیشنهاد دارم که بخرن.
البته من گفتم حدود 4 ساعت کار میکنه معمولا رو energy saver با شفافیت نور پایین میذارم..
راجب بازی هم من تا حالا نشنیده بودم تو بازی دچار مشکل بشه با این گرافیک قوی! شاید سوییچ نشده باشه چون اتوکد منم وقتی گرافیک رو سوییچ نمیکنم قاطی میکنه که با سوییچ کردن گرافیک انویدیا ردیف میشه
فقط از این بلوتوثش ناراضی هستم !!!!!!
یه چیز خیلی خیلی فوری برام پیش اومده:
لپ تاپ رو که روشن کردم یه صفحه به نام انرژی منیجمنت اومد:
سه تا زبونه با نام های:battery health,smart power-saving,smart sensing
توی battery healthدو گزینه به نام های:optimize for battery runtime ,best battery helth
داره........چه کنم؟؟؟؟
جون فقط سریع....من لپ تاپ رو خاموش نمی کنم تا جواب بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)